Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κουπονι του livemycity εξαντληθηκε πλεον.

δειχνει 441 αγορες.

τελικα δεν πηρα γιατι δεν απαντησαν ποτε στο email απο το Σαββατο...

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δειχνει 441 αγορες.

Για να δουμε τωρα αν και ποτε θα παραλάβουμε εμεις που τολμησαμε και παραγγειλαμε

Δημοσ.

να βγει καλο ειναι το θεμα! πρωτη φορα περνω τοχιμπα

Τα toshiba εχουν καλό όνομα.

Για να δουμε τωρα αν και ποτε θα παραλάβουμε εμεις που τολμησαμε και παραγγειλαμε

Νομιζω θα παραλαβετε μια χαρα.

Τα θεματα όμως ειναι 2 και θα φανουν στην πορεια:

1) αν ειναι γνησιο (γρηγορα θα ξερετε)

2) δεν υπαρχει υποστηριξη. Αχρειαστη να ναι ευχομαι, θα φανει στο ένα έτος εγγύησης.

Δημοσ.

Πως θα το καταλάβουμε ότι δεν είναι γνήσιο, αν είναι πολύ καλή απομίμηση; Μου έχει τύχει να δω απομιμήσεις που δύσκολα τις ξεχωρίζεις.

Δημοσ.

Πως θα το καταλάβουμε ότι δεν είναι γνήσιο, αν είναι πολύ καλή απομίμηση; Μου έχει τύχει να δω απομιμήσεις που δύσκολα τις ξεχωρίζεις.

Θα ελεγα να μην ανησυχεις γι'αυτο, νομιζω θα ειναι γνησια.

Οταν με το καλο τα παρετε στα χερια σας, θα συνδυασετε πληροφοριες εδω κ στο ιντερνετ κ θα βρειτε την ακρη.

(Ανησυχητική θα ειναι η 2η περιπτωση δηλ. τυχόν προβληματικων κομματιων, γιατι κ τα verbatim θεωρουνταν καλο brand αλλα τα φτηνα 16-32αρια τους, εχουν "τρελλάνει" πολυ κοσμο με τις αστοχιες υλικου. Στην προκειμένη περίπτωση, δυσκολα θα βγάλετε άκρη με το ανύπαρκτο support. Ευχομαι το καλυτερο διοτι παραλιγο να ειχα ψωνισει κ καταλαβαινω).

Δημοσ.

δειχνει 441 αγορες.

Πάντως από 441 που έδειχνε στις 12.31, όλως περιέργως μέχρι να κλείσει (τώρα που γράφω δηλαδή περίπου) έφτασε αισίως τα 480 κομμάτια....

Τώρα πως μπήκαν τα υπόλοιπα με κλειστή την προσφορά, δεν μπορώ να το εξηγήσω.... :confused:

Δημοσ.

Πάντως από 441 που έδειχνε στις 12.31, όλως περιέργως μέχρι να κλείσει (τώρα που γράφω δηλαδή περίπου) έφτασε αισίως τα 480 κομμάτια....

Τώρα πως μπήκαν τα υπόλοιπα με κλειστή την προσφορά, δεν μπορώ να το εξηγήσω.... :confused:

Ελα μου ντε!

Μαλλον ειναι πολυ μεγαλη η βιλα στην "23302 Dover Rd Middleburg - VA - USA" κ ψαξαν στο υπογειο κ βρηκαν ακομη 39 κομματια :lol: :lol:

Δημοσ.

Eπειδή και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτή η "περίεργη" αλλαγή πωληθέντων μετά την εξάντληση, πήρα από περιέργεια τηλέφωνο στο Livemycity και μου είπαν πως ήταν σημερινές καταθέσεις σε τράπεζα που περάστηκαν μετά το μεσημέρι, οπότε μάλλον βγάζει νόημα τώρα...

Δημοσ.

Eπειδή και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτή η "περίεργη" αλλαγή πωληθέντων μετά την εξάντληση, πήρα από περιέργεια τηλέφωνο στο Livemycity και μου είπαν πως ήταν σημερινές καταθέσεις σε τράπεζα που περάστηκαν μετά το μεσημέρι, οπότε μάλλον βγάζει νόημα τώρα...

Κι εμένα μου φαίνεται λογική αυτή η εξήγηση.... για να μην είμαστε πάντα τόσο καχύποπτοι.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εμένα μου φαίνεται λογική αυτή η εξήγηση.... για να μην είμαστε πάντα τόσο καχύποπτοι.....

Εμενα παλι, μου φαινεται τελειως παραλογη εξηγηση.

Δηλ. λενε, οι αγορες με καταθεση δεν φαινονται την ωρα της αγορας.

Και πως κουμανταρουν το οριο της προσφορας, όταν ποτε δεν φαινεται το σωστο νουμερο?!

Για πχ.

Εστω ενας εμπορος διαθετει 100 τεμ προς πωληση κ μπουν 50 κ αγορασουν με καταθεση κ 50 με πιστωτικη, το κουπονι θα δειχνει 50 μεχρι να ληξει. Οποτε μπορουν να αγορασουν αλλοι 50 με πιστωτικη, συνολο 150!

"Κλάταρε" το συστημα!

Με κοινη λογικη, μπορειτε να σκεφτειτε κ άλλες παρομοιες περιπτωσεις.

Επιπλεον, με την ιδια λογικη, μπορουν κ σημερα κ αυριο κ μεθαυριο να περαστουν κ αλλες καταθεσεις κ το νουμερο πρεπει να αλλαξει. Και πως κουμανταρουν το οριο του προμηθευτη?!

Δεν υπαρχει περιπτωση να λειτουργει ετσι, οταν κανεις αγορα, ασχετως του τροπου πληρωμης, προστιθεται +1 αγορα στο κουπονι.

Μαλλον, η 'ευκολη' δικαιολογια ειναι, κατι αλλο συμβαινει και τι να πουν τωρα...

Υ.Γ. Τωρα η ωρα ειναι 13.20, το κουπονι δειχνει ακομη 490, αρα δεν εγινε καταθεση σημερα :lol:

Λετε να διαβαζουν το παρον κ αυριο να δειχνει 530 ?! :lol:

Επεξ/σία από nek4d

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...