sotiris123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 sotiri δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα απλα ειπα την γνωμη μου γενικολογοντας... ενταξει και εγω ομως επειδη μπορει να ξεφυγα λιγο δικαιολογηθηκα...
skatopaido Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 παιδια πανω στον ενθουσιασμο εκανα φορματ σημερα μετα απο 1 χρονο και ξεχασα ενοειτε να παρω saves.αν καποιος μπορει να κανει την καλη πραξη να μου στειλει ενα πμ.ημουν σχετικα νωρις στο παιχνιδι εκει που γινεται η φαση με τον μενεντες και την κορη του αλλα βαριεμαι ελλεινα να το ξαναρχισω.εκδοση θειου δυστυχως ή ευτυχως
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Πω ρε δία, τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα. 640Χ480 παίζω με τις 2 690 μου ρε... 1
sistah Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 παιδια πανω στον ενθουσιασμο εκανα φορματ σημερα μετα απο 1 χρονο και ξεχασα ενοειτε να παρω saves.αν καποιος μπορει να κανει την καλη πραξη να μου στειλει ενα πμ.ημουν σχετικα νωρις στο παιχνιδι εκει που γινεται η φαση με τον μενεντες και την κορη του αλλα βαριεμαι ελλεινα να το ξαναρχισω.εκδοση θειου δυστυχως ή ευτυχως Το τελειωσα, αν δεν σε πειραζει να κανεις replay τα missions, στειλε μου.
phanispal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 640Χ480 παίζω με τις 2 690 μου ρε... Πρέπει πραγματικά να το βλέπει σαν ευλογία που παίζει σε 1280*1024 με ενεργοποιημένα όλα τα φίλτρα. Αν του καεί η οθόνη παίζει να παρατήσει το pc gaming και να πουλήσει το pc του ξέρω 'γω :Ρ 4
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Θα του δώσω εγώ αυτήν την οθονάρα που ειχα προ 15ετιας και θα παζει το ίδιο και καλύτερα: 2
phanispal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Φωτιά. Αν την έχεις και ανοιχτή από τότε θα 'χει «κολλήσει» το wallpaper στο γυαλί και θα το βλέπει και όταν την κλείνει
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δεν είναι η δικιά μου ρε! Η δικιά μου αναπαύεται στο πατάρι. Που να φανταστώ ότι θα είχε χρησιμότητα στις μέρες μας...
venumis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 κοιτα απο τη πλευρα μου δε τσακωνομαι απλα δε μπορω να καταλαβω γτ τοσο πολυ υποστηριζει ο φιλος το cod... Για τον απλούστατο λόγο οτι μου αρέσει.
cpttony Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 καλυσπερα, θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να περασω ενα βιντεο στο ΣΤΕΑΜ απο το theater του ΒΟΙΙ. και αν γινεται να το κατεβασω(απο το ΣΤΕΑΜ ή απο στο theater,αν γινεται,) ωστε να το ανεβάσω στο youtube.
zeniath Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Στο google έψαξες; Χώρια ότι αυτό δεν είναι game αλλά software
Antwni Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Στο google έψαξες; Χώρια ότι αυτό δεν είναι game αλλά software Το bo 2 δεν είναι game?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Αφού γράφεις "theater", γιατί δεν λες Steam και λες "ΣΤΕΑΜ"; Σημαίνουν κάτι τα αρχικά;
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Εδώ δείχνει ένα τρόπο. Αναφέρεται σε Xbox ή PS3, αλλά νομίζω ότι δεν θα διαφέρει η μέθοδος. Θα χρειαστεί να έχεις και ένα λογαριασμό στο https://elite.callofduty.com/elitehd που θα τον έχεις κάνει link με το Youtube λογαριασμό σου. Επίσης, θα βοηθούσε αν το BOII ήταν Black Ops 2 στο αρχικό post. Δεν μπορούμε να μαντεύουμε πού αντιστοιχεί το κάθε DO BO και SO, ήδη έχουμε αρχίσει να χάνουμε το μπαλάκι με τόσους τίτλους. Εφόσον ζητάτε βοήθεια, προσπαθήστε να το κάνετε εύκολο σε όσους προτίθενται να βοηθήσουν.
xaralas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Παιδια επειδη πλησιαζω 55 lvl καπου διαβασα οτι μετα μηδενιζω και αρχιζω παλι. Κερδιζω κατι με το να το κανω αυτο; Μπορω να το αποφυγω; Sorry για τις ερωτησεις αλλα 1η φορα παιζω cod (ναι και ομως ) Το multiplayer του ειναι πολυ εθιστικο..απο εποχη 1.6 cs ειχα να παιξω fps online..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα