Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει λογικη στο να αγορασουμε τωρα πχ εξωτερικους σκληρους,οθόνη και οτιδηποτε αλλο χρειαζομαστε (η θα χρειαστουμε στο μελλον) οσο εχουμε ευρώ και οι τιμες ειναι "φυσιολογικες"?

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κάποιοι μας κάνουν πλάκα. δε μπορεί να γράφονται τέτοια πράγματα.

εμ βέβαια οι σκληροί δίσκοι και οι κάρτες γραφικών είναι νο1 προτεραιότητα.

σα να μου λες οτι είναι να γίνει πόλεμος κι εσύ αγοράζεις μεταξωτές γραβάτες.

ένα τοίχο ρε παιδιά να χτυπήσω το κεφάλι μου.

Υ.Γ είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει σωτηρία.

Δημοσ.

Ειναι αυτα που λεγαν καποιοι, οτι θα βγουμε στην δραχμη και θα ζησουμε καλλειργωντας την γη. Και καλα οσοι ζουν επαρχια η εχουν καπου χωραφια κοντα , πες κατι γινεται. τα 5 εκατομμυρια που ζουν αθηνα τι θα καλλιεργουν; Την ασφαλτο; Εκτος οτι θα πεσει πεινα θα τρεξουν ολοι να αδειασουν μαγαζια με σκληρους δισκους και τετοια. Χαμος θα γινει..

Δημοσ.

αν προπαραγγείλω το tera online απο το επίσημο site της frogster και χρεοκοπήσουμε, θα έχω κάποιο πρόβλημα αργότερα για να ανανεώνω την συνδρομή μου ? υπάρχει περίπτωση να γίνουμε αναξιόπιστοι σαν χώρα?

και κάτι ακόμα

αν παραγγείλω απο Αγγλία κάποιο game με αντικαταβολή και χρεοκοπήσουμε θα το πληρώσω σε ευρο η δραχμές?

Δημοσ.

αν πάμε σε δρχ το στομαχάκι σου θα γίνει ένα με την πλάτη, και τους σκληρούς δίσκους θα τους βλέπεις για σάντουιτς. άσε που σε κόβω να μην έχεις ιντερνετ σπίτι για να μη σου πω και ρευμα.

Δημοσ.

Υπαρχει λογικη στο να αγορασουμε τωρα πχ εξωτερικους σκληρους,οθόνη και οτιδηποτε αλλο χρειαζομαστε (η θα χρειαστουμε στο μελλον) οσο εχουμε ευρώ και οι τιμες ειναι "φυσιολογικες"?

Των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν ε?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ κατακαημενη Ρουμελη....

Πραγματικα, ευχομαι οταν χρεοκοπησουμε να σε πετυχω διπλα μου σε κανεναν μαυραγοριτη που θα μας πουλαει ψωμι και να του ζητας να σου φερει σκληρους δισκους και vga να βγω απτη μαυριλα και τη στεναχωρια για κανα 20ημερο. Και τη πεινα μου θα ξεχασω!

Δημοσ.

Δεν σας καταλαβαινω...Τα ιδια λετε και σε οποιον ζηταει γνωμες για κινητο 300 ευρω η αναβαθμιση υπολογιστη?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...