greeklover89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Καταρχας δεν ειμαι σιγουρος αν εβαλα το θεμα στην σωστη κατηγορια, αν οχι παρακαλω να μεταφερθει. Ψαχνω ενα ετοιμο προγραμματακι, μιας και η γνωσεις μου περι προγραμματισμο δεν με καλυπτουν. Ας πουμε οτι εχουμε ενα site με πεδια φορμας. Πως θα συμπληρωσουμε αυτοματα τα πεδια χωρις να μπουμε καθολου στο site? Υπαρχει καποιο ετοιμο προγραμμα για τετοιες χρησεις? Πιο αναλυτικα: Το προγραμμα να μπαινει σε προκαθορισμενη σελιδα, να συμπληρωνει καποια πεδια φορμας (παλι με προκαθορισμενα στοιχεια) και να "παταει" enter. ΥΓ: To θελω αποκλειστικα για δικη μου χρηση και χωρις να βλαψω καποιον/καποια σελιδα. Ευχαριστω πολυ.
GrandGamer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό που θέλεις στην ουσία είναι ένα πρόγραμμα το οποίο θα στέλνει ένα HTTP Request στον server με πεδία γεμάτα με κάποιες τιμές. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι έτοιμο και ούτε έχω ψάξει ή κάνει ποτέ κάτι τέτοιο αλλά φένεται σχετικά έυκολο να γίνει.
isay Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Το εχω κάνει με php/cron job αλλά και με firefox-greasemonkey. Επίσης αν μιλάμε για brute force ειναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Εξάρταται βέβαια τι θες να κάνεις αλλά αυτό το "Ψαχνω ενα ετοιμο προγραμματακι, μιας και η γνωσεις μου περι προγραμματισμο δεν με καλυπτουν." δεν βοηθά και πολύ γιατί πασπαρτού εργαλείο δεν υπάρχει. Θέλει custom κώδικά.
greeklover89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Υπαρχει καποιος οδηγος ωστε να το φτιαξω μονος μου? Η χρειαζεται να ξερεις τελεια καποια γλωσσα προγραμματισμου?
Masterak0S Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Χρειάζεται να ξέρεις αρκετά καλά προγραμματισμό ... Τουλάχιστον τα πάντα όσο αναφορά αντικειμενοστραφή προγραμματισμό αφού θέλεις και γραφικό περιβάλλον. Έπειτα πέρα από γνώση θέλει και εμπειρία διαφορετικά θα μείνεις στάσιμος κατά την προσπάθεια σου. Μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον που είναι "εντός" πραγμάτων και να τον πείσεις να στο κάνει.
greeklover89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Α τοσο καλα.. Μαλιστα, καταλαβα..
dewn735 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 @masterakos: του 'κοψες τα πόδια του ανθρώπου! Άσε που με μερικά drag 'n drop στο visual studio λύνεις το "πρόβλημα" του γραφικού περιβάλλοντος... @lover89: Τι ακριβώς θες να κάνεις; Άμα είναι για να δοκιμάσεις μια δικιά σου σελίδα κάτι μπορεί να γίνει - αυτά που σου έγραψε ο isay δεν είναι και κάτι το εξωπραγματικό
koslibpro Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Αν καταλαβα καλα,ενα bot δεν θελεις φιλε?αν ναι,πρεπει εκτος των αλλων και να συγκεκριμενοποιησεις ακριβως τι θελεις να κανει. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
greeklover89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Το προγραμμα το θελω για να κανει αυτοματη ανανεωση αγγελιων στο car. Θα πειτε τωρα ε τον τεμπελη βαριεται να το κανει μονος του. Ενταξει τεμπελης δεν ειμαι απλα λεω αν γινεται και με καποιο προγραμμα γιατι να πεδευομαι? Εχω αρκετες αγγελιες εκει (ιδιωτικης φυσεως οχι επαγγελματικα). Αν καποιος εχει ορεξη να ασχοληθει η σελιδα ειναι αυτη http://www.car.gr/classifieds/edit/ Ουσιαστικα ειναι 2 πεδια και μετα "Αποστολη", enter δηλαδη. Ευχαριστω.
isay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 χμμμ φανταζομαι στην επομενη σελίδα εχεις μια αλλη φορμα που αλλάζεις μια ημερομηνία (π.χ.) και κανεις save, σωστά; Ο κωδικός ειναι κοινός για όλα τα αυτοκίνητα; Δηλαδή θες να του δίνεις μια λίστα απο αγγελίες (5546, 32334, 232334) και αυτό αυτόματα να κάνει login, edit και save την αγγελία. Σωστά τα λεω; ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Πόσες ειναι οι αγγελίες που θες να τροποποιείς αυτόματα;
greeklover89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Στην επομενη σελιδα πρεπει απλα να πατησεις αποθηκευση (και χωρις καποια αλλαγη) αλλα δεν με απασχολει τοσο, πιο πολυ με ενοχλει το copy-paste κωδικων και νουμερου. Ειναι γυρω στης 20αγγελιες. Ο κωδικος δεν ειναι ιδιος αλλα μπορω ευκολα να τροποποιησω ωστε να ειναι ιδιος σε ολες της αγγελιες. "Δηλαδή θες να του δίνεις μια λίστα απο αγγελίες (5546, 32334, 232334) και αυτό αυτόματα να κάνει login, edit και save την αγγελία. Σωστά τα λεω;" Ακριβως.
isay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Είχα αρχίσει να το σκαλίζω και κατάφερα να κάνω το αυτόματο login (με το greasemokney). Στο μυαλό μου είχα ενα συνδυασμό frames, λιστα αγγελιων, αυτόματη αποθήκευση αλλά για 20 αγγελίες δεν αξίζει τόσο κόπο. Κάτσε μηπως σκεφτώ κάτι πιο μικρό.
isay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Έτοιμο. Κατεβασε το απο το παρακατω link. Ο κωδικός για το rar ειναι 12345 και μεσα υπαρχει αρχειο με οδηγίες εγκαταστασης και χρησης. Πληροφοριακά χρειάζεσαι firefox, greasemonkey, λίστα της μορφής 222,333,444 και ένα κοινό κωδικό για ολες τις αγγελιες. Κάνει αυτόματο login αλλά πρέπει εσυ να κάνεις την τελική αποθήκευση (ΜΕΤΑ το Login) >Edit:Παρακάτω υπάρχει νεότερη έκδοση ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΙΝΕ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ Αν κολλήσεις μίλα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2012 από isay
greeklover89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο σου. Θα ξεκινησω αμεσως της δοκιμες και θα σε ενημερωσω. Χιλια ευχαριστω.. edit: Μολις εκανα την πρωτη δοκιμη. Δουλευει αψογα, επαθα πλακα. Σε χιλιοευχαριστω και παλι και θα σου χρωσταω χαρη. Να φανταστω για καποιον που δεν εχει ασχοληθει στην πραξη με προγραμματισμο ειναι αρκετα δυσκολα ε? Θα μου αρεζε να μαθαινα εστω καποια βασικα, αλλα μονο σε σχολη φανταζομαι ετσι?
greeklover89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δυστυχως μολις τωρα διαπιστωσα οτι δεν δουλευει για πανω απο μια αγγελια. Ανοιγει μεν οσες αγγελιες βαζω στην λιστα αλλα μετα μονο σε μια αγγελια μπορει να γινει η ανανεωση. Στην πρωτη αγγελια που παταω "αποθηκευση" γινεται κανονικα η ανανεωση ενω μετα στην δευτερη με πεταει εξω και δεν ανανεωνει. Σαν να κλεινει δηλαδη καποια ¨πορτα¨ η οποια ειχε ανοιχτει με το login. Το προβλημα ειναι στο car οχι στο προγραμματακι σου. Η μονη λυση που σκεφτηκα οτι ισως μπορει να επιλυσει το προβλημα ειναι, αν αναμεσα απο καθε login περνουσαν πχ 15 δευτερολεπτα. Τα υπολοιπα να παραμενουν οπως ειναι. Δηλαδη: κανει login στην πρωτη αγγελια --> μπαινω και παταω αποθηκευση, "κλεινει η πορτα" -->μολις περασουν 15δευτερολεπτα απ το πρωτο login ανοιγει η δευτερη αγγελια--> μπαινω και παταω αποθηκευση, "κλεινει η πορτα" και ουτω καθεξης... Θεωριτικα το φανταζομαι οτι θα δουλεψει ετσι, δεν ξερω αν κατι τετοιο ειναι εφικτο στην πραξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα