adi32 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Εχω ενα παλιο pc Celeron 2800 1 mb ram ATI HD3450 χρησιμοποιειται για ιντερνετ και Sims 3 Θα παιζει με τα win7? ποια εκδοση να βαλω ? Για τα διαφορα παιχνιδια Sims πχ θα μπορω να μεταφερω τα save τους ? Αν περναγα απο πανω τα 7 θα ειχα προβλημα ?
antonl Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Τα παλιότερα sims νομίζω ότι έχουν κάποια θέματα με τα Win7, το Sims 3 πρέπει να είναι ΟΚ. Προσωπικά με Celeron κι 1GB RAM θα προτιμούσα να μείνω στα WinXP.
XESTER Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 αγορασε τα windows 7 ultimate η τα windows 7 home prenium 32-bit θα παρατηρησεις αμεσως τη διαφορα στα παιχνιδια
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Εχω ενα παλιο pc Celeron 2800 1 mb ram ATI HD3450 χρησιμοποιειται για ιντερνετ και Sims 3 Θα παιζει με τα win7? ποια εκδοση να βαλω ? Για τα διαφορα παιχνιδια Sims πχ θα μπορω να μεταφερω τα save τους ? Αν περναγα απο πανω τα 7 θα ειχα προβλημα ? Σε καμία περίπτωση να μην βάλεις win 7. Το pc σου θα γονατίσει. Και τα παιχνίδια αν παίζουν δεν θα παίζουν καλύτερα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 αγορασε τα windows 7 ultimate η τα windows 7 home prenium 32-bit θα παρατηρησεις αμεσως τη διαφορα στα παιχνιδια Διαφορα θα παρατηρησει σιγουρα. Το νοημα ειναι τι διαφορα θα ειναι αυτη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 αγορασε τα windows 7 ultimate η τα windows 7 home prenium 32-bit θα παρατηρησεις αμεσως τη διαφορα στα παιχνιδια όχι μόνο δλδ να βάλει τα win7 στο αδύναμο αυτό PC, αλλά να τα αγόρασει κιόλας! προσέχουμε τι γράφουμε, μην πάρουμε κάποιον στο λαιμό μας...
bluesattack Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Βαλτα σε ενα δευτερο partition για δoκιμη , χαβαλε και να σου φυγει η καψα της αναβαθμισης
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Βαλτα σε ενα δευτερο partition για δoκιμη , χαβαλε και να σου φυγει η καψα της αναβαθμισης Mα αυτό είναι το θέμα: ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι υποβάθμιση... όχι μόνο δλδ να βάλει τα win7 στο αδύναμο αυτό PC, αλλά να τα αγόρασει κιόλας! προσέχουμε τι γράφουμε, μην πάρουμε κάποιον στο λαιμό μας... Και στη microsοft απευθείας να απευθύνονταν παίζει να αρνιόντουσαν να του τα πουλήσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα