αντώνηςασαπ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδια, Μηπως γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να αντιστρέψω την είσοδο-έξοδο στη κάρτα ήχου;Δηλαδή να βάζω στη θύρα των ακουστικών το μικρόφωνο και το μικρόφωνο σ αυτή των ακουστικών;Είμαι σίγουρος οτι μπορεί να γίνει αλλα δε ξέρω πως..Μιλάω για windows 7
JIMBOAthens Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Αυτή η δυνατότητα σου δίνεται μέσω του interface της κάρτας ήχου (Π.χ. Realtek)...
αντώνηςασαπ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μου το είχε κάνει παλιότερα ενας φίλος μεσα σε 1 λεπτό αλλα δε μπορώ να το βρω που είναι...Μπορεί να καθοδηγήσει κάποιος;Μπαίνω πινακα ελέγχου στη REALTEK και δεξιά έχει τις τρεις θύρες..Αλλα δε μπορώ να κανω ουτε δεξι ουτε αριστερο κλικ
JIMBOAthens Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δεν κάνεις click στις θύρες. Κάπου στο τελευταίο tab ήταν στα settings...
dimitrisOS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 ανοιγης το προγραμμα Realtek και βλεπεις την συσκευες που εχεις συνδεση τοτε αφερεις απο πισω αυτη που θες και μετα την ξανα τοποθετης με το που την βαζεις θα σου πει πως θες να την ρυθμισεις πουχου εξοδου μπασων και ας την συνδεεις στο βυσμα μικροφωνου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα