Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα την εγκατασταση η οποια και εγινε κανονικα και τωρα μολις περασα και το login screen της Ubuntu 11.10. Και εδω εχω μερικα περιεργα συμβαντα. Ενω η αρχικη οθονη που ειχε το login εμφανιζοταν κανονικα με το ωραιο μπορντοροδοκοκκινο background της, με το που εκανα login ασπρισε το background και δεν φαινεται τιποτα παρα μονο ο κερσορας μου, και τα εικονιδια πανω δεξια. Mπηκα στο system info αλλα και παλι δεν εμφανιζοταν τιποτα στην οθονη καθως και σε οτι αλλο δοκιμασα (folders, προγραμματα κτλ.). Θα ελεγα πως φταιει η καρτα γραφικων αλλα δεν φαινονται ουτε artifacts, ουτε κατι περιεργο σε ολη την επιφανεια της οθονης.

Δημοσ.

Γινομαι γραφικος οσο παει νομιζω αλλα με εχει τρελανει τελειως το προβλημα... Λες να εχει προβλημα το cd player? Το λεω γιατι το προβλημα το παρουσιαζει ΜΕΤΑ την επιτυχημενη εγκατασταση των windows (επιτυχημενη = χωρις καποιο μυνημα λαθους). Οσο για δισκακια, δοκιμασα και με windows xp home αλλα και με windows xp prof...

"Επιτυχημενη εγκατασταση" = να μπει στα windows ... Δοκιμασε να κανεις εγκατασταση με usb ...

Δημοσ.

Final Update: Βρηκα μια μητρικη και δοκιμασα να την περασω και αυτην και τα windows. Ολα καλα δειχνουν και τελικα οι αρχικες μου υποψιες επιβεβαιωθηκαν... Τα windows εγκατασταθηκαν κανονικα ΚΑΙ φορτωσαν κανονικα (επιτελους)! Ευχαριστω ολους για την πολυτιμη και φιλοτιμη βοηθεια σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...