Vasilis 07 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Έχω για δευτέρο αριθμό ένα καρτοκινητό vodafone. Εδώ και 1 εβδομάδα είχα βάλει την κάρτα στο Galaxy S. Δεν ξέρω πώς μου ήρθε απόψε και είπα να δώ τις μονάδες και διαπίστωσα πώς μου έφαγαν κοντά 12 ευρώ. Δεν είναι το θέμα το ποσό αλλά πώς από μια συσκευή που επι 2 μέρες δεν έχει δεχτεί ούτε 1 κλήση χάθηκαν λεφτά ? Υπάρχει περίπτωση να μάθω που με χρέωσαν ? Το μόνο που έχει εγκατεστημένο το κινητό είναι ένα πρόγραμμα που δείχνει καθημερινά τον καιρό αλλά δεν νομίζω να χρεώνεται αυτό ? Επίσης αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αναφέρει πώς στις 10/2 δηλ. σήμερα έχει κάνει συγχρονισμό ενημερώσεις από τα email που έχω. Αφού δεν είχα μπεί internet πώς έγινε αυτό ?
paylidis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Έχω για δευτέρο αριθμό ένα καρτοκινητό vodafone. Εδώ και 1 εβδομάδα είχα βάλει την κάρτα στο Galaxy S. Δεν ξέρω πώς μου ήρθε απόψε και είπα να δώ τις μονάδες και διαπίστωσα πώς μου έφαγαν κοντά 12 ευρώ. Δεν είναι το θέμα το ποσό αλλά πώς από μια συσκευή που επι 2 μέρες δεν έχει δεχτεί ούτε 1 κλήση χάθηκαν λεφτά ? Υπάρχει περίπτωση να μάθω που με χρέωσαν ? Το μόνο που έχει εγκατεστημένο το κινητό είναι ένα πρόγραμμα που δείχνει καθημερινά τον καιρό αλλά δεν νομίζω να χρεώνεται αυτό ? Επίσης αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αναφέρει πώς στις 10/2 δηλ. σήμερα έχει κάνει συγχρονισμό ενημερώσεις από τα email που έχω. Αφού δεν είχα μπεί internet πώς έγινε αυτό ? τα ειπες ολα μονος σου... Καλως όρισες στον κοσμο των smartphones
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 κλασσική περίπτωση βλάβης. όχι δεν είναι απατεώνες απλά το κινητό σου μπήκε στο Internet. το είπες και μόνος εξάλλου: πρόγραμμα για τον καιρό, ενημερώσεις. δε χρειάζεται να μπεις στο Internet. μπαίνει το κινητό μόνο του. με πρόλαβε ο από πάνω
sistah Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Και βεβαια χρεωνεται η ενημερωση για τον καιρο. Την πληροφορια την παιρνει απο το ιντερνετ. Αν δεν εχεις βαλει καποιο πακετο για internet τοτε η χρεωση ποναει.
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ο καιρός και τα μηνύματα σου πως ενημερώνονται; Με sms; Don't thing so. Είτε μπες και απενεργοποίησε το Internet ή βάλε λάθος ρυθμίσεις ώστε να μην μπαίνει.
gilardino Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 πρωτα απ ολα επρεπε να ειχες βαλει προγραμμα το οποιο να ενεργοποιει-απενεργοποιει το ιντερνετ πχ apn manager και δευτερον καποιο προγραμμα με το οποιο θα βλεπεις τη κινηση των δεδομενων πχ data counter widget...
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 δε θέλω να φανώ κακός αλλά διαβάζοντας το φόρουμ (και όχι μονο), 2 πράγματα μου προκαλούν εντύπωση: 1) ως πότε θα διαβάζουμε παρόμοια ποστ σχετικά με ποσά που χάνονται από κινητά smartphone 2) ως πότε θα την πατάει ακόμα κόσμος με τους νιγηριανούς (Nigerian scam)
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Πατα παρατεταμενα το κουμπι Power για 3 δευτερολεπτα περιπου. Απο το pop up απενεργοποιησε τη ληψη δεδομενων.
paylidis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 δε θέλω να φανώ κακός αλλά διαβάζοντας το φόρουμ (και όχι μονο), 2 πράγματα μου προκαλούν εντύπωση: 1) ως πότε θα διαβάζουμε παρόμοια ποστ σχετικά με ποσά που χάνονται από κινητά smartphone 2) ως πότε θα την πατάει ακόμα κόσμος με τους νιγηριανούς (Nigerian scam) Οταν σταματησουν να παίζουν επαναληψη "ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ" και καταστρέψουν και οτι αρχεια την περιέχουν θα στρώσει η κατασταση. http://www.youtube.com/watch?v=0iCWI7lpijI Τοτε θα ανοιξουν οι ουρανοί και το πλαίσιο με το You θα αρχίσουν να εχουν πραγματικές προσφορές και το σερβις της acer θα μαμαει... (ναι δευτερα παρουσία το λενε)
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Καλά πώς την πάτησα έτσι ρε παίδες ? Από το πακέτο του καρτοκινητού έχω απενεργοποιήσει την δυνατότητα να μπαίνει στο internet. Δηλ. σε smartphone αυτό δεν ισχύει και από μόνο του όταν θέλει συνδέεται ?Πάντως αν πάω να σερφάρω εμφανίζει ότι δεν έχει σύνδεση. Για δώστε τα προγράματα που είπατε να τα εγκαταστήσω.
gilardino Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 εγω χρησιμοποιω αυτα εδω...δοκιμασε τα αν θες https://market.android.com/details?id=ale.android.apnmanager&feature=search_result https://market.android.com/details?id=com.roysolberg.android.datacounter&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yb3lzb2xiZXJnLmFuZHJvaWQuZGF0YWNvdW50ZXIiXQ..
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Αν εχεις την Gingerbread δεν χρειαζεται ειδικο προγραμμα. Απλως κανε αυτο που σου ειπα με το power button.
christs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 παιδια, μιας και το παληκαρι αναφερθηκε σ αυτο, ρωταω για να ειμαι σιγουρος μην την παθω και εγω σαν βλακας, εγω που εχω το Neo V, και εχω ορισει τη μεταφορα δεδομενων απενεργοποιημενη, ειμαι καλυμμενος, ετσι δεν ειναι? Ευχαριστω!
nikoskon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ρυθμισεις>Ασυρματη επικοινωνια & δικτυα>Δικτυα κινητης τηλεφωνιας>Χρηση δεδομενων πακετου Ξετικαρε το και εισαι Οκ. Αν θες να εισαι πιο ασφαλης, μπες στο "Ονοματα σημειων προσβασης" και διεγραψε ολα τα προφιλ εκτος εκεινου για τα MMS. Το hint του Πετρου πιανει και σε Froyo νομιζω. Και σιγα σιγα ετοιμασου για MIUI!!! Αποστολή από Galaxy S με Insomnia App v2.0
Vasilis 07 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Να σας ευχαριστήσω όλους για την βοήθεια και την καζούρα κάποιων Δεν θέλω να δικαιολογηθώ αλλά με την κάρτα που την έχω σε ένα SE ποτέ δεν είχα θέμα internet γι αυτό και όταν χρειάστηκε να κάνω την αλλαγή δεν το σκέφτηκα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Να υποθέσω ότι και με την σύνδεση θα χρεώνομαι γιατί δεν έχω πακέτο internet ? stormrain δεν μου το εμφανίζει αυτό αλλά μπήκα στις ρυθμίσεις και το άλλαξα από εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα