Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να μην παρω αμαξι δεν γινεται για 3 λογους. Παλευω 6 χρονια με το ρημαδι το διπλωμα. Εχω τρελο παθος με την οδηγηση και γιατι ζω με 2 ανθρωπους 95 ετων που πλεον ποια θα πρεπει να τους μετακινω εγω και να τρεχω για οτι χρειαζονται.

Τα δυο πρώτα ίσως είναι λόγοι να μην πάρεις ακόμα αμάξι. Όχι ότι θα ακούσεις κανέναν..

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι. δεν ειμαι ουτε χαζος ουτε κουλος, ουτε γυναικα. Απλα οταν ο αλλος με στρεσαρει τα χανω. Δεν μπορω να λειτουργησω με ανθρωπους που με παιρνουν απο τα μουτρα ουτε να οδηγησω με ανθρωπους που αν κανω λαθος (Λογικο ειναι οταν εισαι στο 10ο μαθημα) θα μου βαλλουν τις φωνες!!! Μετα απλα δεν νιωθω ανετα. Δεν μπορω να κανω μαθημα. Παυω να μαθαινω. Με νοιαζει ποιο πολυ να μην με ξεφτυλισει ο αλλος! Ε δεν μαθαινεις να οδηγεις αν ο αλλος σε ντροπιαζει συνεχεια!!!! Σορρυ κιολας!!!! Γιαυτο εκανα 6 χρονια!!!! Γιατι αλλαξα 2 καθηγητες και τα 3 χρονια περασαν και δεν εδωσα ποτε. Και αλλα 2 να ξαναπαρω την αποφαση να ξαναπροσπαθησω!!! Και πηγα σε εναν που απλα ειναι σωστος και μεσα σε 3 μηνες (μαζι με τα χριστουγεννα που δεν εκανα μαθηματα) απλα εκανα αυτο που δεν ειχα καταφερει τοσσα χρονια!!!!

Δημοσ.

λιγα κυβικα (=χαμηλη φορολογια/ασφαλειες/βενζίνες)

turbo (για να σου δίνει καλα αλογάκια)

ασφαλές (για ευνοήτους λόγους)

και ασε τα drift για κανέναν άλλο... Επίσης η τετρακίνηση πρώτον δεν ενδεικνύεται για drift και δεύτερον καίει τα κέρατα της...

Δες κάτι σε γερμανικό TSI, αν και προσωπικά μου αρέσει και εμένα το fiesta και είναι τίμιο ως αυτοκίνητο. Εχουμε το mk6 σε 1.25 (75 ή 78 αλογα δε θυμαμαι) και ειναι σκυλί...

Δημοσ.

Λετε να μην ασχοληθω με drift. Δεν ξερω. Ισως τελικα να μην αξιζει. Οσο και αν μου αρεσει, βγαινουν πολλα πρεπει στην φορα. PS: Δεν ειμαι σκραπας οδηγος ουτε δεν ξερω πως μπαινει η οπισθεν. Απλα μιλαω καθαρα με την λογικη ενως παιδιου που εχει κανει 30 μαθηματα (Τα 10 ζητησα εγω να τα κανω) εχει βγει 30 ωρες στην Αθηνα για οδηγηση στη ζωη του., ειμαι noob oσο δεν παει αλλο, δεν εχω καθολου εμπειρια, καθολου πειρα και οπως ολοι στην αρχη, πιανω τιμονι και ακομα το φοβαμαι. Αλλα δεν σημαινει πως δεν το εχω η πως αυτο δεν θα αλλαξει αυτο αν οδηγω 2 χρονια καθε μερα!!! Και γιαυτο οταν ειπα την λεξη drift εβαλα και καμια 10 αρια χρονακια μαζι. Δεν μιλαμε για τωρα. Τωρα ας κοιταξω να παρω τον αερα του αμαξιου, να βαλλω το Ν απο πισω, να αποκτησω εμπειρια, να γινω οδηγος και μετα ολα τα αλλα. Επειδη πηρα διπλωμα, δεν με κανει οδηγο. Η πειρα θα με κανει οδηγο. Απλά το διπλωμα ειναι ενα χαρτι που με καλυπτει νομικα για να μπορω να αποκτησω πειρα. Να βγω στον δρομο. Τοτε μαλλον το fiesta ειναι αυτο που ζηταω. Απλα χτες ειδα το subaru και γιαυτο μπηκα στο τρυπακι να ρωτησω.

Δημοσ.

Οχι. δεν ειμαι ουτε χαζος ουτε κουλος, ουτε γυναικα. Απλα οταν ο αλλος με στρεσαρει τα χανω. Δεν μπορω να λειτουργησω με ανθρωπους που με παιρνουν απο τα μουτρα ουτε να οδηγησω με ανθρωπους που αν κανω λαθος (Λογικο ειναι οταν εισαι στο 10ο μαθημα) θα μου βαλλουν τις φωνες!!! Μετα απλα δεν νιωθω ανετα. Δεν μπορω να κανω μαθημα. Παυω να μαθαινω. Με νοιαζει ποιο πολυ να μην με ξεφτυλισει ο αλλος! Ε δεν μαθαινεις να οδηγεις αν ο αλλος σε ντροπιαζει συνεχεια!!!! Σορρυ κιολας!!!! Γιαυτο εκανα 6 χρονια!!!! Γιατι αλλαξα 2 καθηγητες και τα 3 χρονια περασαν και δεν εδωσα ποτε. Και αλλα 2 να ξαναπαρω την αποφαση να ξαναπροσπαθησω!!! Και πηγα σε εναν που απλα ειναι σωστος και μεσα σε 3 μηνες (μαζι με τα χριστουγεννα που δεν εκανα μαθηματα) απλα εκανα αυτο που δεν ειχα καταφερει τοσσα χρονια!!!!

αμα στρεσαρεσαι στο μαθημα

στους ελληνικους δρομους τι θα κανεις?

Δημοσ.

Θα παω 3 μηνες το καλοκαιρι στο χωριο μου, και θα οδηγω εκει. Ξερω τους δρομους καλυτερα και απο την παλαμη του χεριου μου. Να μαθω το αμαξι, να αποκτησω λιγο εμπειρια και μετα θα οδηγησω Αθηνα με περισσοτερο κοσμο και αμαξι και φαναρια κλπ. Οχι κατευθειαν Αθηνα. Δεν βιαζομαι να γινω οδηγαρα. Με νοιαζει να μαθω αργα και σωστα. Οχι να σκοτωθω!!!!!! Απλα επειδη μαλλον το αμαξι θα μου μεινει για μελλον ρωτησα για drift για μελλον. Για πολυ μελλον. Αλλα ρωταω τωρα γιατι το αμαξι τωρα θα το παρω! :P Kαι ας ντιφταρα σε 10 χρονια. Το αμαξι που θα παρω τωρα θα ντριφταρα. Δεν ειμαι κανενα ανωριμο βλαμμενο να παρω αμαξι μολις πηρα διπλωμα, να μπαινω ταπες σε στροφες και να το παιζω σουμαχερ ενω καλα καλα δεν ξερω ακομα να παρκαρω.

Αλλα στο πολυ μελλον, δεν θα φοβαμαι το αμαξι, δεν θα στρεσαρομαι, θα εχω αποκτησει πειρα, θα ειμαι ενας 10 χρονια οδηγος και αν μου την βαρεσει παω σε 1 αλλανα στο χωριο μου που δεν εχει ψυχη στα 5 χιλιομετρα και του πεταω τα ματια εξω. Τοτε. Οχι τωρα. Αλλα για να το κανει πρεπει να βασιζεται σε καποια στανταρ το αμαξι και αυτο θα το παρω τωρα. Αν ηταν να αλλαζα μεχρι τοτε αμαξι, δεν θα ρωραγα καν για drift!!!!

Oχι πως μου εγκυαται κανεις πως σε 10 χρονια θα εχω το ιδιο αμαξι αλλα με τα δεδομενα τωρα μαλλον με αυτο θα γερασω :P

Tωρα καταλαβατε πως το ρωταω?

Δημοσ.
. Το να τραβήξεις χειρόφρενο και να γυρίσει, δεν είναι ντριφτ.

Yes I know

Γιαυτο ειπα για τετρακινηση και impreza. Αν θεωρουσα drift την κολλια θα επερνα την ascona του παππου. Καλα οχι την ασκονα του παππου. Θα μου μεινει κανενας λεβιες στα χερια και θα ψαχνοματε :P

Καλα μην με φας, απλα ρωτησα. Το οτι εξηγω το γιατι το ρωτησα δεν σημαινει πως επιμενω!!!!

Την εχω παρει απο φοβο να σου πω γιατι. Οδηγας καποια Χ χρονια. Εχω οδηγησει 40 ωρες μαξ. Πως θες να νιωθω οταν εχω σταματησει σε ανηφορα, φαναρι μεσα στο μποτιλιαρισμα με 4 ταξι μπροστα και 1 λεοφωρειο απο πισω? Αν κανω λαθος ως νιουφης, απο ποιον θα φαω πρωτα ξυλο? Απο τον ταριφα, το λεοφωριατζη, η απο ολο το λεοφωρειο? Και επειδη ειστε χρονια οδηγοι, ξεχνατε το πως εισασταν τις πρωτες φορες που μπαινατε μεσα και πιανατε τιμονι!!!! Και ισως να μην γινοταν και τοτε στους δρομους ο χαμος που γινεται τωρα!!! Και εκτως απο αυτο πολλοι απο εσας δεν καταλαβαινεται το αγχος του καινουργιου που τωρα βγαινει στον δρομο και του κορναρετε κιολας και του λετε τραβα σπιτι σου!!! Αυτο προσπαθω ρε μαν!!!!! Αντι να με κραζεις βοηθα με!!!! Σου ειπε κανεις οτι ξερω? Μαθαινω!!!! Τι ειμαι??? Ταριφας να ξερω ολους τους δρομους και ολα τα σηματα απεξω? Εσυ τα ξερεις. Εγω παω με 5 για να βλεπω ποιος εχει προτερεοτητα!!!! Και καλυτερα να με βρισεις παρα να παρθουμε αγκαλια. Πως να το κανουμε τωρα? Και τι περιμενεις? Με 20 και 30 μαθηματα να τα εχω δει ολα? Να εχω βρεθει σε καταστασεις? Να εχω τελειοποιησει το παρκαρισμα? το ξεκινημα σε ανηφορα χωρις χειροφρενο?

Εχω μαθει ολα οσα πρεπει για να μπορω να παρω 1 αμαξι και να παω απο εδω εκει συμφωνα με τον ΚΟΚ αλλα εγω θα το κανω σε 10 ωρες γιατι τωρα μαθαινω να το κανω!!!! Και θα το κανω αργα και θα κανω και λαθη γιατι με 20 ωρες δεν ειμαι οδηγος!!!

Δημοσ.

Παρε ενα αυτοκινητο χωρις να εχεις κριτηριο το drift. Μετα απο 7 χρονια που λες οτι θελεις να ασχοληθεις με drift κανεις οτι κανει ολος ο κοσμος, δηλαδη παιρνεις ενα παλιο μεταχειρισμενο bmw ή κατι τετοιο (γυρω στις 2000 ευρω), ξηλωνεις οτι μη απαραιτητο εχει και το εχεις μονο για τη πιστα οπου θα κανεις εξασκηση το drift.

Γιατι, αν παρεις τωρα ενα αυτοκινητο με σκοπο το drift σε 7 χρονια, 1ον δεν κανει κανενα απο αυτα που ανεφερες, 2ον τα λεφτα δεν ειναι αρκετα για να παρεις καποιο καινουριο που κανει για drift, 3ον το drift καταπονει το αυτοκινητο και ειναι χαζομαρα να εχεις το ιδιο αυτοκινητο για drift και για καθημερινη οδηγηση.

Δημοσ.

Φίλε μου, δεν είναι τόσο μακρινές οι αναμνήσεις μου όταν βγήκα στον δρόμο μετά από 15ώρες οδήγησης στην σχολή. Είναι περί τα 3,5 χρόνια. Δεν είπα ότι θα είσαι καλός σε όλες τις καταστάσεις. Αδύνατον. Καλό να είσαι συντηρητικός αλλά όχι να φοβάσαι. Πιστεύω ότι ο φόβος προσθέτει πολύ νευρικότητα. Α και το σημαντικότερο. Πρέπει να δέχεσαι όλες τις παρατηρήσεις, με όποιον τρόπο και να έρχονται στον συγκεκριμένο τομέα

Δημοσ.

Ξέχνα το drift, έχει πάρα πολλά έξοδα (σκέψου μόνο τα λάστιχα που θα τρως).

Εάν μετά από χρόνια έχεις λεφτά για κάτι τέτοιο, θα έχεις και λεφτά να πάρεις 2ο αυτοκίνητο ειδικά γι αυτή τη χρήση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...