alex8850 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχουν και άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη που κάνουν πράγματα για τι το γουστάρουν και όχι επειδή περιμένουν τον κάθε ηλίθιο να κινιτοποιηθεί... Δεν νομίζω ότι καταφέρνουν όμως κάτι με το να χτυπάνε μεμονωμένα sites.... ><ΥΣ>Άποψή μου πάντα...</ΥΣ>
chrisosfp488 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχει και το σενάριο που θέλει τους anonymous άλλη μία εφεύρεση των κυβερνήσεων, με σκοπό να τους το κάνει πιο εύκολο να περάσουν τα σχετικά μέτρα περί απαγόρευσης ελεύθερης ομιλίας (?) στο διαδίκτυο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Downloadpercent Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχει και το σενάριο που θέλει τους anonymous άλλη μία εφεύρεση των κυβερνήσεων, με σκοπό να τους το κάνει πιο εύκολο να περάσουν τα σχετικά μέτρα περί απαγόρευσης ελεύθερης ομιλίας (?) στο διαδίκτυο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Το ότι έχουν κάνει τόσες επιθέσεις και δεν τους έχουν ανακαλύψει ενισχύει αυτό που λες, ε τι στο καλό δηλαδή...
kotsaris03 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 brace yourselves, conspiracy theories incoming!
slipknot Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 πηγε η σια να ριξει τη σελιδα των ανωνυμων αλλα εγινε βλακεια και ριξανε τη δικια τους σελιδα Ποια είναι η "σελίδα των ανώνυμων";
Solidgamer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μπραβο και παλι στους ανονημους αν και απο οτι λενε το υπουργειο Δικαιοσυνης δεν το χτυπησαν οι ανονημους. Επισης εχω μια σημαντικη απορια,πως καταλαβενεις πιο ειναι το αληθινο βιντεο των ανονημους και πιο οχι γιατι ειχε γινει τοση φασαρια για τον περασμενο Νοεμβρη οτι θα κλεισουν το γεισμπουκ και ειχαν βγει τοσα βιντεο και δεν εγινε τιποτα!
mourlos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 "Οι ερευνητές δεν βρήκαν καμία αλλαγή στο ποσό του διαθέσιμου εισοδήματος που δαπανάται για μουσική και ταινίες, παρά το γεγονός ότι περίπου το ένα τρίτο των Ελβετών εμπλέκονται σε κάποια μορφή ανταλλαγής. Ετσι η Ελβετική κυβέρνηση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι καμία αλλαγή στην νομοθεσία δεν ήταν απαραίτητη και κάλεσε τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας να αναπτυχθεί και να προσαρμοστεί με τις αλλαγές στην τεχνολογία και στις συνήθειες των καταναλωτών, αντί να προσπαθεί να καταστείλει την πρόοδο." Αυτο ειναι ευχαριστο να ακους απο μια Κυβερνηση
tsourakis13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σας το ότι πίσω από τους Anonymous μπορεί να βρίσκεται η CIA...? Μην πιστεύετε ότι βλέπετε....
slipknot Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σας το ότι πίσω από τους Anonymous μπορεί να βρίσκεται η CIA...? Μην πιστεύετε ότι βλέπετε....
KoGi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σας το ότι πίσω από τους Anonymous μπορεί να βρίσκεται η CIA...? Μην πιστεύετε ότι βλέπετε.... Βεεεεεβαια.... Οπως και το οτι οι παικτες τους ΠΑΟ ειναι εξωγηινοι που ακομα μαθαινουν μπαλα, ενω αυτοι του ΟΣΦΠ ειναι απο αλλη εξωγηινη φυλη, που ομως ηξεραν λιγη μπαλα γιατι επαιζαν και στον πλανητη τους ενα παρομοιο παιχνιδι!!! Ποτε δεν ξερεις... :fear:
Xviper13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Πιστεύει κανείς οτι αυτοί που μας καταστρέφουν-κυβερνούν (παγκόσμια όχι μονο στην Ελλάδα) θα συγκινηθούν επειδή κάποιος/οι τους χτύπησε το site; Αν είναι δυνατόν να πιστεύουμε οτι μπορεί να αλλάξει κάτι ή να ξυπνήσουν αυτοι που ελέγχονται απο το χαζοκούτι και τους πολιτικόυς... εγώ πιστεύω πως δυστυχώς είναι ακόμα μια μόδα που θα περάσει πολύ γρήγορα και τα απομηνάρια της θα μείνουν κάπου χαμένα στο youtube με κατι εκκατομύρια προβολές και ίσως γίνει και online flash game στο facebook.
Antonis_V Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μπορούμε να τους ψιφίσουμε και αυτούς? Τώρα δλδ στησ εκλογές που έρχονται
BadIronTree Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Το Μάρτιο βγαίνει το MASS EFFECT 3 ...
3@T0S Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης χθες έπεσε για λίγο και η Interpol από τους Anonymous (όπως ανέφεραν και στο twitter).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα