παυκο13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα.Θα ηθελα να ξεκινησω μονος μου να μαθω και να εξασκηθω πανω στις γλωσσες C,C++ και JAVA. Θα ηθελα να μου προτεινετε με ποια tutorials να ξεκινησω καθως και compilers!
djcat Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Και γω θέλω να μάθω κινεζικά, Γερμανικά και γιαπωνεζικα. Διάλεξε μια απο τις 3...
παυκο13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ας ξεκινησω με c και c++ και θα αφησω για μετα την java.τι εχεις να μου προτεινεις φιλε μου?
nilosgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Το θεμα δεν ειναι ο οδηγος, αλλα να εχεις ορεξη, υπομονη και επιμονη και θα μαθεις http://lmgtfy.com/?q=c+tutorial
παυκο13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ωραια θα ξεκινησω να το ψαξω.Θα ηθελα να μου προτεινετε εναν compiler για C,C++ Εχω windows ultimate 64bit.
djcat Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Διάλεξε πρώτα ΜΙΑ γλώσσα. Η C και η C++ είναι διαφορετικές τελείως στη λογική. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που θες να μάθεις κάποια από αυτές τις γλώσσες; Sent from my iPad using Insomnia
παυκο13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ο λογος ειναι η γνωση φιλε μου.Με ενδιαφερει περα απο τα δικτυα που ειναι το αντικειμενο που σπουδαζω να μαθω και καποιες γλωσσες.Με ενδιαφερει η C για αρχη.Τι πρεπει να κοιταξω εκτος απο τα tutorials? Καποιον compiler θα χρειαστω ωστε να εξασκουμαι...
djcat Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Σε windows,δυστυχώς, δε μπορω να σε βοηθήσω. Αφού είσαι δικτυάς δεν πετάς ένα linuxακι? Sent from my iPad using Insomnia
παυκο13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Το σκεφτηκα και εγω αλλα θα με βοηθουσε στην προκειμενη φαση ενας compiler σε win.Σε ευχαριστω παντως φιλε μου. Θα περιμενω καποια αλλη γνωμη απο τα παιδια του φορουμ!
computeras13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Προσωπικά δύο λύσεις αν θέλεις να μείνεις σε windows. Αν και μια εγκατάσταση linux θα ήταν καλύτερη Λύση 1 Κάνε εγκατάσταση το Dev-C++ και είσαι έτοιμος. Λύση 2 Ακολουθήσε αυτόν τον οδηγό για να κάνεις εγκατάσταση το eclipse με υποστήριξη για C/C++. Εγώ προτιμώ το eclipse σαν IDE αλλά από εκεί και πέρα είναι και θέμα γούστου. Τώρα αν δεν θέλεις κάποιο IDE απλά δες τον οδηγό στην "Λύση 2" και κάνε απλά εγκατάσταση τους compilers.
Timonkaipumpa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης... για IDE εγώ θα προτείνω για ακόμα μία φορά το NetBeans και θα περιμένω τον migf1 να προτείνει το Code::Blocks.
nrkmaiden Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Εμενα ο code::blocks με βολευει και στον προτεινω οχι οτι οι υπολοιποι υστερουν καπου αλλα ειναι πολυ απλη η εγκατασταση του.Download ->install και ετοιμος.
nakayama Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ενα πάρα πολλύ καλό βιβλίο που ακολουθεί αυτό το παράδειγμα εκμάθισης ειναι το C how to program του DEITEL Αρχίζει με C μετά C++ και στο τέλος πηγαίνει σε JAVA
migf1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης... για IDE εγώ θα προτείνω για ακόμα μία φορά το NetBeans και θα περιμένω τον migf1 να προτείνει το Code::Blocks. Εγώ σε πρωτάρη σε Windows προτείνω πάντα Pelles-C. Υπερβολικά εύχρηστο, ολοκληρωμένο, ενημερωμένο & πανάλαφρο περιβάλλον... really-really hard to beat EDIT: Code::Blocks προτείνω για crossplatform, αλλά προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ (ξέρεις, Notepad++ και ξερό ψωμί )
nilosgr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Και εγω Pelles-C ειχα, πολυ καλο κι ευκολο! μετα ευρωτευτηκα το visual studio...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα