Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επισης μόλις χακαρεις κατι σημαντικο, τοτε πρέπει κάθε 2 μερες να κάνεις φορματ

εκτος αν βρεις προγραμμα που σωινει τα ιχνη ή τα σβηνεις μονοσ σου

πρέπει να κάνεις format στο pc σου? δεν πιάνεις αν χρησιμοποιήσεις κάνα virtual machine?

Δημιουργικά ενδιαφέροντα είναι δεν διαφωνώ αρκεί να τα χρησιμοποιήσεις σωστά !

Δημοσ.

λοιπον παιδια σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες. επισης φιλε isay το παιδι δεν εχει καμια σχεση με εμενα και ποιος ο λογος να θετω ενα θεμα και μετα να καθομαι και να απανταω απο αλλους λογαριασμο??? εε?? επισης φιλε @nrkmaiden δεν ξερω την ηλικια σου αλλα κανεις ενα μεγαλο λαθος απο τη στιγμη που θες να σχοληθεις με προγραμματισμο και λοιπα δεν παιζει ρολο η ηλικια και λενε πως η τριτη γυμνασιου που ειμαι ειναι και η καλυτερη ηλικια για να ξεκινησεις.(και ναι 14,5 ειμαι στην ηλικια δεν το παιρνω σαν μοδα απλως μου αρεσουν οι υπολογιστες και θελω να ασχοληθω εις βαθος). Αυτο που λες επισης για assembly και python η python ειναι μια γλωσαα αντιστιχη της C απλως για Linux, και τελος assembly ολες η καλες οι γλωσσες προγραμματισμου χρησημοποιουνε πχ (C++)

Δημοσ.

@JimaraZ

Κατα αρχας δεν εισαι χακερ.Ενας σωστος χακερ δε θα προτεινε ποτε τον "ευκολο δρομο" αλλα θα σου προτινε assembly python unix κτλ στα ειπαμε παραπανω

Επισης ο σωστος χακερ δεν αποκαλυπτει ουτε στον σκυλο του οτι ειναι χακερ.

Γενικοτερα,πιστευω οτι στις ηλικιες 14-15 αρχιζει η ιδεα του "hacking" καθως τοτε υπαρχει η πρωτη επαφη με προγραμματισμο (κυριως στην 3η γυμνασιου).

Τωρα φιλε Δημητρη,το τι θα κανεις σχετικα με το hacking ειναι στο χερι σου.Αν σου αρεσει και εχεις χρονο και ορεξη να μαθεις τοτε καλως.

Αν και παλι πιστευεις πως ειναι κατι περιστασιακο,τοτε κοιμησου λιγο θα σου περασει

Δημοσ.

Τζιμάρα, σου παραθέτω μια απάντηση σε αντίστοιχο thread:

με τη σειρά:

βάλε Linux.

μάθε τον Richard Stallman.

μάθε λίγη python.

μάθε λίγο vi (προαιρετικό)

μπες σε μια κοινότητα ελεύθερου λογισμικού της αρεσκείας σου.

(στο forum, στο irc, mailing lists + στον bug tracker)

διάβασε το wiki της για devs

ξεκίνα testing του κώδικα. Κάνε bug reports.

προσπάθησε να λύσεις ένα bug.

...

happy hacking.

και λίγη έμπνευση:

[vm]31928006[/vm]

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μ,

για hack ειτε εισαι 15 ειτε 125 μπορεις να χακαρεις!

Πάρε Backtrack ή άλλο Linux

και ξεκινα να χτυπας ιστοσελιδες(με μετρο ομως γιατι αν σε πιάσουν....)

επισης μόλις χακαρεις κατι σημαντικο, τοτε πρέπει κάθε 2 μερες να κάνεις φορματ

εκτος αν βρεις προγραμμα που σωινει τα ιχνη ή τα σβηνεις μονοσ σου

Για το ηλικιακό δεν θα πω τίποτα. Ο καθένας έχεις τις κλίσεις του και τις προτιμήσεις του και δεν έχει να κάνει τόσο με την ηλικία. Από εκεί και πέρα είναι και θέμα προτεραιοτήτων.

Αυτό που περιγράφεις είναι πραγματικά οι πιο noob οδηγίες που μπορεί να δώσει κάποιος και φαίνεται πως είναι άσχετος από το τομέα που το μόνο που ίσως μπορεί να κάνει είναι να κάνει ένα DDOS μέσω ενός έτοιμου προγράμματος που βρήκε σε μια έτοιμη διανομή... Για το θέμα με το φορμάτ δεν συζητάω, αποδεικνύει ακόμα περισσότερο την άγνοιά σου.

Hacking φίλε μου δεν είναι να κάνεις ένα dos δεν σε σελίδα ή να βρεις το κλειδί από ένα ασύρματο δίκτυο. Είναι πολλά παραπάνω από αυτά. Κρύβονται πολλά πράγματα από πίσω που δεν φαντάζεσαι καν. Μην προσπαθείτε μερικοί να το παίξετε έξυπνοι σε άτομα που ξέρουν κάτι παραπάνω πάνω στο αντικείμενο. Μπορεί στα παιδιά που είναι νέα και τώρα θέλουν να μάθουν να περνάνε αυτά, όχι όμως σε αυτούς που πραγματικά ΞΕΡΟΥΝ!

Αυτο που λες επισης για assembly και python η python ειναι μια γλωσαα αντιστιχη της C απλως για Linux, και τελος assembly ολες η καλες οι γλωσσες προγραμματισμου χρησημοποιουνε πχ (C++)

Καμία μα καμία σχέση με την πραγματικότητα αυτό που λες. Διάβασε λίγο για το τι είναι η python τι είναι η C/C++ και δεν τις εφαρμογές τους μιας και αυτό που γράφεις είναι τελείως άτοπο.

Δημοσ.
Αυτο που λες επισης για assembly και python η python ειναι μια γλωσαα αντιστιχη της C απλως για Linux, και τελος assembly ολες η καλες οι γλωσσες προγραμματισμου χρησημοποιουνε πχ (C++)

καμια σχεση με τη πραγματικοτητα.καθε γλωσσα εχει τη δικη της χρησιμοτητα ασχετα με το λειτουργικο στην οποια χρισημοπειται

edit:ο computeras με προλαβε.

Δημοσ.

Θυμάμαι υπήρχε μια πιστοποίηση offensive security που ειχες 24 ώρες για να σπάσεις μερικούς υπολογιστές και να υποκλεψεις στοιχεια από τον κάθε ένα . Νομίζω ότι ήταν από τους δημιουργούς του backtrack .Ενδιαφερον αν εχεις τα φράγκα. Έχει μια underground αισθηση το 24 ωρο.

Δημοσ.

Hacking ειναι να μπορεις να λυσεις καθε προβλημα,να μην λες "δεν μπορω να κανω αυτο".να εχεις επιμονη και εκει που οι αλλοι τα παρατανε εσυ να συνεχιζεις.να ξερεις τι κανεις,να πιστευεις στον εαυτο σου και μεσα απο τα λαθη σου και τις αδυναμιες σου να μαθαινεις.

Hacking δεν ειναι να κατεβαζεις torrents και να "σπας τον κωδικο του facebook του χ ατομου" με προγραμματα ετοιμα-αχρηστα-παραπλανητικα.

Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia v2.0

Δημοσ.

Έχει τόσα πράγματα που σου είπαν τα παιδιά να μάθεις πριν ασχοληθείς με το hacking...

ξεκίνα με όλα τα παραπάνω...και πρέπει να ξεφουσκώσει το μυαλό...δεν θα σπάσεις τους κωδικούς της NASA με 10 μέρες διάβασμα και tutorials...Ασχολήσου με τον προγραμματισμό και άσε τo hacking..

Δημοσ.

Οι συμβουλές στον φίλο τζιμάκο είναι απλά πράγματα για να χακαρει λίγο, επειδή το πιθανότερο ειναι να βαρεθει και να το παρατήσει αν ξεκινήσει με γλώσσες προγραμματισμου. Καλύτερα να ξεκινήσει "διασκεδάζοντας".

Computera13, ξέρεις χακ δεν σε αμφησβητώ, αλλά τα έχουμε ξανακούσει αυτά τα "μυστικά"...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

μηπος μπορειτε να μου πειτε πως γινετε να δο τισ ανονιμεσ εροτισεισ στο ask.fm που μου στελνουν διαφοροι?? οι ποιο πολι μου λενε πωσ εχουν φτιαξει προγραμα μιποσ μπορειτε να μο πειτε πωσ μπορο να φτιαξο αυτο το προγραμα?? μου λενε πωσ θελει λογικη

παρακαλο να μου απαντισετε.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...