migf1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Και εγω Pelles-C ειχα, πολυ καλο κι ευκολο! μετα ευρωτευτηκα το visual studio... Είναι leader το VS, αλλά πολύ βαρύ ρε συ!... μιλάμε κατεβάζει και εγκαθιστά... τη μάνα του και τον πατέρα του Έχω προσπαθήσει πόσες φορές να βρω σε ξεχωριστό download μόνο τον compiler και δεν τα έχω καταφέρει. Θέλω μονάχα τα command-line tools του, και απολύτως τίποτα άλλο! Γνωρίζει κανείς αν και που υπάρχουν ως ξεχωριστό download;
jstark Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Είναι leader το VS, αλλά πολύ βαρύ ρε συ!... μιλάμε κατεβάζει και εγκαθιστά... τη μάνα του και τον πατέρα του Έχω προσπαθήσει πόσες φορές να βρω σε ξεχωριστό download μόνο τον compiler και δεν τα έχω καταφέρει. Θέλω μονάχα τα command-line tools του, και απολύτως τίποτα άλλο! Γνωρίζει κανείς αν και που υπάρχουν ως ξεχωριστό download; Με το platform sdk νομιζω τα χει. Αλλα και αυτο δεν ειναι μικρο σε μεγεθος. Περιμένω πως και πως εναν clang στα windows, αλλα δεν το βλεπω να γινεται... (συντομα)
migf1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Με το platform sdk νομιζω τα χει. Αλλα και αυτο δεν ειναι μικρο σε μεγεθος. Περιμένω πως και πως εναν clang στα windows, αλλα δεν το βλεπω να γινεται... (συντομα) Ούτε εγώ Προς το παρόν έχω τουμπανιάσει το Notead++ και γράφω εκεί ότι κώδικα θέλω, και με κάτι σκριπτάκια του έχω κάνει map build & run μέσω command-line tools διάφορων γλωσσών. Δεν είναι βέβαια LLVM από κάτω αλλά τι να κάνεις; Υπάρχουν όμως διάφοροι C-interpreters που έχουν πολύ ενδιαφέρον... π.χ. Ch, CInt... ρίξε τους μια ματιά αν δεν τους ξέρεις ήδη (υπάρχουν κι άλλοι). ΥΓ. Ναι, το γνωρίζω για το sdk... ίδιο πράμα
jstark Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ούτε εγώ Προς το παρόν έχω τουμπανιάσει το Notead++ και γράφω εκεί ότι κώδικα θέλω, και με κάτι σκριπτάκια του έχω κάνει map build & run μέσω command-line tools διάφορων γλωσσών. Δεν είναι βέβαια LLVM από κάτω αλλά τι να κάνεις; Υπάρχουν όμως διάφοροι C-interpreters που έχουν πολύ ενδιαφέρον... π.χ. Ch, CInt... ρίξε τους μια ματιά αν δεν τους ξέρεις ήδη (υπάρχουν κι άλλοι). ΥΓ. Ναι, το γνωρίζω για το sdk... ίδιο πράμα Δεν έχω ασχοληθει με τους interpreters που αναφερεις. Δυστυχως, από τη στιγμή που ανακάλυψα την όαση των functional γλωσσών, μου έχουν φάει όλο τον "ελευθερο" χρόνο. Όχι ότι έχω μάθει κάποια σε αξιοπρεπές επίπεδο, αλλά κάνω φιλότιμες προσπάθειες... Ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως. Ελπίζω να τους τσεκάρω σύντομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα