Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή το Fiesta το έχω,το συγκεκριμένο δέν κάνει για πλαγιολίσθηση.Φρόντισε τουλάχιστον ή να το αγοράσεις καινούριο ή μεταχειρισμένο με έξτρα ESP,γιατι "σε κόβω να μήν (το) έχεις".

Το ζήτημα δέν είναι αν σε υποτιμάω,άλλα μάλλον αν υπερεκτιμάς της δυνατότητές σου.Γιατί σε τελευταία ανάλυση δέν μιλάμε για πατίνι,άλλα για ένα τόνο μάζα που μπορεί να πιάσει 180km/h+

Sky is the limit,λένε...η πραγματικότητα είναι κάπου στην μέση.

Ps.Καλό είναι να μήν περιμένεις εκπτώσεις των 2~3Κ ευρώ,ασχέτως αν θέλεις να δώσεις hard cash.Δέν είναι μπακάλικο η αντιπροσωπία για να κάνεις παζάρια..

Δημοσ.

Θα υπερεκτιμουσα τις δυνατοτητες μου αν σου ελεγα πως θελω να ντριφταρω τωρα. Οχι ομως και για 10 χρονια μετα!!! Και δεν σου ειπα ναι θα το κανω 100% Σου ειπα πως το γουσταρω πολυ!!!! Και την jenifer Aniston γουσταρω πολυ αλλα δεν σημαινει πως θα τα φτιαξω κιολας μαζι της!!!!!

Αγορι και να μην το εχει.... δυσκολο μαν. Και δεν ειμαι εγω η εξαιρεση. Απλα το φοβαμαι ακομα (Λογικο) και απο μηχανικα δεν ξερω ακομα τι παιζει. (Κλ αυτο θα μπορουσε να ηταν και σε καλυτερη μοιρα)

Αλλα πριν κρινεις στο ξαναλεω. Σκεψου πως ειμαι με 30 ρημαδια μαθηματα!!! Εσυ στα 30 μαθηματα το ειχες?

Αν μου πεις ναι τοτε η υποτιμας την νοημοσηνη μου η απλα εσυ εισαι ο σουμαχερ η ποιο απλα δουλευομαστε.

Ξεκολλα. Μιλας σε 1 παιδι που ειναι ΝΟΟΒ. Νεος!!!!! Θα σου πω φοβαμαι ακομα. Δεν σημαινει πως στην ζωη μου δεω θα ειμαι καλος και ευσυνηδητος οδηγος!!!! Αλλα δεν αναιρει πως μπορει να ξυπνησω 1 πρωι και να θελω να παρω το αμαξι μου και να του μ@μησω τα λαστιχα στο χωραφι μου στο χωριο.

Μην νομιζεις και απο τα 2 πας. Στο ενα γινεσαι πουρες και στο αλλο σκας με 40-50 χιλιομετρα με κεφαλι η σβερκο πανω στην γωνια ενως καγκλελου και μενεις εκει. Αν εισαι τυχερος θα ξυπνησεις ο Θεος ξερει ποτε απο κανενα κομμα.

Και καλα αν πας με κεφαλι. Αν φας τα @!&$%$@!#$ σου ειναι χειροτερο. Θα προτιμουσα να πεθανω παρα να μην μπορω να... και να μου την αυτο αλλος!!!!

Και για να μην νομιζεις πως σου λεω μπουρμουτσαλα δες εδω και εδω!!!!

Οπως και: http://www.youtube.c...h?v=_u1_oqNEfOE

http://www.youtube.c...feature=related

http://www.youtube.c...&feature=fvwrel

Γιατι το πατινι δεν ειναι παιξε γελασε και 1 λαθος κινηση μπορει να σε σκοτωσει εξισου ευκολα με ενα αμαξι που παει με 50!!! Απλα στα 180 δεν θα αναγνωριζουν το πτωμα. Αλλα δεν αλλαζει κατι. Η ουσια ειναι η ιδια.

ΠΣ. Λες να μπορω να κανω πατινι που απαιτει 1000000 μεγαλυτερη συγκεντρωση και ακριβεια και να μην μπορω να ντριφταρω καποια στιγμη στην ζωη μου αμα πραγματικα θελησω να σχοληθω με αυτο???

Δεν νομιζω μαν. Δεν με πειθεις. Υπαρχουν πααααρα πολυ λογοι για να μην το κανω. Απο οικονομικοι μεχρι οτι να ναι. Τους δεχομαι ολους και συμφωνω. Το δεν το εχω δεν ειναι λογος. Και δεν μπορεις να το ξερεις οταν καλα καλα δεν το ξερω εγω!!!!

Δημοσ.

Δέν υπάρχει βάση για να συνεχίσουμε αυτό το διάλογο,θα σε συμβούλευα όμως για ένα πράγμα,στο tempo των αγχωτικών καθηγητών που είχες:

ΠΡΟΣΕΧΕ!

/end

Δημοσ.

Σε αυτο συμφωνω!!!!! Απο την αρχη υποστηριξα και την λογικη και την ασφαλεια. Οχι μονο την δικη μου αλλα και ολων των αλλων!!!!!!!! Απλα καποτε θα σταματησω το πατινι λογω ηλικιας. Δεν θα μπορω να κανω αλλο. Και επειδη ηδη κανω κοντα 1 δεκαετια και σε 10 χρονια θα ειναι 20 τα χρονια που θα πατιναρω (Κοντα τα 2/3 της ζωης μου) το να σταματησω το skate θα ειναι μεγαλο κενο για μενα. Και θα ηθελα να το γεμισω με κατι αλλο. Και γιυτο ειπα για το drift και φυσικα για πολλα χρονια μετα. Γιατι ειναι κατι που μου αρεσει, και τοτε θα εχω και την πειρα για να ασχοληθω. Τεσπα. Με ολα αυτα που μου ειπατε κατεληξα στο fiestaκι. Και αν καποτε οντως θελω να καταπιαστω με drift εχει ο Θεος μεχρι τοτε. Να ειμαστε καλα πρωτα ο Θεος!!!

Δημοσ.

Και εγώ δεν είχα αυτοκίνητο στα 15, αλλά διάβαζα στους 4τροχους το πρώτο άρθρο για το αυτοκίνητο του Κορρέ. Και ναι, ήξερα αν μια λαμπα δίνει ιπποδύναμη ή όχι...

εγω πάλι στα 16 μου οδηγούσα κανονικά και την επομένη που εκλεισα τα 18 εδινα σηματα (παρόλο που ημουν ακομα 3η λυκείου και πριν απο πανελληνιες), αλλα ούτε και μέχρι σήμερα το παίζω drifter και μαγκια-αλητεια στους δρόμους.

Αλλο το να απενεργοποιήσω αντισπιν/esp και λοιπα κουραφέξαλα και να κάνω καμια σβούρα σε κλειστές αλανες με χαλίκια και άλλο αυτό που ζητάει το παλουκάρι που δεν ξέρει πως αφηνεις το συμπλέκτη... Και δε συγκρινεται η οδηγηση με τη χρηση/καταχρηση των Η/Υ, δεν ειναι NFS οι δρόμοι...

Το παιδι χρειάζεται ενα νορμαλ αυτοκινητακι να μαθει πρωτα να οδηγάει, για ντριφτ και τετοια που λεει μαλλον ειναι ενθουσιασμός. Πάρε παλίκαρε το Fiesta σε ενα diesel-ακι να μην σου καιει και πολλα και εισαι αφεντικο..

Δημοσ.

Μιας και λέμε για νέοπες, άπειρους, και όλα τα συναφή, μου ήρθε σκηνικό στο μυαλό από που έγινε πριν 3 μέρες.

Φιλαράκι που δε ξέρει να οδηγεί (ντάξει, ξέρει να το βάζει μπρος και να πηγαίνει 50 μέτρα) μου λέει να πάμε για εξάσκηση σε καμιά αλάνα. Ε, λέω 'γω, οκ, πάμε. Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή.

Φεύγει από στάση με 3000-3500 στροφές και τέρμα γκάζι με πρώτη, σε μέρος με ελαφριά κατηφορική κλίση. Το αμάξι να έχει εκτιναχθεί μπροστά σα ρουκέτα, εγώ να έχω κολλήσει στο κάθισμα χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα και αυτουνού το πόδι να έχει κολλήσει στο γκάζι. Εν τω μεταξύ ο χώρος της αλάνας τελείωνε, πιο πέρα είχε... τοίχο. Να ουρλιάζω εγώ «ΦΡΕΝΟ ΦΡΕΝΟ ΤΟ ΜΕΣΣΑΙΟ!» κι ο άλλος να μπλέκει τα πόδια του ματεξύ τους!

Στο τέλος ξέμπλεξε τα πόδια του και φρέναρε, δεν εμβολίσαμε το ντουβάρι. Του έσβησε κιόλας στο φρενάρισμα και για κάποιο λόγο ένιωσα μια ανακούφιση που η μηχανή ήταν σβηστή και το αμάξι ακίνητο.

:mad:

Ε, τραβάω το κλειδί, πάω στη θέση του οδηγού και πετάω αυτόν στο πίσω κάθισμα (ούτε συνοδηγός από εδώ και έπειτα).

Δημοσ.

Μπορει να ειναι και ενθουσιασμος. Δεν το αποκλειω αυτο.Σε fiesta καταληγω. Καθησα και σκεφτηκα παρα πολυ και ειδα οτι καλη η καβλα αλλα εδω δεν ξερω τι μου ξημερωνει αυριο και μιλαω για 8 και 10 χρονια μετα λες και ειναι σε 2 μερες!!! Οποτε θα παρω 1 fiesta να κανω την δουλιτσα μου σαν ανθρωπος και να μαθω πρωτα απο ολα να οδηγω σωστα που ειναι και το βασικοτερο πιστευω!!!!! Εγω εκανα ενα λαθος. Κοιταξα την κορυφη της πυραμιδας ενω ακομα ειμαι στο 1ο σκαλακι.

Δημοσ.

ακριβως,επειδη παρακολουθω το τοπικ τωρα μιλας πιο σωστα απο πριν , επισης ξεχνα το φυλετικο διαχωρισμο πισω απ το τιμονι... Επισης αφου παιζουν αυτα τα χρηματα εχε υποψιν σου κ αλλες επιλογες εφοσον σ αρεσουν βεβαια κ αλλα αυτοκινητα ... Για μενα η εμφάνιση θα ταν 49% και η αξιοπιστία 51% [αξιοπιστια οχι "ωωω τζάπαν γουαου και τα συναφη , εννοω γενικα ως μάρκα) . μια αλλη λυση ειναι να βαλεις τα 2/3 των χρηματων στο αμαξι και να εχεις το υπολοιπο 1/3 για πάγια εξοδα ασφάλειες και το σημα...! Επισης μην βιαστεις -κατα την αποψη μου ε- να αγορασεις , να δεις οσο περισσοτερα μοντελα μπορεις ,αφου εχεις κατασταλαξει στο τι ογκο και κατηγορια θα κινηθείς !

Δημοσ.

Ωραι. Ας μιλησουμε λιγο σοβαρα γιατι και εγω το μ@μησα λιγο.... πολυ!!!!!! Το βασικο ειναι να ειναι 1.2 1.4 για να μην καιει τα παντα ολα και για να μην μου ερθει καμια εφορια βουνο. Το αλλο ειναι να μην κανει πανω απο 14-15000. Το αλλο πολυ βασικο που κοιταξα ειναι η οδιγικη ασφαλεια!!!! Δεν μιλαω να με σωσει στα 180. Εκει δεν θα βρουν απο τα δοντια μου. Αν εχουν μεινει και αυτα!!!!! Αλλα μην πεθανω και απο τα 80 χιλιομετρα. Δεν ξερω πως παει το θεμα γιατι η ασκονα του παππου δεν εχει αεροσακους abs, esp κλπ και ειναι το μονο αμαξι που εχω οδηγησει!!!!! Το αλλο ειναι να μην μου βγαζει προβληματα και το αλλο ειναι να εχει σπορ εμφανιση. Moυ αρεσουν και αλλα αμαξια αλλα δεν βοηθαει η τιμη τους. Και τοσο καιρο που ρωτησα ανθρωπους που εχουν το fiesta μου ειπαν καλα λογια. Τι αλλο μου προτεινετε με αυτα τα στανταρ?

Και Fiat punto και bravo ειναι ομορφα :D

Alpha Romeo Mito και VW Golf 1.2 TSI αλλα δεν εχουν τιμες

Δημοσ.

Τπτ απο opel ? corsa ας πουμε.... ? Ασφάλεια λιγο πολυ εχουν ολα τη σημερινη εποχη ... Πλεον για αυτοκινητα με αδεια μετα το Δεκεμβρη του 2010 το σημα τελων κυκλοφοριας υπολογιζεται με βάση τους ρυπους που εκπέμπει το οχημα , σε περιπτωση που δε το ξερεις. αν δεν εχεις ιδεα:

ΤΕΛΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2

0-100 γρ./χλμ. 0 ευρώ

101-120 γρ./χλμ. 0,9 ευρώ

121-140 γρ./χλμ 1,1 ευρώ

141-160 γρ./χλμ. 1,7 ευρώ

161-180 γρ./χλμ. 2,25 ευρώ

181-200 γρ./χλμ. 2,55 ευρώ

201-250 γρ./χλμ. 2,8 ευρώ

Άνω των 250 γρ./χλμ. 3,4 ευρώ

το βρηκα ψαχνωντας ξανα γιατι δεν εχω αποθηκευμενο καποιο site . Προφανως αν το αμαξι σου εκπέμπει 123 γρ CO2 ,θα κανεις την πραξη 123*1,1 για να δεις ποσο θα πληρωσεις το σηματακι. μεχρι στιγμης αυτοι οι συντελεστες ισχυουν.

Τα προβληματα παιζει ρολο και το τι θα σου τυχει δλδ ποσο πωποφαρδος εισαι αλλα και τι χρηση κανεις στο οχημα,βεβαια αφου θες καινουριο θα σε καλυπτει ενα ειδους εγγυηση.... Τελικ τα 15k που λες θα τα σπρωξεις ολα στο οχημα ή ένα μερος αυτων; Που μενεις; γιατι δεν πας σε αντιπροσωπειες που σε ενδιαφερουν να ρωτησεις ; :rolleyes: αν εχεις το χρονο βεβαια ,δε το λεω με επιθετικο υφος.

Δημοσ.

~130/140 * 1,1 = ~ 150 ευρω. Στα περιπου. Βλεπωντας τις εκπομπες ρυπου για το φιεστα 1,2 και 1,4. Μετα θα δω και για το γκολφακι.

Νορμαλ χρηση θα του κανω. Αθηνα μενω. Θα περασω βολτιτσα και απο εκει. Απλα θελω να εχω 2-3 στο νου μου πριν παω να τα δω και να ρωτησω.

Ναι. Ειναι 14-15000 μονο για το αμαξι. Απλα θα ειναι κατι που θα το κρατησω πολυ καιρο. Δηλαδη δεν ειναι να το αλλαξω σε 5 χρονια. Δεν ξερω αν λεφτα υπαρχουν. Εδω παντως δεν υπαρχουν!!!! Και θα μου πεις ρε μαστορα εχεις 15000 για αμαξι και μου λες δεν εχεις λεφτα? Θα στερηθουμε πολλα σαν οικογενεια αλλα αμαξι πρεπει να παρω γιατι τωρα αυτο το πραγμα που εχει ο παππους δεν λεγεται αμαξι ποια. Και επειδη οτι παρω ειναι για να μεινει για πολυ δεν θελω να μπλεξω με μεταχειρισμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...