gfdimopo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, Πήρα κάποια κομμάτια για τον υπολογιστή μου και μου μένει να αγοράσω μια κάρτα γραφικών για το παρακάτω μηχάνημα: CPU: i5 2500K mobo: Gigabyte Z68XP- UD3P PSU: Chieftec 850W Ram: 8gb Corsair Veneguese DDR3 1600mhz Θέλω να μου προτείνεται μία κάρτα γραφικών μέχρι 200 ευρώ πανω κάτω η οποία να μπορεί να παίξει τελευταίους τίτλους και να μου κρατήσει κάποια χρονια. Η προηγούμενη που είχα ηταν μια 8800 GTX! Σκέφτομαι την nvidia 560 Ti! Έχετε να μου προτείνεται κάποια συγκεκριμένη υλοποίηση? H κάποια άλλη εξίσου καλή? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 +1 από μένα στην επιλογή σου. Πάρε όποια υλοποίηση βρεις φτηνότερη. Δεν πάιζει ρόλο. Βάλτην πάνω και θα παίξει.] Α και αφού δίνεις τόσα λεφτά μην πας και πάρεις καμιά μεταχειρισμένη τάχα για καλύτερη. Κριμα είναι.
gfdimopo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 η πιο φτηνή υλοποίηση που βρίσκω σε 560ti είναι η Evga, Gigabyte και inno απο το skroutz. Βλέπω όμως εχουν διαφορές 2 mhz που δεν νομίζω να είναι κάτι αξιόλογο. Ομως αυτό που βλέπω οτι διαφοροποιείται στις υλοποιήσεις που κοστίζουν περισσότερα χρήματα είναι η καλύτερη ψύξη (οι ακριβότερες έχουν δύο φανακια). Τι προτείνεται? Πάντως προτιμώ να ξανα αγοράσω nvidia λόγω της υποστήριξης που δίνει σε drivers Κλπ.
pano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Evga, για την διάρκεια της εγγύησης* http://eu.evga.com/support/warranty/ και για το πολύ καλό after sale support της εταιρείας. Aν η κάρτα είναι αυτή http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=01G-P3-1561-AR (PART NUMBER: 01G-P3-1561-AR) τότε κάνοντάς την registry στο site της εταιρείας μέσα σε 30 ημέρες,θα έχει 10 χρόνια εγγύηση.
val007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 κοιτας εδω http://www.tech4guru.gr/index.php?route=product/product&path=36_39_275&product_id=4229
gfdimopo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Evga, για την διάρκεια της εγγύησης* http://eu.evga.com/support/warranty/ και για το πολύ καλό after sale support της εταιρείας. Aν η κάρτα είναι αυτή http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=01G-P3-1561-AR (PART NUMBER: 01G-P3-1561-AR) τότε κάνοντάς την registry στο site της εταιρείας μέσα σε 30 ημέρες,θα έχει 10 χρόνια εγγύηση. Στο πλαίσιο έχουν διαθέσιμη την KR. Οπότε η εγγύηση για τα 10 χρόνια με registration δεν ισχύει είναι μόνο για 3 χρόνια!! Αν δεν την βρώ την συγκεκριμένη. Υπάρχει κάποια άλλη εξίσου καλή επιλογή ακόμα και σε χαμηλότερη τιμή?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Σοβαρα ρε παιδιά, τι νόημα έχει 10 χρόνια εγγύηση για κάρτα γραφικών?
pano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Σοβαρα ρε παιδιά, τι νόημα έχει 10 χρόνια εγγύηση για κάρτα γραφικών? Σοβαρά τώρα,νομίζεις ότι στα δυο χρόνια τις αλλάζουμε όλοι;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Όχι, βέβαια. Εγώ την τελευταία την άλλαξα στα 8. Άλλά σε 10 χρόνια θα βγαίνει αυτή η κάρτα για να του την αντικαταστήσουν? Ή μήπως θα κόψει κανείς πιστωτικό 210 ευρώ για μια κάρτα που τότε θα κοστίζει 0?
ThanosWF Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μην ξεχνατε οτι πολλες φορες η εγγυηση σε αυτα τα προιοντα μπορει να μας βγει σε καλο αν η καρτα χαλασει σε μια εποχη που δεν υπαρχει stock της ιδιας και με τα ιδια η παραπανω λεφτα μπορεις να παρεις κατι καλυτερο. Εχει συμβει σε εναν φιλο μου τουλαχιστον..
CHG7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Θα κόψει πιστωτικό όσο λέει η απόδειξη αγοράς προφανώς ή θα την αντικαταστήσουν με ίδια ακριβώς. btw στο πλαίσιο όλες οι 560ti που έχουν είναι με τα 3 χρόνια ε? Και με ενδιέφερε αν ήταν με τα 10...
ThanosWF Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Θα κόψει πιστωτικό όσο λέει η απόδειξη αγοράς προφανώς ή θα την αντικαταστήσουν με ίδια ακριβώς. btw στο πλαίσιο όλες οι 560ti που έχουν είναι με τα 3 χρόνια ε? Και με ενδιέφερε αν ήταν με τα 10... Πιστωτικο αγορας οσο ηταν η τιμη αγορα ειναι παρα πολυ καλη περιπτωση.Γιατι αν πουμε οτι πριν 4 χρονια πηραμε μια καρτα 300 ευρο και τωρα εχουμε την αμεσως επομενη της σειρας με παλι 300 ευρο κερδος εχεις γιατι περνεις καλυτερο προιον μεσα απο την εγγυηση χωρις να σκασεις ευρο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Όχι, βέβαια. Εγώ την τελευταία την άλλαξα στα 8. Άλλά σε 10 χρόνια θα βγαίνει αυτή η κάρτα για να του την αντικαταστήσουν? Ή μήπως θα κόψει κανείς πιστωτικό 210 ευρώ για μια κάρτα που τότε θα κοστίζει 0? σίγουρα θα του δώσουν καλύτερη από αυτή που είχε, παίζει να του δώσουν αντίστοιχων δυνατοτήτων με τα λεφτά που είχε δώσει... επίσης η EVGA καλύπτει και ζημιές overclocking επισήμως...
gfdimopo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα απο μία έρευνα που έκανα βλέπω οτι υπάρχουν διάφορες υλοποιήσεις 560ti Που προσφέρουν διάφορους χρονισμούς πυρήνα απο 820mhz με τον πιο γρήγορο να είναι στα 951 mhz. Εχετε να μου προτείνεται κάποια συγκεκριμένη? Η εγγύηση όσο περισσότερη τόσο καλύτερη πιστεύω. Οι διαφορές των 100 mhz στον πυρήνα δικαιολογούν την διαφορά των 60 περίπου ευρώ? Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2012 από gfdimopo
8elwADSL Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα απο μία έρευνα που έκανα βλέπω οτι υπάρχουν διάφορες υλοποιήσεις 560ti Που προσφέρουν διάφορους χρονισμούς πυρήνα απο 820mhz με τον πιο γρήγορο να είναι στα 951 mhz. Εχετε να μου προτείνεται κάποια συγκεκριμένη? Η εγγύηση όσο περισσότερη τόσο καλύτερη πιστεύω. Οι διαφορές των 100 mhz στον πυρήνα δικαιολογούν την διαφορά των 60 περίπου ευρώ? Πάρε όποια βρεις πιο φθηνή με τίποτα δεν δικαιολογείται αυτή η διαφορά στα λεφτά. Να ξέρεις ότι μπορείς να την ανεβάσεις και μόνος σου δεν είναι τίποτα δύσκολο. Δες και αυτή http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=ffb300fb-a0c8-4552-bfe3-2c0f5525e573
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα