Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πφφφ, πρεπει τωρα να απολογηθω ετσι επειδη δεν ξερεις

ειναι 11 το βραδυ και τωρα στο black ops 2 multi ειναι μεσα 49.924 ατομα με αποκορυφωμα σημερα τα 51.428 ατομα. την πρωτη μερα που βγηκε το black ops 1 και το mw3, πριν 2 χρονια και 1 αντιστοιχα, οι παικτες τετοια ωρα, μην σου πω και πιο νωρις κανα 6ωρο ηταν 110.000+ και στο λεω με απολυτη σιγουρια. αμα πουλαγες περισσοτερα απο περσυ που λενε οτι εγινε και ρεκορ για αλλη μια φορα θα ελεγες για τα πρωτα 5 λεπτα; οχι. αν ειχες πουλησει εκατομμυρια αντιτυπα, πες οσα θες, θα εβγαινες και θα ελεγες αυτη την παπαρια; οχι. ουτε εγω. θα προσπαθουσα να πω ενα νουμερο το οποιο να φαινεται μεγαλο. 10.000 τα πρωτα 5 λεπτα που λεει, για τοσες κονσολες που υπαρχουν ps3/xbox320/pc/wiiu τα 10κ ειναι ΛΙΓΑ. αν και μου φαινεται οτι το κολπο να βρουμε να πουμε εναν αριθμο πωλησεων που ναι μεν να ειναι αληθινος αλλα οχι μεγαλος και να τον κανουμε να φαινεται μεγαλος σε εσενα επιασε. απο αποψη πωλησεων σε pc τουλαχιστον απο οτι ξερω και μπορω να δω εχει κανει 50% κατω σε σχεση με τα 2 προηγουμενα χρονια. εκτος και αν το αλλο 50% συν αν θες δεν εχουν ρευμα απο τον τυφωνα σαντυ

+συγνωμη αν ειμαι επιθετικος αλλα ειναι βραδυ και εχει εκλειψη ηλιου στο νοτιο ημισφαιριο τωρα οποτε επηρεαζομαι

Αφου δεν το εχεις το game πως ξερεις ποσα ατομα ειναι μεσα; Μαλλον θα εννοεις ποσοι ειναι στο steam το οποιο δεν λεει τιποτα γιατι δεν ειναι steam only το game.

Anyway, δεν μπορω να πω πολλα πριν το εχω στα χερια μου. Εγω απλα διαφωνησα στην λογικη σου σχετικα με τα νουμερα, αλλωστε σε λιγο θα βγαλουν τα επισημα και μπορει να χεις δικιο και εγω αδικο.

• Απαντ. 398
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτη μου φορά έβαλα Call Of Duty και απογοητεύτηκα...........

Πολύ μέτριο....γραφικά,gameplay....τι να πω.....

Το Medal Of Honor πολύ ανώτερο...(προσωπική άποψη)

Το ίδιο κάνει :(

Αποκλείεται με το fix να μην τρέχει.........

Μια λύση που δουλεύει ,γιατί την δοκίμασα πριν το fix είναι να εγκαταστήσεις το Steam (δεν χρειάζεται να κάνεις account ούτε καν log in) και στις ρυθμίσεις της ώρας των Windows να αλλάξεις την ζώνη ώρας σε +8 Πεκίνο......

Δημοσ.

ε οχι και καλυτερο το moh!! δεν ειναι ευκολο να φτασεις αυτο το χαλι !

βεβαια δεν ειναι πολυ ενδιαφερον το campaign (εχω παιξει μολις 2 πιστες προς το παρον) και τα γραφικα μετρια

Δημοσ.

το καινουριο moh ειναι μαυρα χαλια δεν μιλαμε .. Τωρα το φερνει ο θειος να το δω μην τα σκασουμε τζαμπα παλι για cod. χειροτερο και απο το pes καταντησε. Σε λιγο θα τα βγαζουν ανα 6μηνο. Παντως στα review πιανει παντου 9ρια

Δημοσ.

Το λοιπών: Παίζει να είναι το καλύτερο cod που βγήκε!

Έχουν κάνει πραγμάτικα πολύ καλή δουλειά, το παιχνίδι τρέχει νεράκι με φουλ τα γραφικα.

Όσοι θυμούνται τις ταλαιπωριες και τα απανωτά update του black ops 1 μέχρι να στρώσει το παιχνίδι εδώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Πολύ όμορφο το menu, προστεθηκαν και αλλά καλούδια. Η μουσική σε μένου κ παιχνίδι πραγματικά τα σπάει.

Έγινε πολύ καλή δουλειά,καθόλου προχειρατζα μόνο κ μόνο για να βγεί.

Είμαι απο τα άτομα που είχαν κράξει παρά πολύ το black opsl 1 !!

★ Τα παραπάνω αφορουν το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιου. Να προσθέσω στα θετικά οτι δεν παρατηρηθηκε ίχνος lag απο ψηλό ping. Δεν ξέρω με τι ping επαιξα αλλά 5 ώρες που έλιωσα δεν παρατήρησα κάτι.

Δημοσ.

Αφου δεν το εχεις το game πως ξερεις ποσα ατομα ειναι μεσα; Μαλλον θα εννοεις ποσοι ειναι στο steam το οποιο δεν λεει τιποτα γιατι δεν ειναι steam only το game.

Anyway, δεν μπορω να πω πολλα πριν το εχω στα χερια μου. Εγω απλα διαφωνησα στην λογικη σου σχετικα με τα νουμερα, αλλωστε σε λιγο θα βγαλουν τα επισημα και μπορει να χεις δικιο και εγω αδικο.

steam only ειναι το παιχνιδι, just saying

Το λοιπών: Παίζει να είναι το καλύτερο cod που βγήκε!

Έχουν κάνει πραγμάτικα πολύ καλή δουλειά, το παιχνίδι τρέχει νεράκι με φουλ τα γραφικα.

Όσοι θυμούνται τις ταλαιπωριες και τα απανωτά update του black ops 1 μέχρι να στρώσει το παιχνίδι εδώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Πολύ όμορφο το menu, προστεθηκαν και αλλά καλούδια. Η μουσική σε μένου κ παιχνίδι πραγματικά τα σπάει.

Έγινε πολύ καλή δουλειά,καθόλου προχειρατζα μόνο κ μόνο για να βγεί.

Είμαι απο τα άτομα που είχαν κράξει παρά πολύ το black opsl 1 !!

★ Τα παραπάνω αφορουν το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιου. Να προσθέσω στα θετικά οτι δεν παρατηρηθηκε ίχνος lag απο ψηλό ping. Δεν ξέρω με τι ping επαιξα αλλά 5 ώρες που έλιωσα δεν παρατήρησα κάτι.

να σε ρωτησω κατι

οι πιστες ειναι μικρες και "στριμωγμενες"; μεγαλες πιστες υπαρχουν ή ειναι ολες μινιατουρες;

Δημοσ.

για μην εχουν ανακοινωθει ακομα νουμερα πωλησεων παει να πει οτι δεν πουλαει τοσο καλα. Η activision ανακοινωνε απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας των cod τα νουμερα πωλησεων παγκοσμιως και περσι πουλησε πανω απο 6 εκατομυρια κομματια μεσα σε μια μερα συμφωνα με την activision. Ομως για να μην εχει πει τοσες μερες ποσο πουλησε παει να πει οτι δεν εχει φτασει τα 6 εκατομυρια ακομα

Δημοσ.

Είναι νωρίς ακόμα για να ανακοινωθεί πόσα κομμάτια πούλησε.

Πάντως σίγουρα ξεπέρασε το MW3 και λογικά θα πάρει τη πρωτια για τα περισσότερα πουλημένα αντίτυπα εντός 24 ωρών.

Δημοσ.

steam only ειναι το παιχνιδι, just saying

να σε ρωτησω κατι

οι πιστες ειναι μικρες και "στριμωγμενες"; μεγαλες πιστες υπαρχουν ή ειναι ολες μινιατουρες;

Οχι καμιά σχέση, οι πιστες δεν είναι στριμωγμενες,δεν είναι μινιατουρες, έχουν το σωστό μέγεθος θα έλεγα. Η πιο μικρή πιστα που συνάντησα είναι μια μέσα σ ενα κότερο όπου ακόμα κ εκεί την παλευες!

Όταν έγραψα στο προυγουμενο μήνυμα μου οτι έχουν κάνει καλή δουλειά εννοούσα τα πάντα στο παιχνίδι χωρίς να μπω σε λεπτομερειες.

Είναι ενα καθαρόαιμο Call of Duty, με αρκετά νέα καλούδια και πολύ προσεγμενο! Το πιο σημαντικό όμως εκτός απο τα όμορφα στοιχεία γραφικα/ήχος/προσθετά κτλ είναι οτι το παιχνίδι τρέχει νεράκι απροβληματιστα, χωρίς κανένα bug. Ελπίζω να μην βγεί κάποιο update κ το χαλάσουν.

Με το σύστημα της υπογραφής μου μέσο όρο είμαι στα 140 frames 1680x1050.

Δημοσ.

Παιδια διαβαζω οτι το warfighter ειναι ανωτερο σε γραφικα ,που οντως ισχυει αφου εχει την frostbite 2, αλλα και σαν παιχνιδι σε σχεση με το bo2 .

Βεβαια το bo2 εχει λενε τα zombies με το οποιο ειχα ασχοληθει στο WaW αλλα οκ δεν μπορω να πω οτι ειναι για πολυ καιρο καθοτι το βαριεσαι .

Γενικα ποιο μου προτεινετε να παρω ετσι στα γρηγορα για να σπαει κιολας λιγο το bf3 .Ποιο ειναι το καλυτερο οσοι τα εχετε παιξει ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...