Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Εγώ έμαθα μόνος μου από το εγχειρίδιο της Basic του ZX Spectrum Πες μου ότι εννοείς εκείνο το πορτοκαλί βιβλιαράκι με το σπιράλ...; Εάν θυμάμαι καλά είχε και ένα παράδειγμα για κρεμάλα!
defacer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Πες μου ότι εννοείς εκείνο το πορτοκαλί βιβλιαράκι με το σπιράλ...; Εάν θυμάμαι καλά είχε και ένα παράδειγμα για κρεμάλα! Όντως είχε μια κρεμάλα! Δες Appendix D από εδώ. Δε θυμάμαι καλά (τα έχω ακόμα στο πατρικό μου σε μια κούτα) αν ήταν σπιράλ μόνο το εισαγωγικό ή αν ήταν και το Basic manual. Υπήρχε επίσης και μεταφρασμένο στα ελληνικά, το οποίο αν θυμάμαι καλά δεν ήταν σπιράλ και ήταν κάπως πιο χοντρό. Το εξώφυλλο πάντως ήταν πολύ μπροστά!
Timonkaipumpa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Όντως είχε μια κρεμάλα! Δες Appendix D από εδώ. Δε θυμάμαι καλά (τα έχω ακόμα στο πατρικό μου σε μια κούτα) αν ήταν σπιράλ μόνο το εισαγωγικό ή αν ήταν και το Basic manual. Υπήρχε επίσης και μεταφρασμένο στα ελληνικά, το οποίο αν θυμάμαι καλά δεν ήταν σπιράλ και ήταν κάπως πιο χοντρό. Το εξώφυλλο πάντως ήταν πολύ μπροστά! Βρήκα και το εξώφυλλο 1
Directx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Πάντα θεωρούσα ότι το εξώφυλλο του κατατάσσεται στα πιο όμορφα & ταξιδιάρικα που έχω δει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα