staurosss Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 καλυτερο προγραμμα πλοηγησεις για android κινητα πιο ειναι?
HamerZ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Έχω δοκιμάσει : igo, destinator, navigon, Sygik στο Samsung Galaxy Tab 5.0 (με custom rom και android Από μένα (αγαπόντας το destinator 7) το ndrive και το Sygik αλλά καλύτερο τ οndrive. Το μόνο αρνητικό που έχει για μένα είναι ότι όταν αναζητώ μια διεύθυνση και θέλω να την αποθηκεύσω πριν πάω εκεί πρέπει να πατήσω στην touch screen πάνω στο σημείο αυτό και να μου εμφανίσει το μενού για αποθήκευση (τα 2 κάτω κουμπιά). Επίσης, μπόρεσα να περάσω όλα τα favorites, όπως τα είχα οργανωμένα από το 2008 μέχρι σήμερα, από destinator7 στο ndrive σε ελάχιστο χρόνο και κλικ. Απλά έφαγα χρόνο για να βρω το πρόγραμμα GPSBabel. Στο Sygik αυτό που μουν την σπαει είναι η δυσκολία αποθήκευσης αγαπημένων γκρουπ κτλ και όταν είμαι σε πεζός κατάσταση το ότι γυρνά σαν πυξίδα.
staurosss Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστω δοκιμασα προ ημερων το sygic μου φανηκε καλο θα δοκιμασω κ το ndrive!
krypton Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 τσέκαρε και το mls destinator, είναι καλό λογισμικό απλώς αγοράζετε με sd card και όχι από app store
sacisrou Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Έχω χρησιμοποιήσει αρκετά ndrive, sygic, don't panic και τελικά ''βρήκα την υγειά μου'' με το igo, για τους εξής λόγους: 1.Έχει τις πιο ακριβείς και κατανοητές φωνητικές οδηγίες 2.Κάνει άμεσα επανακαθορισμό διαδρομής 3.Έχει καλά γραφικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα