xaralas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μολις το παρηγγειλα, θα με πειτε φρικιο αλλα ειναι το πρωτο CoD που θα ασχοληθω The Zombies mode too good to be ignored!
bost7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μολις μου το φερε ο θειος. Πολυ ευχαριστο παιχνιδι, στανταρ επιλογες στα γραφικα με αρκετα ωραιες επιλογες. Gameplay κλασσικο (με την καλη εννοια ) και προβλεπεται και δυνατη ιστορια. Αν και μου φαινεται ψιλο βαρυ παιχνιδι το τρεχω maxed out 50-60 fps..
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Τα όπλα σου δίνουν ακόμη την αίσθηση ότι είναι για τις απόκριες;
gavros10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μολις μου το φερε ο θειος. τι λες ρε φιλε; με ποσα χλμ/ωρα ετρεχε ο θειος σου; πυραυλο εχει; 1
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Σε private tracker το 'χουν ήδη 860 και κοντεύουν 1200.
Caiden Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 @gavros10 κορυφαια απαντηση...εχω λιωσει!! Και εμενα στο δρομο ειναι ερχεται
bost7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 τι λες ρε φιλε; με ποσα χλμ/ωρα ετρεχε ο θειος σου; πυραυλο εχει; Ασε φιλε πολυ μπροστα ο θειος χαχαχα
aekoupoli Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 τι λες ρε φιλε; με ποσα χλμ/ωρα ετρεχε ο θειος σου; πυραυλο εχει; βασικα ειχε βγει απο το μεσημερι..απλα χρειαζοταν το αρχειακι απο τον θειο που βγηκε το βραδυ
gavros10 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 βασικα ειχε βγει απο το μεσημερι..απλα χρειαζοταν το αρχειακι απο τον θειο που βγηκε το βραδυ συνηθως δεν δουλευουν ετσι οπως τα κανουν οποτε υποθετω οτι του φερνει την τελικη εκδοση
fearwhatnow Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μολις μου το φερε ο θειος. Πολυ ευχαριστο παιχνιδι, στανταρ επιλογες στα γραφικα με αρκετα ωραιες επιλογες. Gameplay κλασσικο (με την καλη εννοια ) και προβλεπεται και δυνατη ιστορια. Αν και μου φαινεται ψιλο βαρυ παιχνιδι το τρεχω maxed out 50-60 fps.. Kαλα τωρα δεν μπορει να μιλας σοβαρα.Ειπαμε το προσωπικο γουστο σταματαει εκει που αρχιζει η αντικειμενικη αληθεια. Η ιστορια ειναι για γελια και για κλαμματα, το gameplay ειναι κλασσικο με την κακη εννοια για να μην πω καμια αλλη βαρια κουβεντα και η μηχανη γραφικων ειναι προιστορικη με textures της κακιας ωρας.7 χρονια την ιδια μηχανη εχουν, δεν παιζονται οι τυποι. Οσο για το MP εκει η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια οσο υπαρχουν ανθρωποι που παιζουν σε χαρτες μεγεθους WC γκαρσονιερας. 1
gavros10 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Kαλα τωρα δεν μπορει να μιλας σοβαρα.Ειπαμε το προσωπικο γουστο σταματαει εκει που αρχιζει η αντικειμενικη αληθεια. Η ιστορια ειναι για γελια και για κλαμματα, το gameplay ειναι κλασσικο με την κακη εννοια για να μην πω καμια αλλη βαρια κουβεντα και η μηχανη γραφικων ειναι προιστορικη με textures της κακιας ωρας.7 χρονια την ιδια μηχανη εχουν, δεν παιζονται οι τυποι. Οσο για το MP εκει η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια οσο υπαρχουν ανθρωποι που παιζουν σε χαρτες μεγεθους WC γκαρσονιερας. οχι δεν εχεις δικιο. ημουν τρελος φαν της σειρας μεχρι που βγηκε το black ops 1. οταν επαιξα battlefield ειδικα απλα δεν υπηρχε το cod για μενα. ενα πραγμα, που παραδεχομαι σε ολα τα call of duty, ειναι η ιστορια. οποιο cod και να παιξεις η πλοκη απλα γαμαει. ειδικα στο black ops που το παιχνιδι ηταν τραγικο, η ιστορια ηταν κατι που μου αρεσε παρα πολυ. στα υπολοιπα δεν εχεις και αδικο, ειδικα αυτο το θεμα με τις πιστες... ε οχι. ειδα μια πιστα που ειναι σε ενα πλοτο γιοτ, απορω ποιος την σκεφτηκε. + οτι μια πιστα ειναι σχεδον ολοιδια με μια απο το mw3 που εχει κατι τρενα στην μεση μου κανει τρομερη εντυπωση που το ign του εβαλε 9.3 και το παρουσιαζει ως το πιο επαναστατικο παιχνιδι της σειρας. σηκωνω τα χερια ψηλα. ο κοσμος πιστευω οτι εχει αρχισει και καταλαβαινει μερικα πραγματα και παλι καλα το κραζουν ακομα περισσοτεροι απο περσυ + οτι μεχρι τωρα στο στεαμ δεν το βλεπω να πηγαινει καλα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Γενικά βλέπω πάλι διθυραμβικά reviews, μόνο το Gamespot του έχει βάλει 8 μέχρι στιγμής.
Millennium Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ποσα πηρε το ign αραγε για να τα γραψει αυτα Κλασσικα πραγματα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα