Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτός είναι παρατημένος εδώ και καμιά 8ετία, γεμάτος bugs και παράγει μόνο 32μπιτα εκτελέσιμα, μέσω μιας αρχαίας έκδοσης του mingw32 gcc (σε κάποιο άλλο νήμα, δεν θυμαμαι σε ποιο, δίνω link για σύγχρονο fork του DevC++, από έναν μόνον άνθρωπο που το έχει εκσυγχρονίσει).

Η Pelles-C είναι ότι πιο σύγχρονο, γρήγορο και σφαιρικό υπάρχει σήμερα δωρεάν ειδικά για C στην πλατφόρμα των Windows (επίσης τα mingw & mingw-64 toolchains με ή χωρίς το Cygwin, αν προτιμάει πιο linux-άτη προσέγγιση).

Δημοσ.

Αυτός είναι παρατημένος εδώ και καμιά 8ετία, γεμάτος bugs και παράγει μόνο 32μπιτα εκτελέσιμα, μέσω μιας αρχαίας έκδοσης του mingw32 gcc (σε κάποιο άλλο νήμα, δεν θυμαμαι σε ποιο, δίνω link για σύγχρονο fork του DevC++, από έναν μόνον άνθρωπο που το έχει εκσυγχρονίσει).

Η Pelles-C είναι ότι πιο σύγχρονο, γρήγορο και σφαιρικό υπάρχει σήμερα δωρεάν ειδικά για C στην πλατφόρμα των Windows (επίσης τα mingw & mingw-64 toolchains με ή χωρίς το Cygwin, αν προτιμάει πιο linux-άτη προσέγγιση).

Πάλι πιστεύεις ότι διόρθωσες εμένα και βοήθησες κάποιον με αυτά που λες ε; Δεν νομίζω ότι κάνεις κάτι παραπάνω απ'το να ικανοποιείς τον εαυτό σου λέγοντας συγκεκριμένα πράγματα που δεν θα γνώριζε ούτε κατά διάνοια άτομο που δεν ξέρει καν έναν οποιοδήποτε compiler. Μπορείς να γράψεις σε ένα χαρτάκι τα lixux-άτα πράγματα σπίτι σου αν θες να ικανοποιείς τον εαυτό σου. Από εκεί και πέρα αν θέλεις να βοηθήσεις μίλα απλά σε άτομα που καταλαβαίνεις σε τι επίπεδο βρίσκονται. Με το μπλα μπλα ποτέ κανείς τίποτα δεν έκανε....

Δημοσ.

Φίλε δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά σου. Η Pelles-C είναι αιώνες μπροστά και για αρχάριους και μη από το DevC++ που έχεις προτείνει ήδη σε 2-3 αρχάριους στο φόρουμ που ζήτησαν C compiler σε Windows.

Δημοσ.

Φίλε δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά σου. Η Pelles-C είναι αιώνες μπροστά και για αρχάριους και μη από το DevC++ που έχεις προτείνει ήδη σε 2-3 αρχάριους στο φόρουμ που ζήτησαν C compiler σε Windows.

Το έχω προτείνει σε αυτό το topic και μόνο. Εάν εσύ με είδες και αλλού τότε να το κοιτάξεις ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...