KotsosGolden Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σας. Έχω τον επεξεργαστή Intel core 2 Ε6550 2,33 GHz. Το υπόλοιπο μου σύστημα είναι: Γραφικά: sapphire Radeon HD 6870 1Gb DDR5 Μνήμη: DDR2 4Gb Ήχος: Audigy 2 ZS Τροφοδοσία: Thermaltake 730 Watt Το πρόβλημα μου είναι ότι παιχνίδια όπως το Fifa 12, κολλάνε ελαφρώς σα να σπάνε καρέ. Πιστεύετε ότι ένα overclocking ίσως μου έλυνε το πρόβλημα? Αν ναι, θεωρείτε ότι μπορεί να επιφέρει ζημίες στο υπόλοιπο σύστημα? Ευχαριστώ
venumis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Το σύστημά σου σε γενικά πλαίσια δεν είναι κακό για να παίξει το Fifa 12 Η μνήμη είναι επαρκής, η κάρτα γραφικών το ίδιο, μόνο ο cpu είναι o πιο αδύναμος κρίκος αλλά και πάλι για ενα παιχνίδι σαν το fifa δεν θα έπρεπε να εχεις πρόβλημα. Πριν δοκιμάσεις ενα o/c θα σου πρότεινα να ψάξεις αν εχουν βγει patch για τον συγκεκριμένο τίτλο γιατι to Fifa 12 εχει ενα θέμα και γενικώς παρουσιάζει προβληματάκια. Σε τι settings το παίζεις και σε ποια ανάλυση ? Ενα overclock ναι μπορεί να επιφέρει ζημιές, στον επεξεργαστή, στην μητρική και σε κάποιες περιπτώσεις στις μνήμες. Ενας απλός τρόπος για να δεις αν εχεις το φαινόμενο του μπουκαλιού απο εναν αδύναμο επεξεργαστή είναι να εχεις ενα πρόγραμμα οπου να μπορείς να παρακολουθείς την κάρτα γραφικών σου οπως είναι το Afterburner της MSI,η κάρτα σε max settings θα πρέπει να πηγαίνει στο 99% της επεξεργαστική της ισχύς, αν οχι την εμποδίζει κάτι, αυτο το κάτι μπορεί να είναι ο επεξεργαστής. Αν εχεις την "μαμά" ψήκτρα του επεξεργαστή σου να ξέρεις οτι δεν θα μπορείς να τον ανεβάσεις και πάρα πολύ, εδω καλό είναι να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα οπου να παρακολουθείς στο desktop σου σε live χρόνο την θερμοκρασία του. Επίσης θα πρέπει να δεις αν μπορείς να τρέξεις τις μνήμες σου σε 1066. Αν εχεις κατεβάσει ολα τα patch του τίτλου και δεν διορθώνεται το πρόβλημα δοκίμασε να πας τον επεξεργαστή σου στα 2,5 Ghz πιστευω οτι είναι μια ασφαλής συχνότητα και στο θέμα θερμοκρασίας αλλά και στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου τίτλου, αν εχεις καλές θερμοκρασίες και σταθερότητα στο σύστημα πήγαινε τον εως και 2,7, ως εκει πιστεύω οτι για τα παραπάνω που σου γράφω είναι καλό να πας. Σου τονίζω ομως οτι το Fifa 12 εχει θέμα, μην πετάξεις το μηχάνημά σου απο το παράθυρο αν δεν τρέχει σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα