redcha Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Σήμερα το μεσημέρι περνώντας από ένα δρόμο παρά πολύ κοντά εκεί μου μένω είδα ένα καφαο ανοιχτό επικοινώνησα με τον ΟΤΕ μίλησα με μια κοπέλα και με ενημέρωσε ότι θα ενημέρωση το τεχνικό τμήμα Αν και στην αρχή είχα κάποιο δισταγμό το να μην που πουν και τι σε νοιάζει εσένα και να κοιτάς την δουλεία σου Για να πω την αλήθεια δεν θα με ένοιαζε και τόσο πολύ αν η πολυκατοικία που μένω δεν Επερνέ γραμμές από εκείνο το καφαο αλλά δεν θέλω να βρεθώ ούτε χωρίς τηλέφωνο ούτε και χωρίς ιντερνέτ και στην χειρότερη περίπτωση υπερχρεωμένο λογαριασμό σε περίσταση που κάποιος που είναι μέσα στα κόλπα βάλει μέσα στο καφαο ένα τηλέφωνο και αρχίσει να παίρνει τηλέφωνο σε Αμερική σε 090 και δεν ξέρω και εγώ που και το κάνει ο διάολος και το σύνδεση στη δική μου γραμμή Μέχρι τώρα ακόμα ανοιχτό είναι βαρεθήκαν φαίνεται να πάνε να το κλείσουν από το καφαο μέχρι και το αστικό κέντρο που είναι και οι τεχνικοί δεν είναι 5 λεπτά με τα πόδια Και τέλος για να πω και την αμαρτία μου παρακαλώ το βράδυ να το ανοίξει κάποιος και να το κάνει καλοκαιρινό μέσα να τα κόψει όλα τα καλώδια και ας μείνω χωρίς τηλέφωνο και ιντερνέτ και ένα μηνά έτσι να τρέχουν αφού δεν ήθελαν να πάνε να το κλείσουν
paylidis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 ενα κουβα νερό να δουμε τι θα γίνει το σ/κ
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Αν κάποιος κάνει οργανωμένα τζάμπα κλήσεις απο καφαο δεν χρειάζεται να ψάχνει για ανοιχτό καφαο γιατί το κλειδί ειναι απλό και κοινό (όπως το κλειδί που ανοιγοκλείνει το ρολόι της ΔΕΗΕΥΔΑΠ). Εσύ πολύ καλά έκανες και ενημέρωσες αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα και ένα κόπο να το κλείσω.
redcha Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Αν κάποιος κάνει οργανωμένα τζάμπα κλήσεις απο καφαο δεν χρειάζεται να ψάχνει για ανοιχτό καφαο γιατί το κλειδί ειναι απλό και κοινό (όπως το κλειδί που ανοιγοκλείνει το ρολόι της ΔΕΗ). Εσύ πολύ καλά έκανες και ενημέρωσες αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα και ένα κόπο να το κλείσω. Το προσπάθησα αλλά δυστυχώς ανοίγει πάλι ενα κουβα νερό να δουμε τι θα γίνει το σ/κ Γιατί άμα βρέξει δεν θα γίνει πλημμύρα μέσα Έτσι και αλλιώς τα περισσότερα είτε σκουριασμένα είναι είτε η πόρτες δεν είναι καλά κλειστές όπως όπως άμα βρέχει κάποιες σταγόνες θα μπαίνουν μέσα
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μπορει να εχει πρόβλημα η κλειδαρια. Πετάξου στον οτε (αφού ειναι 5 λεπτά) και πες «Παιδιά ειδα κάποιον να κουμπώνει συσκευή και να μιλά. Ελάτε να το κλείσετε ή δώστε μου το κλειδί να παω να το κλείσω εγώ και θα σας το φέρω πίσω»
redcha Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μπορει να εχει πρόβλημα η κλειδαρια. Πετάξου στον οτε (αφού ειναι 5 λεπτά) και πες «Παιδιά ειδα κάποιον να κουμπώνει συσκευή και να μιλά. Ελάτε να το κλείσετε ή δώστε μου το κλειδί να παω να το κλείσω εγώ και θα σας το φέρω πίσω» Γιατί αύριο Σάββατο θα βρω κανέναν τεχνικό εκεί δεν είναι εμπορικό τμήμα είναι τεχνικό δεν εξυπηρετεί πελάτες είναι στα χάνια Κρήτη αστικό κέντρο Κύδωνας για όσους ξέρουν Και το αστικό κέντρο τζανακακη που είναι και το εμπορικό τμήμα στα χάνια μόνο αν πάω εκεί και τους το πω και να δούμε σήμερα από τι έμαθα είχαν απεργία Σάββατα δουλεύουν Και κάτι άλλο άσχετο που θέλω να ρωτήσω αν δεν ήταν καφαο του οτε και ήταν κάποιο κουτί της δεη έχει και η δεη κατι κουτιά δεν ξέρω πως λέγονται και κάποιο παιδί έβαζε μέσα το χέρι του τι συνέπιες θα είχαμε.
isay Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί αύριο Σάββατο θα βρω κανέναν τεχνικό εκεί δεν είναι εμπορικό τμήμα είναι τεχνικό δεν εξυπηρετεί πελάτες είναι στα χάνια Κρήτη αστικό κέντρο Κύδωνας για όσους ξέρουν Και το αστικό κέντρο τζανακακη που είναι και το εμπορικό τμήμα στα χάνια μόνο αν πάω εκεί και τους το πω και να δούμε σήμερα από τι έμαθα είχαν απεργία Σάββατα δουλεύουν Για αυτό δεν ήρθαν. Οι βλάβες πάνε κεντρικά και μετά μοιράζονται στα παραρτήματα με βάση βαθμό αναγκαιότητας. Αν δεν είχαν τηλέφωνο σε ολο τον Κύδωνα, τότε θα ερχονταν αμέσως, αλλα για ενα ανοιχτό καφαο, απο Δευτέρα. Και κάτι άλλο άσχετο που θέλω να ρωτήσω αν δεν ήταν καφαο του οτε και ήταν κάποιο κουτί της δεη έχει και η δεη κατι κουτιά δεν ξέρω πως λέγονται και κάποιο παιδί έβαζε μέσα το χέρι του τι συνέπειες θα είχαμε. Θα είχαμε ενα παιδί μπάρμπεκιου αλλά μη συγκρίνεις καφαο ΟΤΕ με μετασχηματιστές δεη. Ειναι σα να συγκρίνεις αλάτι με πιπερι.
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Αν κάποιος κάνει οργανωμένα τζάμπα κλήσεις απο καφαο δεν χρειάζεται να ψάχνει για ανοιχτό καφαο γιατί το κλειδί ειναι απλό και κοινό (όπως το κλειδί που ανοιγοκλείνει το ρολόι της ΔΕΗΕΥΔΑΠ). Εσύ πολύ καλά έκανες και ενημέρωσες αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα και ένα κόπο να το κλείσω. το καφαο συνηθως εχει τα παρακατω Protection.κοινο κλειδι ασφαλειας για την κλειδαρια.κοινω κλειδι με παραξενο σχημα που ανοιγει τα σιδερα που πιανουν διαγωνια και αυτο που δεν ξερουν οι περισσοτεροι οτι εχει παγιδα στην πορτα που ενωνεται με γραμμη και δινει σημα οταν ανοιχτει. Μπορει να εχει πρόβλημα η κλειδαρια. Πετάξου στον οτε (αφού ειναι 5 λεπτά) και πες «Παιδιά ειδα κάποιον να κουμπώνει συσκευή και να μιλά. Ελάτε να το κλείσετε ή δώστε μου το κλειδί να παω να το κλείσω εγώ και θα σας το φέρω πίσω» δεν παιζει να σου δωσουν κλειδι ουτε σε 100 χρονια Γιατί αύριο Σάββατο θα βρω κανέναν τεχνικό εκεί δεν είναι εμπορικό τμήμα είναι τεχνικό δεν εξυπηρετεί πελάτες είναι στα χάνια Κρήτη αστικό κέντρο Κύδωνας για όσους ξέρουν Και το αστικό κέντρο τζανακακη που είναι και το εμπορικό τμήμα στα χάνια μόνο αν πάω εκεί και τους το πω και να δούμε σήμερα από τι έμαθα είχαν απεργία Σάββατα δουλεύουν Και κάτι άλλο άσχετο που θέλω να ρωτήσω αν δεν ήταν καφαο του οτε και ήταν κάποιο κουτί της δεη έχει και η δεη κατι κουτιά δεν ξέρω πως λέγονται και κάποιο παιδί έβαζε μέσα το χέρι του τι συνέπιες θα είχαμε. δεν θα εμενα κατι απο το παιδι αλλα πολλα ειναι υπογεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα