Star_Light Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Τι έγινε εδω τωρα νέος χακεράς προέκυψε? ο χακερας της εβδομάδας?
Moderators Kercyn Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ΑνΩρθΩγραφΩς χακΑΙράς! ΕπΗκΗνδΗνος!!! Τα xXx ξέχασες... 1
RedDeaDGr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 λοιπον παιδια σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες. επισης φιλε isay το παιδι δεν εχει καμια σχεση με εμενα και ποιος ο λογος να θετω ενα θεμα και μετα να καθομαι και να απανταω απο αλλους λογαριασμο??? εε?? επισης φιλε @nrkmaiden δεν ξερω την ηλικια σου αλλα κανεις ενα μεγαλο λαθος απο τη στιγμη που θες να σχοληθεις με προγραμματισμο και λοιπα δεν παιζει ρολο η ηλικια και λενε πως η τριτη γυμνασιου που ειμαι ειναι και η καλυτερη ηλικια για να ξεκινησεις.(και ναι 14,5 ειμαι στην ηλικια δεν το παιρνω σαν μοδα απλως μου αρεσουν οι υπολογιστες και θελω να ασχοληθω εις βαθος). Αυτο που λες επισης για assembly και python η python ειναι μια γλωσαα αντιστιχη της C απλως για Linux, και τελος assembly ολες η καλες οι γλωσσες προγραμματισμου χρησημοποιουνε πχ (C++) και εγώ είμαι 17 και θέλω να κάνω σεξ στο φεγγαρι άλλα μέχρι να πάω στο φεγγάρι, έχω να τελειώσω το λύκειο,το πανεπιστήμιο (brazzers university),μετά να βρω δουλειά στην NASA και άμα φτάσω με το καλό στο φεγγάρι να καταφέρω να την πηδήξω εκεί πάνω (βαρυτητα ,πίεση και μπλα μπλα μπλα) και να από την άλλη εσύ έχεις να τελειώσεις το λύκειο (άσε τις πιπ*ς και κάτσε διάβασε) να περάσεις στην σχολή,να τελειώσεις την σχολή να μάθεις 100 γλώσσες προγραμματισμού, να γίνεις προγραμματιστής,να βγάλεις χρήμα για να ζήσεις,και όταν γίνεις μαστερ να χακαρεις την ιστοσελίδα του γείτονα λες και αμα γίνεις χακερ θα κερδίσεις κάτι, αυτά τα παραμύθια με το άμα σε πιάσουν θα γίνεις ζάμπλουτος ξεχάστε τα,αυτο ΜΠΟΡΕΙ να γινει ΑΜΑ αλλάξεις τα φώτα καμιάς γοογλε,φβ (99% αδύνατο) ++++ αμα ηταν ετσι,οτι στην 3η γυμνασιου ειναι η καλυτερη ηλικια,θα κάναμε συναρτήσεις στο νηπιαγωγείο,παραγώγους στο δημοτικό και ολο το κεφάλαιο των ολοκληρωμάτων στο γυμνασίου (εννοώ ότι θα ειχαμε IQ 100000) 1
Papakaliati Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Τελειωσε το σχολιο, πανε σε καμια πληροφορικη, ξεκινα να προγραμματιζεις, συνεχισε να προγραμματιζεις, τελειωσε την σχολη, δουλεψε σαν προγραμματιστης . Αμα θελεις κανε και μαστερ στα network security , διαβαζε ατελειωτες ωρες, μαθε εξαιρετικα αγγλικα, αυτα για αρχη. Εναλλακτηκα μπορεις να δεις την ταινια Hacker της Jolie για να παρεις μια πρωτη ιδεα. Παραλληλα θα σου προτεινα το χομπι του RedDeadgr να κανεις σεξ στο φεγγαρι, και σκεψου να γινεις πρωταθλητης στην φορμουλα στον ελευθερο σου χρονο, εχει αφησει αναπληρωτο κενο ο schumacher βλεπεις... λες και αμα γίνεις χακερ θα κερδίσεις κάτι, αυτά τα παραμύθια με το άμα σε πιάσουν θα γίνεις ζάμπλουτος ξεχάστε τα,αυτο ΜΠΟΡΕΙ να γινει ΑΜΑ αλλάξεις τα φώτα καμιάς γοογλε,φβ (99% αδύνατο) Δηλαδη του δινεις 1% να αλλαξει τα φωτα της google και του φβ? :P 1
paulos1xt Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 "To start hacking" εκτός από όλα αυτά που ανέφεραν τα παλικάρια και είναι πολύ σωστά περί γλωσσών προγραμματισμού και τα λοιπά, νομίζω δεν έχει αναφερθεί το σημαντικότερο.Η μελέτη και κατανόηση των πληροφοριακών συστημάτων σε επίπεδο ασφαλείας. Και μ'αυτό εννοώ ότι κάποιος που θέλει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο πρεπει να σκεφτεί και να κατανοήσει με ποιους τρόπους προφυλάσσεται ενα σύστημα(από τους διαχειριστές) ώστε να μπορέσει να αποκτήσει πρόσβαση σ'αυτό εκμεταλλεύομενος τυχόν αδυναμίες και ανθρώπινα λάθη. Εγώ στα πρώτα μου βήματα θυμάμαι ασχολήθηκα μελετώντας πολιτικές ασφαλείας, αναλύσεις επικινδυνότητας,κρυπτογραφία συμμετρικών,δημοσίων κλειδιών(DES,3DES,AES,RSA),συνόψεις μυνηματων(MD5,HASH),ψηφιακές υπογραφές και φυσικά με firewall και sql injection.. Για να αποκτήσεις πρόσβαση σχεδόν στα πάντα θα χρειαστεί να αποκτήσεις πρόσβαση σε κωδικούς προσωπικούς και μη γνωρίζοντας τα βασικά από τα παραπάνω και ειδικότερα περι κρυπτογραφίας δεν πας πουθενά! Και στο τέλος άπειρη java και javascript και εννοείται assembly.(τουλάχιστον μ'αυτά βολεύτηκα εγώ). Βέβαια εν τέλη τα παρατησα γιατί αποφάσισα ότι hacking και real life δεν πάνε μαζί!Το διάβασμα δεν τελειώνει ποτέ και με τους ρυθμούς που εξελίσσεται η τεχνολογία και παράλληλα η ασφάλεια πάντα θα είσαι βήματα πίσω!!Για να μην σχολίασω ότι μην ονειρεύεστε οτι θα βγάλετε λεφτά και θα γίνεται πλούσιοι χακάρωντας ότι βρειτε μπροστά σας!Άλλο οι ταινίες άλλο η πραγματικότητα!
ZAKKWYLDE Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Το πρώτο βήμα είναι πρέπει να αλλάξεις το nick σου κανει να το κάνεις κάτι σε φάση J1m4r4z89. Πως θα κρύψεις το όνομά σου για να μη σε καταλαβαίνουν οι κυβερνομπάτσοι; Δεύτερον πρέπει να μάθεις καλά τη γλώσσα 1337sp34k και να λές σε όλους πόσο 1337 είσαι. Γενικώς το 1337 θα το συναντάς καθημερινά μπροστά σου και πρέπει να το επαναλαμβάνεις συχνά. Για παράδειγμα 1 4|\/| 7|-|3 1337 |-|4xx09z. Αν δεν μπορείς να διαβάσεις το παραπάνω δεν θα γίνεις χάκερ ποτέ. Όλα τα manuals και οι μυστικές τους στρατηγικές είναι γραμμένα σε αυτή την απόκρυφη γλώσσα. Επίσης πρέπει να αντικαταστήσεις όλα τις καταλήξεις σε -s με -z, αντί για the να γράφεις teh και να χρησιμοποιείς πολλά θαυμαστικά τα οποία ακολουθούνται απο '1' που πάτησες καταλάθος. Για παράδειγμα I 4m 1n teh pc stealing y0ur 1nt3rne7z!!1!!1! Όταν τα μάθεις αυτά καλά θα είσαι στο σωστό δρόμο να γίνεις μεγάλος χάκερ. 4
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ότι σου είπε ο ZAKKWYLDE, καλό διάβασμα και δώσε βάση στο !!1337!! Δες και ένα παράδειγμα φτασμένων στο χώρο http://www.hacker1337.com/index.html βλέπεις πόσο ψαγμένο είναι ε...
geomagas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Hacker γίνεσαι χωρίς να το καταλάβεις, όταν πάρεις χαμπάρι ότι είσαι τόσο "άνετος" με τα εργαλεία που χρησιμοποιείς ώστε η λύση σε κάθε πρόβλημα που συναντάς να σου έρχεται εντελώς φυσικά και αυθόρμητα. Αν ξεκινήσεις λέγοντας "θέλω να γίνω hacker" μπορεί να βρεθείς σε καμιά κατάσταση σαν κι αυτή.
vacilis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Για να γίνεις hacker απαιτούνται παρα πολλες γνώσεις και κατάλληλη σκέψη ωστε να κατανοείς γρηγορα πως λειτουργει ενα σύστημα και να βρίσκεις γρήγορα τα "τρωτα" του σημεία. Ο προγραμματισμός αποτελεί αναγκαίο εργαλείο στο hacking. Η C++ θα σε βοήθησει κυριως στην ανάπτυξη εφαρμογών και για να κατανοήσεις το Buffer overflow που νομίζω ειναι πολυ βασικό στο hacking ωστοσο ομως πρεπει να ξερεις και καμια PHP και MYSQL ωστε να κατανοείς πως λειτουργουν τα websites και πως μπορεις να εκμεταλευτεις τα "τρωτα" σημεία (SQL injection, Remote code execution, Format string vulnerabilities, Cross Site Scripting (XSS). Username enumeration κτλπ) για να μπορέσεις να το εισχωρήσεις.. Επιπλέον στο hacking πολυ βασική είναι η κρυπτογράφηση δεδομένων με ποικίλους αλγόριθμους και τεχνικές. Κατέβασε Linux, Metasploit και κανα 10 C και C++ compilers kai ίσως αρχήσεις να κατανοείς τα βασικά.
gon1332 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Θα μπορούσες να ξεκινήσεις με το Kali Linux. Είναι ο διάδοχος του Backtrack, πιο Debian από ποτέ. Έχει ήδη πάρα πολλά εργαλεία για hacking, τα οποία θα μπορούσες να δοκιμάσεις. Σκοπός είναι όμως να βρεις τους δικούς σου τρόπους και μεθόδους. Επίσης, πάρα πολύ καλό θα έκανε γνώση λειτουργίας διαδικτυακών πρωτοκόλλων. Επίσης εντολές που προσφέρει το linux (tcpdump κ.α.). Τέλος για αρχή ένας ωτακουστής, όπως το WireShark θα σε βοηθούσε να παρακολουθείς τα πακέτα που κυκλοφορούν στο δίκτυο που είσαι συνδεδεμένος/η. Αυτά κυρίως για επιθέσεις βασισμένες σε χαμηλό επίπεδο, σε επίπεδο διαδικτυακών πρωτοκόλλων. Τέλος όταν αποκτήσεις προχωρημένες γνώσεις, θα μπορούσες κάπως να χρησιμοποιήσεις το project click για τα ύπουλα σχέδιά σου.
thanosarta14 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Καλημερα παιδια τον τελευταιο καιρο ψαχνομαι με το hacking και οπως ειναι φυσικο επεσα πανω σε αυτο το αρθρο.Εχω την εξης ερωτηση στο αρθρο λετε πολλα πραγματα και ενδιαφεροντα αλλα δεν λετε που μπορει να τα μαθει ενα καινουργιος σαν εμενα..Λοιπον εχετε καποια ιστοσελιδα να προτεινεται?
stavrosyomafias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια τον τελευταιο καιρο ψαχνομαι με το hacking και οπως ειναι φυσικο επεσα πανω σε αυτο το αρθρο.Εχω την εξης ερωτηση στο αρθρο λετε πολλα πραγματα και ενδιαφεροντα αλλα δεν λετε που μπορει να τα μαθει ενα καινουργιος σαν εμενα..Λοιπον εχετε καποια ιστοσελιδα να προτεινεται? Φυσικα δεν ειμαι hacker, οποτε δεν μπορεις να παρεις της μετρητης αυτα που λεω. Αλλα εγω θα προτεινα να παρεις κανα βιβλιο σχετικα με network security δηλαδη ασφαλεια δικτυου ή ασφαλεια πληροφοριακων συστηματων ή να δεις tutorial για τα αντιστοιχα στο γιουτούμπ. Δυστηχως, δεν ξερω ποσο ευκολο θα σου ειναι να τα κατανοησεις ολα αυτα, αρα μαλον θα πρεπει να παρεις κανα βιβλιο για αρχαριους. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2015 από stavrosyomafias
Alithinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Το να μη σε ενδιαφέρει ο προγραμματισμός και να θες να γίνεις χάκερ μου θυμίζει κάτι όντα τα οποία δε πιστεύουν στο Θεό, και αντί για άθεοι γίνονται σατανιστές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις