littlelouievegos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 BioWare gives away free copies of Mass Effect 2 to those affected by the Black Ops 2 disc issue Φανταζομαι για να παιξουν κανα σοβαρο παιχνιδι τουλαχιστον.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 σχετικα με τις πωλησεις, στο pc εχει λιγοτερους παικτες σε σχεση με το περσυνο. τωρα που τοσκεφτομαι μπορει φταει το γεγονος οτι το bo1 ειχε πολλα προβληματα και τωρα ειναι ολοι επιφυλακτκοι Sent from my LG-E900 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 σχετικα με τις πωλησεις, στο pc εχει λιγοτερους παικτες σε σχεση με το περσυνο. τωρα που τοσκεφτομαι μπορει φταει το γεγονος οτι το bo1 ειχε πολλα προβληματα και τωρα ειναι ολοι επιφυλακτκοι Sent from my LG-E900 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Εγώ το τσιμπισα πάντως....κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Call of Duty: Black Ops 2 moves 1 million units at GameStop opening day http://aol.it/XGj3jf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Unplayable για μένα δυστηχώς......ότι ρυθμίσεις και να βάλω κάθε μερικά secs τα frames που πέφτουν στον πάτο. Single player, multiplayer τα ίδια :S O υπολογιστής μου δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο (e6850@3ghz, 5870HD, 4gb ram) αλλά ποτέ δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Περιεργο,με την δευτερη 5870 απενεργοποιημενη μου παει αερας οπως ολα τα cod.Μηπως σε κοβει ο επεξεργαστης; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2012 από nemesiskp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Αν μπορει καποιος να μου στειλει τα saves..Ημουν στην τριτη πιστα στο δασος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Πολυ βελτιωμενο σε σχεση με το MW3, balanced multiplayer και ωραιοι χαρτες ειναι η πρωτη μου εντυπωση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Περιεργο' date='με την δευτερη 5870 απενεργοποιημενη μου παει αερας οπως ολα τα cod.Μηπως σε κοβει ο επεξεργαστης;[/quote'] Με ενα system restart όλα λύθηκαν, ευτυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ήρθε η μέρα που κάνεις reboot; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Beta drivers για τις nVidia που δίνουν +28% στο Black ops > http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Πάντα reboot μετά από install παιχνιδιού. Και ανασυγκρότηση στους μηχανικούς δίσκους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Πάντα shift+delete μετά από install CoD παιχνιδιού. Φιξ'ντ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 True story όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα