evoracing Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα... Έχω ένα iPod 4Gen με IOS 5.0.1 και μου έκλεισε από μπαταρία δεν περίμενα να ξανά ανοίξει γιατί θυμάμαι ότι μου είχαν πει ότι άμα κλείσει θα ανοίξει με Just Boot άνοιξε κανονικά αλλά Cydia,Instalous,και όλες οι εφαρμογές από το Instalous δεν ανοίγουν πάνε να ανοίξουν και σβήνουν επιτόπου... Έκανα και Just Boot (άμα θυμάμαι καλά ανοίγεις το πρόγραμμα Extra>Just Boot> και κρατάμε 10sec home+power και αφινουμαι το power) αλλά πάλη τίποτα... Βασικά όταν κάνω Just Boot μου βγάζει αυτό μάλλον από ότι κατάλαβα θέλει να επιλέξω και version
k0nan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 πρέπει να κατεβάσεις το IPSW της version σου και πριν πατήσεις για jailbreak να το κάνεις από το menu του r3dsnow locate.
xristos636 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Θα χρειαστείς όπως είπε και ο φίλος απο επανω την ipsw της συσκευής σου.αλλα μιας που έχει βγει utethered δεν το κανεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;
evoracing Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Θα χρειαστείς όπως είπε και ο φίλος απο επανω την ipsw της συσκευής σου.αλλα μιας που έχει βγει utethered δεν το κανεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; Αυτό το utethered τι είναι και πως ακριβώς γίνετε??
xristos636 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Το untethered jailbreak οταν το κανεις στην συσκευη σου άμα κλείσει δεν χρειάζεται να την συνδέσεις στον υπολογιστη σου για να ανοίξει.κατεβασε το redsn0w 0.9.10b5 και τρέξτο(υπόψιν ότι πρεπει να έχεις κατεβάσει την έκδοση της συσκευής σου).δεν θα κανεις locate την έκδοση σου το κάνει μόνο του.θα πατησεις jailbreak αλλα αφού εσυ έχεις ήδη jailbreak δεν θα έχεις τίποτα τσεκάρει σεμνό και ιδού!!!untetherd jailbreak.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα