sk8harddiefast Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο με μια μεταχηρισμενη μπεμπα δεν ειναι κακη ιδεα!!!! Ειναι μαλλον η καλυτερη!!!! Παιρνω 1 αμαξακι, κανω την δουλεια μου και αν δω πως γουσταρω μετα απο χρονια το drift παιρνω 1 παλιο μεταχιρισμενο με λιγα λεφτα και βγαζω τα αποθημενα μου εκει Και δεν φιαλαω και το αμαξακι μου. Why not? Sounds very good Στην αρχη ειναι ο φοβος για το αγνωστο. Βλεπεις ακομα και τωρα που πηρα το διπλωμα, δεν εχω μπει σε αμαξι μονος μου!!!!!!!! Χωρις δασκαλο κλπ. Ισως αυτο μου φυγει μετα απο 5 βολτες αλλα θα στο πω οταν κανω τις 5 βολτες. Αλλα για να τις κανω θελω αμαξακι .......Fiestaki..... Tα ford σαν αμαξια ειναι καλα? μη ξεχασεις να βαλεις και Led στα πιτσιλιστηρια.δινει 10 αλογα το καθενα Για βοηθα γιατι απο μηχανολογικα η γιαγια μου ξερει ποιο πολλα Ξέχνα το drift, έχει πάρα πολλά έξοδα (σκέψου μόνο τα λάστιχα που θα τρως)Εάν μετά από χρόνια έχεις λεφτά για κάτι τέτοιο, θα έχεις και λεφτά να πάρεις 2ο αυτοκίνητο ειδικά γι αυτή τη χρήση. Exεις 1 point εδω!
paylidis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 ασε ρε τις καγκουρίες και πάρε ενα σοβαρό καινουργιο diesel ή TSI... Εδω δεν ξέρεις να παρκάρεις και μου θές πισωκίνητα και drift...
sk8harddiefast Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Διαβασε το πρωτο ποστ που εκανα!!!!!!!! Και θα μου πειτε. Εισα ρε μαγκα ακομα δεν πηρες διπλωμα και θες να ντριφταρεις!!!! Θελω λοιπον να το διευκρινησω αυτο. Εχω παθος με το drift αλλα με το σωστο drift!!!! Σε ελεγχομενα μερη και ακομα και με καθηγητη να με μαθει να ντριφταρω σωστα!!!! Οχι να βγω στους δρομους και να τραβαω χειροφρενα. Αυτο λεγεται βλακεια και εκτως απο εμενα βαζω και σε κινδυνο και τους γυρω μου!!! Το σωστο drift ειναι τεχνικη που πρεπει να στην μαθει καποιος που κατεχει την τεχνη και εκτως απο αυτο με τον σωστο τροπο και στο σωστο μερος ειναι πραγματικα ομορφο!Το θεμα ειναι πως απο αμαξακια δεν ξερω και πολλα οποτε χρειαζομαι βοηθεια. Και φυσικα δεχομαι και οποιαδηποτε κρητικη γιατι οσο και να μου αρεσει το drift δεν το εχω κανει ποτε και στην πραξη μπορει να απεχει χιλιομετρα απο οπως το εχω στον νου μου εγω!!!!Απλα σας καταθεσα την σκεψη μου η οποια δεν ξερω αν και ποσο σωστη ειναι. Αλλα γιαυτο την κατεθεσα. Για να μου πειτε εσεις. Επεισης μιλησα για πειρα εμπειρια και μελλον!!!!!!! Με κοβεις για μαλακα που θελει να σκοτωθει η να τραυματισει αλλον? Οχι και αλλος!!!!!! Αρκετοι βρισκονται εκει εξω!!!! Δες αυτο!!!!!!!! Εγω το εχω δει 10 φορες απο χτες!!!!
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο με μια μεταχηρισμενη μπεμπα δεν ειναι κακη ιδεα!!!! Ειναι μαλλον η καλυτερη!!!! Παιρνω 1 αμαξακι, κανω την δουλεια μου και αν δω πως γουσταρω μετα απο χρονια το drift παιρνω 1 παλιο μεταχιρισμενο με λιγα λεφτα και βγαζω τα αποθημενα μου εκει Και δεν φιαλαω και το αμαξακι μου. Why not? Sounds very good Στην αρχη ειναι ο φοβος για το αγνωστο. Βλεπεις ακομα και τωρα που πηρα το διπλωμα, δεν εχω μπει σε αμαξι μονος μου!!!!!!!! Χωρις δασκαλο κλπ. Ισως αυτο μου φυγει μετα απο 5 βολτες αλλα θα στο πω οταν κανω τις 5 βολτες. Αλλα για να τις κανω θελω αμαξακι .......Fiestaki..... Tα ford σαν αμαξια ειναι καλα? Για βοηθα γιατι απο μηχανολογικα η γιαγια μου ξερει ποιο πολλα Τι περιμενες, οτι θα εριχνα μουφα ιδεα? Φυσικο ειναι να εχεις ενα αγχος να οδηγησεις για πρωτη φορα μονος σου. Κι εγω μολις πηρα το διπλωμα τις πρωτες 2-3 φορες εβαζα κανενα φιλο μου διπλα "Ελα ρε, θα ερθεις μαζι γιατι θελω να παω στο ταδε μερος?.....ΟΧΙ??? ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!" αλλά μετα βλεπεις οτι ενταξει δεν ειναι και τιποτα. Ισα ισα το προτιμω να μην εχω και κανεναν αλλο μεσα στο αυτοκινητο πια. Μην σε πιανει αγχος Προσωπικα θα πηγαινα για Fiat Punto 1.4 16v με τα 135 αλογα αλλά αυτο ειναι επειδη προτιμω τα ιταλικα. Επισης....sorry αλλά ακομα γελαω που απαντας σοβαρα για τα ledακια που δινουν 10 αλογα το καθενα
sk8harddiefast Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ξερω τι ειναι τα LED αλλα σε αμαξι θα μπορουσε να ειναι κατι αλλο που απλα λεγεται ετσι!!!!! Κομπρεσορα εχουν οι Μercedes,. κομπρεσορας λεγεται και αυτο το "εφε" που βαζουν οι ηχοληπτες σε ενα τραγουδι για να "κοβει" τη λεξη. Ναι ειναι η ιδια λεξη αλλα με τελειως διαφορετικη εννοια και χρηση!!!!! Για να ξερεις μηχανολογικα πρεπει να εχει προφανως αμαξι. Η να εχεις καποιον να σου εξηγησει τι σκατα παιζει κατω απο το καπο!!!!! Αν ξερει και ο ιδιος τι παιζει!!!!! Ε δεν εχω και δεν ξερω. Λες και εχω λυσει πολλες φορες την μηχανη και να ξερω την καθε βιδουλα πως λεγεται ? Δεν ασχοληθηκα ποτε με αμαξια στη ζωη μου. Μου αρεσουν τερμα απλα δεν εκατσε. Λογω φιλων κλπ που δεν ασχολουνται και δεν ξερουν. Και ουτε αμαξακι ειχα για να ασχοληθω. Mην μου πεις για τον παππου μου. Γεννηθηκε το 1917!!!! Η ασκονα εχει αλαρμ απλα ο παππους δεν ξερει σε τι χρησιμευει!!!!!!! Αυτοι που ειναι οντως ψαγμενοι, ειναι η μηχανολογοι η εχουν αρχισει τις μετατροπες σε μηχανικα κλπ οποτε τα μαθαινουν στην πραξη. Δεν μιλαμε για που βρισκεται η μπαταρια!!!! Εννοουμε να ξηλωσουμε τον ηλεκτρονικο εγκεφαλο!!!!! Και δεν ειμαι κανενα απο τα 2 ουτε εχω μαγαζι να προγραμματιζω επρομ και να περναω ροπες!!!! Σορρυ Δεν αρνηθηκα ποτε πως εχω αγνοια (προς το παρων) για το τι παιζει κατω απο το καπο. Αλλα οταν ερθει η ωρα και χρειαστει θα μαθω
georgemvg Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ξερω τι ειναι τα LED αλλα σε αμαξι θα μπορουσε να ειναι κατι αλλο που απλα λεγεται ετσι!!!!! Κομπρεσορα εχουν οι Μercedes,. κομπρεσορας λεγεται και αυτο το "εφε" που βαζουν οι ηχοληπτες σε ενα τραγουδι για να "κοβει" τη λεξη. Ναι ειναι η ιδια λεξη αλλα με τελειως διαφορετικη εννοια και χρηση!!!!! Για να ξερεις μηχανολογικα πρεπει να εχει προφανως αμαξι. Η να εχεις καποιον να σου εξηγησει τι σκατα παιζει κατω απο το καπο!!!!! Αν ξερει και ο ιδιος τι παιζει!!!!! Ε δεν εχω και δεν ξερω. Λες και εχω λυσει πολλες φορες την μηχανη και να ξερω την καθε βιδουλα πως λεγεται ? Δεν ασχοληθηκα ποτε με αμαξια στη ζωη μου. Μου αρεσουν τερμα απλα δεν εκατσε. Λογω φιλων κλπ που δεν ασχολουνται και δεν ξερουν. Και ουτε αμαξακι ειχα για να ασχοληθω. Mην μου πεις για τον παππου μου. Γεννηθηκε το 1917!!!! Η ασκονα εχει αλαρμ απλα ο παππους δεν ξερει σε τι χρησιμευει!!!!!!! Αυτοι που ειναι οντως ψαγμενοι, ειναι η μηχανολογοι η εχουν αρχισει τις μετατροπες σε μηχανικα κλπ οποτε τα μαθαινουν στην πραξη. Δεν μιλαμε για που βρισκεται η μπαταρια!!!! Εννοουμε να ξηλωσουμε τον ηλεκτρονικο εγκεφαλο!!!!! Και δεν ειμαι κανενα απο τα 2 ουτε εχω μαγαζι να προγραμματιζω επρομ και να περναω ροπες!!!! Σορρυ Με αυτά που λες, μου φαίνεται επιεικώς αστείο το ότι ήθελες να ασχοληθείς με το ντριφτ. Sorry.
sk8harddiefast Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Υeap. Δεν διαφωνω. Σε 3 χρονια πιστευεις πως θα σου δωσω τις ιδιες απαντησεις η οτι μπορει να εχω κανει τα 80 αλογακια 150? Λεμε τωρα 1 τυχαιο παραδειγμα. Να σου πω και ενα αλλο τυχαιο παραδειγμα Πριν 5 χρονια πηρα το πρωτο πισι στη ζωη μου. Ειπα θελω να γινω χακερ (oxi cracker) Τοτε ειπαν τι λεει ο τυπος (Λογικο)? Σημερα τρεχω UNIX τα τελευταια 4 χρονια και εχω 2,5 μετρα rack στο σπιτι μου με εσωτρικο δικτυο και ling aggregation , NAS σε mirror, stripe και ολα σε zfs. Και το πισι που γραφω σε zfs τρεχει. Τα πραγματα αλλαζουν . Mην κολλας στο τωρα. Κοιτα ποιο περα.
Tenshi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Με την αυτοκίνηση γενικότερα... Λοιπόν,ένα μεταχειρισμένο του 2008, 1200~1400cc...75~100 άλογα maximum.Θα κάνεις τις δουλειές σου κύριος,θα πάθεις πολιτισμικό σόκ σε σχέση με τον δεινόσαυρο το Ascona και το Ελληνικό κράτος δέν θα σου πάρει το νεφρό για να πληρώσεις τέλη/βενζίνες. Να περιορίσεις τα drift στο pc gaming και μόνο,για το καλό όλων μας.
georgemvg Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Και εγώ δεν είχα αυτοκίνητο στα 15, αλλά διάβαζα στους 4τροχους το πρώτο άρθρο για το αυτοκίνητο του Κορρέ. Και ναι, ήξερα αν μια λαμπα δίνει ιπποδύναμη ή όχι...
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο το burnout και το max power εχουν καταστρεψει τη νεολαια (i feel so old, στα νιατα μου που ειχαν πρωτοβγει αυτα τα περιοδικα τα αγοραζα που και που )
sk8harddiefast Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Να περιορίσεις τα drift στο pc gaming και μόνο,για το καλό όλων μας. Μα αν θα το εκανα, θα το εκανα σε κανενα βουνο μονος μου ρε παιδια!!! Δεν βλαπτω κανεναν!!!! Αν LED ηταν η λαμπα στο αμαξι!!!! Αν ηταν τυπος τουρμο το αμαξι θα πεταγε!!!!! Και εγώ δεν είχα αυτοκίνητο στα 15, αλλά διάβαζα στους 4τροχους το πρώτο άρθρο για το αυτοκίνητο του Κορρέ. Και ναι, ήξερα αν μια λαμπα δίνει ιπποδύναμη ή όχι... Χαιρομαι ρε μαν αλλα εγω στα 15 ημουν σε ιδρυμα και δεν διαβαζα 4 τροχους. Και μεχρι τωρα δεν ασχοληθηκα με αμαξια γιατι για να εχεις αμαξι πρεπει πρωτα να ζεις!!!! Πως να το κανουμε τωρα? Θα μου παρετε το κεφαλι τωρα γιατι δεν ξερω? Εχει σημασια τι ξερω η τι θα μαθω στο μελλον. Ουτε να οδηγω ξερω καλα αλλα σε 5 χρονια δεν θα σου πω αυτο. Και σε 10 χρονια που θα σου πω για ντριφταρισμα δεν θα γελασεις. Ε δεν ειμαι ουτε σκραπας ουτε στοκος ουτε αχρηστος. Μου αρεσει κατι και οπως ολοι οταν ερθει η ωρα και γουσταρω να ασχοληθω, θα το σκισω και θα μαθω. Εδω δεν κολλησα σε αλλα και αλλα, στο να πεταξω τον κωλο σε πισοκουνα θα κολλησω. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2012 από sk8harddiefast
georgemvg Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ok, πάσο. Απλά χαλάρωσε, πάρε ένα πολύ οικονομικό αμαξάκι, λίγα κυβικά, όχι τούρμπο που λένε οι άλλοι ( για να πάρεις άλογα, πρέπει να δώσεις καύσιμο, δεν χαρίζεται κάτι) και όλα τα άλλα αν είναι να έρθουν, θα έρθουν με τον καιρό. Θα το καταλάβεις...
Tenshi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μα αν θα το εκανα, θα το εκανα σε κανενα βουνο μονος μου ρε παιδια!!! Δεν βλαπτω κανεναν!!!! Οχι δικέ μου,εκτός και αν είσαι σε πριβέ πίστα,ΔΕΝ είσαι μόνος σου στον δημόσιο δρόμο.Πρόβλημά σου αν θές να φάς το κεφάλι σου όντας ανεύθυνος και παρορμητικός,άλλα δέν φταίω και εγώ σε τίποτα που θα δώ ένα αμάξι να τραμπαλίζεται στην πλαγιά και να προσγειώνεται πάνω μου. Το οτι δέν θα μάθεις ποτέ πλαγιολίσθηση δέν είναι κακό.Το 99% των οδηγών,ίσως και παραπάνω, δέν ξέρει οπότε δέν θα πρέπει να αισθάνεσαι μειονεκτικά. Πηδάμε μέχρι εκεί που φτάνουμε... Φιλικά έτσι;
sk8harddiefast Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Αν δεν πηδηξεις, πως ξερεις μεχρι που μπορεις να φτασεις? Και στο ξαναλεω. Για εκατομμυριοστη φορα εχει μαλλιασει η γλωσσα μου. Οχι σε δρομο. Οχι σε κοσμο. Οχι σε πολιτισμο.Θα παω σε μερος που ειναι 10 χιλιομετρα πεδιαδα που ειναι αγωνη!!!! Και δεν θα πεσω σε γκρεμο και δεν θα σου ερθω στο κεφαλι!!!!! Τωρα εισαι καλλυμενος? Το οτι δέν θα μάθεις ποτέ πλαγιολίσθηση δέν είναι κακό Θα εβαζες το χερι σου στην φωτια να καει για αυτο? Αν ναι τοτε καλα κανεις να εισαι απολυτος Αλλα προσεχε. Η φωτια καιει. Ποτε μα ποτε ΜΑ ΠΟΤΕ μην υποτιμας τον αλλον Aν δεν μαθω ο λογος θα ειναι μονο οικονομικος αλλιως χερακια εχω, ποδαρακια εχω, ματακια εχω και μπορω να τα καταφερω. Οπως και το αλλο 99% των οδηγων αν αποφασισει να ασχοληθει!!!! Κανενας δεν ειναι παρακατιανος!!!! Ειναι αν το θελεις και μεχρι που πας για να το φτασεις. Και εγω το ξερω καλα μετα απο 8 χρονια πατινι, 100 νοσοκομεια και φευγοντας απο σκαλια και καγκελα Δεν ειμαι απο τα παιδια που το βαζω ευκολα κατω και αν αληθεια θελω κατι, θα βαλλω ολα μου τα δυνατα να το καταφερω Δεν ρωτησα ουτε για να σας το παιξω εξυπνος, ουτε μαγκας ουτε τιποτα!!!! Αλλα μην πας να με βγαλλεις αχρηστο γιατι δεν ειμαι!!!! Οπως ημουν ευθεις και ειλικρινεις και σας ειπα παιδια δεν ξερω ετσι δεν θα δωσω και κανενα δικαιωμα σε κανεναν να πατησει πανω σε αυτο και να με μειωσει!!!!
Solar_Fields Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ολα τα εχεις, λεφτα για να ασχοληθεις με το drift ομως, μαλλον δεν εχεις... Αρα welcome στο υπολοιπο 99% που δεν ξερει και δεν μπορει να κανει drift:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα