Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το pc που έχω "μουτο" φέρανε δώρο 1-1-11 απότην πρώτη μέρα κανε reestard "απομονοτου" και μπλe windows το έστειλα 6 φορες στην εγγίσει το κράτησαν μηνα και πάλι τα ίδια.....λοιπόν οποτε παο να ανοίξω ένα game τον windows η online κάνει "ρεεσταρ" πριν κάνα μηνα μου έκανε συνεχώς και χωρίς να εργάζομαι πάνω περίπου 15-25 φορες την μέρα τώρα δεν κάνει μονο αν ανοίξω game τώρα κάνα bluwindow μονο....το pc έξη αυτά επάνω του

cpu:intel pentium e5400 2.70ghz

mboard:g41tm6

ram: ddr3 2gb

grafic: της cpu

μπορεί να help κανεις?

Δημοσ.

το pc που έχω μου το φέρανε δώρο πέρσι την πρωτοχρονιά και έκανε ρεεσταρτ από τη πρώτη μέρα και μπλε οθόνη το έχω στήλη 6 φορες στην εγγίσει αλλα τίποτα..όταν παο να ανοίξω game κάνει ρεεσταρ πριν κάνα μηνα μου έκανε συνεχώς και χωρίς να εργάζομαι πάνω περίπου 15-25 φορες την μέρα τώρα δεν κάνει μονο αν ανοίξω game..τώρακάνει καμια μπλε οθόνη...........το pc έχει cpu:intel pentium e5400 2.70ghz

mboard:g41tm6

ram: ddr3 2gb

grafic: της cpu

όταν βγάzει μπλε οθόνη αν θυμάμαι καλά κάτι έλεγε με phisical memory

μπορεί να help κανεις?

ελπίζω να καταλαμβενης τα ελληνικά μου δεν μπορώ καλλίτερα συγγνώμη

Δημοσ.

Κάπως κατάλαβα, ναι.

Λοιπόν. 1)Ο υπολογιστής σου καταρχήν δεν είναι για παιχνίδια, καθώς έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Δεν έχει νόημα να προσπαθείς, παίζει μόνο απλοϊκά παιχνίδια, ίσως και κάνα παλιό.

2)Δεύτερον, αν τρέχεις windows 7 64 bit η ποσότητα της μνήμης ram που έχει το μηχάνημά σου είναι λίγη αν συνυπολογίσεις και ότι μέρος αυτών των 2gb μοιράζεται και στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

3) Εφόσον σου κάνει επανεκκίνηση στα games ή δεν επαρκεί το μηχάνημά σου ούτε καν για να τα ανοίξει (οχι το πιθανότερο) ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους drivers της ενσωματωμενης κάρτας γραφικών.

4) Η μπλε οθόνη αναφέρεται στην μνήμη ram. Διάβασε καλά αυτόν τον πολύ καλό οδηγό http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/ και ακολούθα πολύ προσεκτικά τις οδηγίες που δίνει. Απέφυγε να τεστάρεις το τροφοδοτικό καθώς δεν αναφέρεις πιο είναι και μπορεί να σου μείνει στο χέρι. Επίσης μην μπλέξεις με το κεφάλαιο 3rd party software.

5) Πριν τα κάνεις όλα αυτά κατέβασε καλού κακού τα malwarebytes και ccleaner και τρέξτα. Πόσταρε εδώ τα αποτελέσματα. Μπορεί να μην έχουν άμεση σχέση, αλλά δεν χάνεις τίποτα.

6) Έλεγξε τις θερμοκρασίες του υπολογιστή σου με το hwinfo

7) Δοκιμασε στο τέλος να αλλάξεις θέσεις τις μνήμες.

Υ.Γ. Το να γράφεις ελληνικά δεν είναι κάνα δικό μου βίτσιο, είναι προαπαιτούμενο για να συνεννοηθείς.

Δημοσ.

μα σιγά το game που του έχω πάνω μονο το μετίν2 έχω γιατί ξέρω πως δεν ειναι γηα παιχνηδηα ..ακόμη και με το σκάκι που έχουν τα windows κάνει restart και τροφοδιτικο το άλλαξαν 2 φορες στην εκγισι τώρα πρέπει να φύγω θα κάνω αυτά που ήρες σε κάνα μισάωρο ευχάριστο

cccleaner

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ - (1.323 δευτ/πτα)

------------------------------------------------------------------------------------------

2.448MB για απαλοιφή. (Μέγεθος κατά προσέγγιση)

------------------------------------------------------------------------------------------

Λεπτομέρειες αρχείων προς διαγραφή (Σημείωση: Κανένα αρχείο δεν έχει διαγραφεί ακόμα)

Internet Explorer - Προσωρινά Αρχεία Διαδικτύου 19.539KB 134 αρχεία

Internet Explorer - Ιστορικό 64KB 2 αρχεία

Internet Explorer - Cookies 3KB 14 αρχεία

Internet Explorer - Διαγραφή αρχείων Index.dat 256KB 1 αρχεία

Σύστημα - Άδειασμα Κάδου Ανακύκλωσης 18.045KB 4 αρχεία

Σύστημα - Προσωρινά Αρχεία 181.566KB 236 αρχεία

Σύστημα - Απορρίμματα Μνήμης 1.742.437KB 8 αρχεία

Σύστημα - Αρχεία Καταγραφής των Windows 23.704KB 26 αρχεία

Google Chrome - Κρυφή Μνήμη Διαδικτύου 448.544KB 2.721 αρχεία

Google Chrome - Ιστορικό Διαδικτύου 61.926KB 31 αρχεία

Google Chrome - Cookies 4.545KB 1.276 αρχεία

Google Chrome - Περίοδος Λειτουργίας (Session) 1.061KB 2 αρχεία

Διαδίκτυο - uTorrent 69KB 7 αρχεία

Πολυμέσα - Adobe Flash Player 71KB 110 αρχεία

Πολυμέσα - Windows Media Player 13KB 3 αρχεία

Utilities - Windows Defender 672KB 84 αρχεία

Windows - MS Search 4.096KB 4 αρχεία

απτό άλλο δεν μπορούσα να t κάνω copy paste allla ότι βρήκε τα καθάρισα.....

λοιπόν να διαβάσω εκείνα που μου ήπες

• Moderators
Δημοσ.

Στο ccleaner απενεργοποιησες τη διαγραφη των memory dumps ή το αφησες στα default, να σβησει τα παντα?

Δημοσ.

Στο ccleaner απενεργοποιησες τη διαγραφη των memory dumps ή το αφησες στα default, να σβησει τα παντα?

εσύ δηλαδή που ποντάρεις; :devil:

edit: 100% τα έσβησε και λάθος κίνηση σαν αρχή κατά την άποψη μου

Δημοσ.

@vrioniscy αν δεν τα έχει σβήσει ΟΧΙ να μη τα σβήσεις και να ανεβάσεις εδώ το φάκελο c:\windows\minidumps

@Δεινόσαυρος Επειδή διακρίνω δόση ειρωνείας

Οταν ένα pc εμφανίζει μπλε οθόνες το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να βάζουμε σε ένα rar αρχείο τα Minidumps και όχι να λέμε στον άλλο τρέξε το ccleaner που απο default έχει επιλογή να τα σβήνει

Ας ανεβάσει τα Minidumps και ο κατάλληλος άνθρωπος να τα δει είναι στο θέμα

Δημοσ.

@Δεινόσαυρος Επειδή διακρίνω δόση ειρωνείας

Οταν ένα pc εμφανίζει μπλε οθόνες το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να βάζουμε σε ένα rar αρχείο τα Minidumps και όχι να λέμε στον άλλο τρέξε το ccleaner που απο default έχει επιλογή να τα σβήνει

Ας ανεβάσει τα Minidumps και ο κατάλληλος άνθρωπος να τα δει είναι στο θέμα

Κάνεις μεγάλο λάθος, καμία ειρωνια. Αν είδες παρέπεμψα στον οδηγό. Κάποιο άλλο λάθος βρήκες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...