gionus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 καλημέρα πεδία θέλω την βοήθεια σας στο πσ3 μου έχω βερσιόν 3,60 και θέλω να το χακαρο ξέρω ότι δεν γίνετε και ότι πρεπι να έχω βερσιόν 3,55 αλλά άμα βγάλω το άκληρο και το κανό φορματ χωρίς το πσ3 να το κανό μπακ απ και μετά το ξαναβάλω φορμαρισμένο σκληρό έχω ακουστά ότι ζιται ofw και αν μου ζήτηση και το περάσω παλιό βερσιόν ofw δεν θα το καταφέρω η θα το χαλάσω εντελώς. ευχαριστώ
Xristaras12 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 σε ενα θεμα ρωταμε!!! τα greeklish απαγορευονται αλλα προφανως ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ τους κανονες πριγ εγγραφεις το firmware δεν αποθηκευεται στον δισκο αλλα σε τσιπακι πανω στη μητρικη αρα και να το κανεις μονο τον χρονο σου θα χασεις.
green gordon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Οι 2 πρωτες γραμμες της απαντησης σου ταιριαζουν απολυτα με το αβαταρ σου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 καλημέρα πεδία θέλω την βοήθεια σας στο πσ3 μου έχω βερσιόν 3,60 και θέλω να το χακαρο ξέρω ότι δεν γίνετε και ότι πρεπι να έχω βερσιόν 3,55 αλλά άμα βγάλω το άκληρο και το κανό φορματ χωρίς το πσ3 να το κανό μπακ απ και μετά το ξαναβάλω φορμαρισμένο σκληρό έχω ακουστά ότι ζιται ofw και αν μου ζήτηση και το περάσω παλιό βερσιόν ofw δεν θα το καταφέρω η θα το χαλάσω εντελώς. ευχαριστώ Γλωσσα του forum είναι η ελληνική. Αυτα που γράφεις λίγη σχέση έχουν με τη γλώσσα του forum. Σε παρακαλώ ξαναγράψε το μήνυμά σου χρησιμοποιώντας ελληνική γλώσσα, ελληνικό ορθογράφο και λατινικούς χαρακτήρες για τις ξένες λέξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις