xrit86 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας, εκανα ενα φορματ προ λιγων ημερων σε ενα Ηp pavillion ME cpu pentium τ4400 http://cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Pentium+Dual-Core+T4400+%40+2.20GHz 4gb ddr3 ram kai ati 4650 , και Ηdisk 7200rpm/ Ο υπολογιστης ετρεχε για 2 χρονια περιπου τα γνησια windows 7 64bit και ειχε πολυ καλη αποδοση, ομως ενα καθαρισματακι το χρειαζοταν σκεφτηκα. και εβαλα μια αλλη εκδοση windows 7 64bit που ειναι πολυ αξιοπιστη και γρηγορη απο οποιαδηποτε αλλη που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα. Εκανα και ενα παρτισιον επισης πριν την εγκατασταση. ΤΟ κυριως θεμα ειναι οτι ο επεξεργαστης τωρα δουλευει συνεχεια στο φουλ , χωρις λογο.. απο το ανοιγμα του λαπτοπ και συνεχως μετα (το βλεπω απο τα gadget που δειχνουν %της cpu kai ram) Δεν μπορει ουτε ταινια να τρεξει .. τις ανοιγει αργα (απλες 700αρες) και τις προχοραει κολλοντας τες... Επισης στο windows experience η αποδοση του επεξεργαστη μετα το φορματ δειχνει 4.5 kai ram 4,8., ενω πριν ηταν γυρω στο 5,8-6,0. γιατι τετοια διαφορα?? Τελος ενα αλλο που εμφανιστικε , σημαντικο και αυτο.. δεν φορτιζει η μπαταρια πλεον ενω την αναγνωριζει οταν τη βαζω επανω... Ενας χαμος δηλαδη... οποιος εχει καμια ιδεα για βοηθεια ας πει κατι... Σας ευχαριστω προκαταβολικα ολους !
isay Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Έβαλες τους σωστούς drivers; Έβαλες ολους τους αναγκαίους drivers;
xristoforos89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ctrl + Alt + Del --> εναρξη διαχειρισης εργασιων--> Διεργασιες. Ποιο προγραμμα/τα ειναι που κανουν τον επεξεργαστη να βαραει κοφτες;
xrit86 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 AΠο drivers , δεν εβαλα κατι αφου ο επεξεργαστης δε χρειαζεται.. μονο στην ατι εβαλα , αλλα το εβγαλα μολις.. μηπως εφτεγε αυτο.. Στο task manager που παω να να το δω? στο proccess? AΠο drivers , δεν εβαλα κατι αφου ο επεξεργαστης δε χρειαζεται.. μονο στην ατι εβαλα , αλλα το εβγαλα μολις.. μηπως εφτεγε αυτο.. Στο task manager που παω να να το δω? στο proccess? system idle proccess ειναι αυτο που τρελεται πραγματικα.. τι ειναι αυτο? βρηκα αυτο... ,The System Idle Process is not a process, more a counter which is displayed in WinTasks used for measuring how much idle time the CPU is having at any particular time. This counter will display how much CPU Resources, as a percentage are 'idle' and available for use. Cannot be killed." οποτε δε φαινεται να ειναι κατι σημαντικο..
ss13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 AΠο drivers , δεν εβαλα κατι αφου ο επεξεργαστης δε χρειαζεται.. μονο στην ατι εβαλα , αλλα το εβγαλα μολις.. μηπως εφτεγε αυτο.. Στο task manager που παω να να το δω? στο proccess? system idle proccess ειναι αυτο που τρελεται πραγματικα.. τι ειναι αυτο? βρηκα αυτο... ,The System Idle Process is not a process, more a counter which is displayed in WinTasks used for measuring how much idle time the CPU is having at any particular time. This counter will display how much CPU Resources, as a percentage are 'idle' and available for use. Cannot be killed." οποτε δε φαινεται να ειναι κατι σημαντικο.. Καλού κακού ένας έλεγχος με αυτό http://www.hdsentinel.com/ μην σου κάνει κόλπα λόγω δίσκου !!
xrit86 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Εκανα το τεστακι και excellent ολα με χαμηλη θερμοκρασια 33βαθμους Η μπαταρια τι να επαθε και δε φορτιζει .. ενω την αναγνωριζει οταν τη βαζω επανω.. και επισης οταν ειναι κλειστο το λαπτοπ δε την φορτιζει/..
TheELF Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 AΠο drivers , δεν εβαλα κατι αφου ο επεξεργαστης δε χρειαζεται.. μονο στην ατι εβαλα , αλλα το εβγαλα μολις.. μηπως εφτεγε αυτο.. Δεν λέει αυτό ο isay,για το laptop θέλεις περισσότερα driver πρέπει οπωσδήποτε να πας στην σελίδα του κατασκευαστή και να κατεβάσεις όλα τα driver για το μοντέλο σου για να αναγνωριστούν όλα σωστά. Τελικά πόσο πάει ο επεξεργαστής αφού αποκλείσαμε το systel idle;
kanellich Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Έχω το HP 1455sv το οποίο έχει τα ίδια χαρακτηριστικά.Μετά το φορμάτ που του έκανα χρειαζόταν κάποιους οδηγούς από την σελίδα της HP.Πήγαινε έναρξη -> Υπολογιστής δεξί κλικ και ιδιότητες -> διαχείριση συσκευών.Εκεί σίγουρα έχει κάποιες συσκευές με κίτρινο τρίγωνο.Αυτές σίγουρα θέλουν drivers.Εμένα ήθελε το ENE CIR receiver,jmicron card reader,quick launch buttons,έβαλα και το intel matrix storage και intel chipset για να είμαι σίγουρος και δουλεύει όπως θα έπρεπε. Μετά από αυτά έβαλα της ATI από την σελίδα της AMD. Ξέχασα να πω ότι synaptics touchpad,hp mobile data protection sensor και idt high definition audio codec τα έβαλα από το windows update γιατί είχε νεώτερες εκδόσεις από την σελίδα της HP.
xrit86 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Εχεις δικιο φιλε μου , εβαλα τα drivers και παει καλυτερα προς το παρον.. δε μου ειχε ξανατυχει να χρειαστουν τοσο αναλυτικα εγκατεστημενα drivers, συνηθως στους αλλους μου υπολογιστες αναγνωριζονταν τα παντα αμεσως (με windows 7) να σαι καλα ! 1000 ευχαριστω! ----- για την μπαταρια εχεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει? κραταγε 2 ωρες περιπου πριν το φορματ.. δεν ηταν στα τελευταια της δλδ
kanellich Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Χαίρομαι που βοήθησα.Για την μπαταρία δεν ξέρω,δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο. Απ'ότι λες, δεν σου φορτίζει και κλειστό και αυτό είναι το παράξενο.Αν έχει ρεύμα μέσα της,ξεφόρτισε την και βλέπεις.
xrit86 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Χαίρομαι που βοήθησα.Για την μπαταρία δεν ξέρω,δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο. Απ'ότι λες, δεν σου φορτίζει και κλειστό και αυτό είναι το παράξενο.Αν έχει ρεύμα μέσα της,ξεφόρτισε την και βλέπεις. Για τη μπαταριa βρηκα αυτο εδω το ποστ... http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Hardware/HP-DV6000-Laptop-gives-quot-No-Battery-Is-Detected-quot-error/td-p/218883 --------FIXED! After going thru all the same things listed in these posts, I finally got the battery indicator to say "0% available, plugged in, not charging" . I got suspicious of the aftermarket power adadpter so I verified the voltage required and found that it needed 18.5 volts to equal the battery voltage. The adapter was configured to put out 16v max. Turns out there is a switch on the adapter to accomodate different voltages, one being 19v DC. Switched to that, plugged in the adapter, fired up the laptop and what do you know, "0%, plugged in, charging". After about 20 min, it is up to 28% and still charging! BTW, I got the laptop to recognize the battery by holding down the power switch for 20-30 seconds and then restarting the laptop again. Sure glad I didn't have to use this laptop plugged in only!!!!--------- ...αλλα σιγουρα δε θα δημιουργησω προβλημα αν ανεβασω τα βολτ? το τροφοδοτικο που εχω εχει αυτη την επιλογη ,, ειναι ενα nilox
TheELF Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Το μήνυμα μιλάει όμως για μη-γνήσιο τροφοδοτικό το δικό σου τι είναι;
xrit86 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 ολα μια χαρα με το λαπτοπ.σαν καινουριο!!! εβαλα το τροφοδοτικο στα 19V και φορτιζει οπως πριν η μπαταρια .. μαλλον ειχε πειραχτει κατα κατα λαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα