thyra_7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας..Ειμαι νεος στον χωρο και θελω να αχοληθω με το hacking....Τι πρεπει να γνωριζω???Κυριως με παιχνιδια....Για εκπαιδευτικους σκοπους παντα...
dimitrisOS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Πριν λιγες ωρες εγινε αλλη μια απορια εδω !!!
Masterak0S Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Η απάντηση είναι απλή : Τι θα έπρεπε να γνωρίζει κάποιος για να "πειράζει" ένα αυτοκίνητο ; Τι θα έπρεπε να γνωρίζει κάποιος για να φτιάξει ή να δημιουργήσει ένα καζανάκι ; Τι θα έπρεπε να γνωρίζει κάποιος για να περιθάλψει κάποιον άρρωστο ; Πως λειτουργεί στην βάση του το σύστημα με το οποίο ασχολείται. Αυτό γιατί τα πάντα είναι ένα σύστημα που αποτελείται από υπομονάδες και τελικώς με στοιχεία στην βάση του. Αν καταλαβαίνεις τα παραπάνω θα σου κάνω μια ανάλυση για να κατανοήσεις το σύστημα "Ηλεκτρονικός υπολογιστής". Αν δεν τα καταλαβαίνεις έχεις άλλα πράγματα να μάθεις πρώτα.
thyra_7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...Επειδή δεν έχω ασχολείθει καθολου πιο παλια θέλω να μου πείτε ακριβως τι πρεπει να μαθω πρωτα.
thyra_7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Χρειαζομαι μια απαντηση...Με ποια γλωσσα να ξεκινησω...Θελω να μαθω να πειραζω τα παιχνιδια ωστε να τα "χακαρω"
GrandGamer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό δεν είναι hacking είναι cracking. Με τη μόνη γλώσσα που μπορείς να το κάνεις αυτό είναι η C/C++. Επίσης πρέπει να διαβάσεις πολύ θεωρία για το πως βάζεις κακό κώδικα μέσα σε ένα exe. Πάντως στο λέω από τώρα δεν πρόκειται να καταφέρεις και πολλά αν δοκιμάσεις πρακτικά.
computeras13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Αν αυτό που θέλεις είναι να φτιάχνεις cracks για παιχνίδια τότε πέραν c/c++ θα χρειαστείς και assembly. Πριν γίνουν όλα αυτά όμως θα πρέπει και να διαβάσεις και αρκετά πράγματα σχετικά με αρχιτεκτονική υπολογιστών, πρωτόκολλα ασφαλείας κτλ για να μπορείς να κατανοήσεις τι και πως θα κάνεις.
defacer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Χρειαζομαι μια απαντηση...Με ποια γλωσσα να ξεκινησω...Θελω να μαθω να πειραζω τα παιχνιδια ωστε να τα "χακαρω" Αν δεν είσαι διατεθειμένος να αφιερώσεις μερικά χρόνια από τη ζωή σου απλά ξέχασέ το(*). Αν πάλι είσαι, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι οι απαντήσεις σε τέτοια ερωτήματα δε μπορούν να δοθούν "συνοπτικά". (*) Εκτός αν σε καλύπτει το να κάνεις save game edit σε κάποια απλά παιχνίδια των οποίων το save format είναι γελοιωδώς απλό, στην οποία περίπτωση δε χρειάζεται να ξέρεις καν προγραμματισμό.
thyra_7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 επανηλθα πιο αποφασιστικος.Αρχικα θα πω οτι πηγαινω 3 λυκειου και θα δωσω πανελληνιες για να περασω τεχνικος υπολογιστων.Πειτε μου με τι πρεπει να ξεκινησω πιο συγκεκριμενα. Το μονο που ξερω ειναι ΓΛΩΣΣΑ που την εμαθα στο ΑΕΠΠ.Ευχαριστω
twiner Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 μήπως να περάσεις σε κάποιο ΑΕΙ/TEI που διδάσκει προγραμματισμό;
thyra_7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 αυτο θα κανω...Το θεμα ειναι οτι απο το να παιζω LOL ειναι καλυτερος ο προγραμματισμος
twiner Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 αν είσαι κομπλέ με το διάβασμα βάλε το ubuntu 12.04 alpha και ξεκίνα bug reports.
thyra_7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 φιλε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα ειμαι τελειως ασχετος...Τι ειναι το bug report
Star_Light Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 φιλε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα ειμαι τελειως ασχετος...Τι ειναι το bug report To google το ξέρεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα