Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 11/2/2012 στις 7:19 ΜΜ, daniella1 είπε

To έχω κάνει αυτά αλλά μόλις το γυρίζω σε wpa...στο laptop εμφανίζει το router αλλά με το μήνυμα "Οι ρυθμίσεις που έχουν αποθηκευτεί για το δίκτυο σε αυτόν τον υπολογιστή δεν συμφωνούν με τις απαιτήσεις του δικτύου." Πρέπει να κάνω ρυθμίσεις εκτός από το ρούτερ και κάπου στους υπολογιστές. Και αν ναι, που;

Συγγνώμη αν σε έχω κουράσει απλά δεν πολύ γνωρίζω από υπολογιστές.

παμε απο την αρχη.α.τι θες να κανεις τελικα?να αλλαξεις το κλειδωμα σε wpa?η να το κανεις Hidden to ssid?

αν θες και τα 2 τοτε α.συνδεσε το λαπτοπ με καλωδιο πανω.αλλαξε το wep σε wpa/wpa2 και κανε apply>πηγαινε στο desktop που μπαινει ασυρματα σβησε το δικτυο και ψαξε να το βρεις ξανα και βαλε τον wpa κωδικο.μετα σβησε το δικτυο και στο laptop και κανε το ιδιο.οποτε με το wpa τελειωσαμε.μετα μενει αν θες να το κανεις και hidden.

Δημοσ.

Ωραία μπλέξαμε τα μπούτια μας :lol: :lol:

Θέλω να συνδέσω το desktop (που έχει xp) ενσύρματα στο router του thomson. Αυτό το έχω καταφέρει.

Και να συνδέσω να μπαίνει αυτόματα το laptop (έχει vista) ασύρματα στο ίδιο router. Αυτό το έχω καταφέρει εν μέρει.

Θέλω όμως, αν είναι εφικτό, 1. να μη φαίνεται το router στους 3ους

2. το laptop να μπαίνει αυτόματα

Αυτομάτα όμως το καταφέρνω όταν έχω τικάρει Broadcast Network Name. Όταν το uncheck το laptop δεν έχει internet.

Δημοσ.

ωραια.α. το desktop το βαζεις με ethernet οχι Usb καλωδιο και εισαι οκ.

β.βαζεις στο ρουτερ κλειδωμα wpa για να τελειωσουμε με το κλειδωμα.γ.στο laptop θα σβησεις το δικτυο απο μεσα.θα μπεις με το desktop θα ξετσεκαρεις την επιλογη και μετα θα πας στα δικτυα network center και θα κανεις add το δικτυο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...