Προς το περιεχόμενο

i5 2500K + GA-Z68XPUD3P + Corsair Vengease 8gb 1600+ gpu?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Απο μια έρευνα που έκανα σε site είδα οτι υπάρχει η 560 ti 448 κάρτα γραφικών η οποία είναι πολύ κοντά στην 570 GTX, έχει 320 bit interface και 448 shaders (?) σε σχεση με την απλή που είναι 256 bit interface kαι λιγότερους shaders.

Μηπως είναι καλύτερη αγορά να πάω στο πιο ακριβό μοντέλο ή να επιλέξω την απλή 560 ti.

Σκέφτομαι και τις ATI καρτες η οποίες είναι συμβατές και με mac os που έχω σκοπό να περάσω κάποια στιγμή στο μέλλον αλλα με πειθεί περισσότερο η nvidia σαν επιλογή μιάς και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Με ενδιαφέρει να μην έχω καθόλου bottleneck, αν και πολύ κάνουν και sli, οποτε δεν θα τίθεται φαντάζομαι θέμα.

Δημοσ.

Εχουμε και λέμε:

Η 560 ti είναι στα 211 ευρώ (256 Interface bit)

η 560 ti 448 (320 interface bit) στα 262 ευρώ

Η 570 η πιο φτηνή υλοποίηση ειναι 312 Euro (Palit) η 329 ευρώ.

Δηλαδή η διαφορά ειναι τουλάχιστον 50 Ευρώ απο την πιο καλή 560ti!

Δημοσ.

Οποια να επιλεξεις κοιτα πρωτα τι θερμοκρασιες ανεβαζει και ποσο θορυβο κανουν ο η οι ανεμιστηρες οταν δουλευει για τα καλα οταν παιζει καποιο παιχνιδι με απαιτησεις.

Στο youtube μπορεις να βρεις βιντεακια για καθε μια και τον θορυβο που κανει.

Αν εχει ενα ανεμιστηρακι της πλακας θα νομιζεις οτι ετοιμαζετε κανενα αεροπλανο για απογειωση απο το δωματιο σου :-D

Εδω θα βρεις τεστς για την καθε μια και σε επιδοσεις στα παιχνιδια και στον θορυβο και οχι χρειαζεσε ... http://www.hitechlegion.com/reviews/video-cards/

Δημοσ.

Σοβαρα ρε παιδιά, τι νόημα έχει 10 χρόνια εγγύηση για κάρτα γραφικών?

Υποθέτω

Γιατί όταν θα σου χαλάσει στα 7 χρόνια λέμε τώρα , η evga δε θα σου κόψει πιστωτικό θα σου την αντικαταστήσει και μετά από τόσα χρόνια μάλλον θα είναι με καλύτερη κάρτα . Αν κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία ας επιβεβαιώσει ή το αντίθετο .

Όπως και να έχει η εγγύηση είναι πάντα ευπρόσδεκτη .

Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα για την 560Τi 448core. Είναι πολύ ισορροπημένη επιλογή για τη δύναμη του επεξαργαστή σου και από μετρήσεις που έχω δει αξίζει τα λεφτά της. Είναι πολύ κοντά στην 570 (με overclocking την ξεπερνά άνετα)... Μόλις είδα μετρήσεις μετάνοιωσα για την 6970 που πήρα πριν κανά 6μηνο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...