loukas77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πριν λίγο καιρό πήρα καινούργιο router γιατί ήθελα να αναβαθμίσω το ασύρματο δίκτυο ώστε να πιάνει σε όλο μου το σπίτι και έτσι πήρα τον Belkin F7D2401 v1 (που είναι 300mb N). Όλα καλά με το σήμα και τις ταχύτητες αλλά το πρόβλημα είναι άλλο. Συνεχώς κάνει disconnects και πέφτει το internet... (έχω forthnet 2 play) Θα πάρω τη forthnet να ρωτήσω για αυτό το πρόβλημα, αφού μάλλον είναι δικό τους (το παλιό router έκανε ένα disconnect κάθε βράδυ κατά τις 2-3, το καινούργιο κάνει όποτε θέλει) Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι όποτε ανοίγω το uTorrent, όλο το Internet απλά σταματάει. Δεν ανταποκρίνεται καθόλου... Κάποιοες φορές κάνει ακόμα και disconnect (τις περισότερες φορές πάντως λέει ότι όλα δουλεύουν κανονικά στη σελίδα του router, αλλά δεν μπαίνει κανένα site). Άνοιξα ένα sequrity log που έχει το router και το firewall log είναι γεμάτο με **UDP flood**... Υπέθεσα ότι φταίνε τα ports, τα έκανα forward αλλά και πάλι τίποτα... Έχει κανένας καμία ιδέα τι γίνεται και πως θα το φτιάξω? Ευχαριστώ. Υ.Γ.: Αν απενεργοποιήσω τελείως το firewall του router, όλα δουλεύουν κανονικά. EDIT: Ανακάλυψα ότι το πρόβλημα το προκαλεί το DHT... Έχει κανείς καμια ιδέα γιατί? Και πως μπορώ να το έχω ενεργοποιημένο και να μην floodάρει το router? Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2012 από loukas77
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 .α.belkin κακη επιλογη. β.αφου με το παλιο ειχες μια αποσυνδεση και με αυτο παραπανω δεν εχει νοημα να παρεις την forthnet>απλα θα σου αλλαξουν Profile που θα ανεβασει το snr σου θα ριξει την ταχυτητα σου για να γινει πιο stable Η γραμμη.το firewall κλειστο τελειως δεν υπαρχει λογος.δεν ειναι κανα σοβαρο firewall.to dht τι το εχεις ανοιχτο?για ποιο λογο εννοοω. επισης το ιδιο θεμα βλεπω και εδω. http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=33083
loukas77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 .α.belkin κακη επιλογη. β.αφου με το παλιο ειχες μια αποσυνδεση και με αυτο παραπανω δεν εχει νοημα να παρεις την forthnet>απλα θα σου αλλαξουν Profile που θα ανεβασει το snr σου θα ριξει την ταχυτητα σου για να γινει πιο stable Η γραμμη.το firewall κλειστο τελειως δεν υπαρχει λογος.δεν ειναι κανα σοβαρο firewall.to dht τι το εχεις ανοιχτο?για ποιο λογο εννοοω. επισης το ιδιο θεμα βλεπω και εδω. http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=33083 Ευχαριστώ για την απάντηση. Λες αν κλείσω το firewall να σταματήσουν οι αποσυνδέσεις? Το DHT το είχα ανοιχτό μπας και βρεί κανέναν peer παραπάνω, αλλά τώρα το έχω κλείσει. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι σε άκυρες χρονικές στιγμές το internet σταματάει να δουλεύει και ας λέει ο router ότι όλα είναι ΟΚ (αν και έχω παρατηρήσει ότι εκεί που λέει Output power(dBm) από 12 που είναι συνήθως, είναι 0). Άλλες φορές δεν μπορώ να συνδεθώ καν στις ρυθμίσεις του router όταν έχει π[έσει το internet... Μήπως έχει το router πρόβλημα, να το πάω πίσω? Τι μπορεί να φταίει, γιατί αρχίζει να μου σπάει τα νεύρα (και όχι μόνο σε μένα), ειδηκά όταν πρέπει να είσαι συνδεδεμένος για 40 λεπτά χωρίς διακοπή και με χαμηλό ping (ναι για Online gaming μιλάω )... Και αν δεν πέσει η σύνδεση, απλά σταματάει για λίγο (τινάζοντας το ping σε 5000ms)...
andreopoylosmix Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Πριν λίγο καιρό πήρα καινούργιο router γιατί ήθελα να αναβαθμίσω το ασύρματο δίκτυο ώστε να πιάνει σε όλο μου το σπίτι και έτσι πήρα τον Belkin F7D2401 v1 (που είναι 300mb N). Όλα καλά με το σήμα και τις ταχύτητες αλλά το πρόβλημα είναι άλλο. Συνεχώς κάνει disconnects και πέφτει το internet... (έχω forthnet 2 play) Θα πάρω τη forthnet να ρωτήσω για αυτό το πρόβλημα, αφού μάλλον είναι δικό τους (το παλιό router έκανε ένα disconnect κάθε βράδυ κατά τις 2-3, το καινούργιο κάνει όποτε θέλει) Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι όποτε ανοίγω το uTorrent, όλο το Internet απλά σταματάει. Δεν ανταποκρίνεται καθόλου... Κάποιοες φορές κάνει ακόμα και disconnect (τις περισότερες φορές πάντως λέει ότι όλα δουλεύουν κανονικά στη σελίδα του router, αλλά δεν μπαίνει κανένα site). Άνοιξα ένα sequrity log που έχει το router και το firewall log είναι γεμάτο με **UDP flood**... Υπέθεσα ότι φταίνε τα ports, τα έκανα forward αλλά και πάλι τίποτα... Έχει κανένας καμία ιδέα τι γίνεται και πως θα το φτιάξω? Ευχαριστώ. Υ.Γ.: Αν απενεργοποιήσω τελείως το firewall του router, όλα δουλεύουν κανονικά. EDIT: Ανακάλυψα ότι το πρόβλημα το προκαλεί το DHT... Έχει κανείς καμια ιδέα γιατί? Και πως μπορώ να το έχω ενεργοποιημένο και να μην floodάρει το router? αδελφε εχω το ιδιο ρουτερ και εχω τα ιδια προβληματα αν βρικες λυση θελω βοηθεια
loukas77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 αδελφε εχω το ιδιο ρουτερ και εχω τα ιδια προβληματα αν βρικες λυση θελω βοηθεια Το πρόβλημα με το uTorrent λύνεται αν κλείσεις το DHT (βέβαια και πάλι βγάζει UDP FLOOD), ή αν κλείσεις τελείως το firewall. Τώρα με τα disconnects δεν ξέρω τι παίζει και αυτό είναι που μου έχει σπάσει τα νεύρα... Αν μπορεί να μας βοηθήσει ο poulinos Μόλις είδα ότι υπάρχει διαθέσιμο firmware update για το router που κάνει αυτά: Changes since version 1.00.38: 1. Changed ADSL data pump to fix interoperability issues found in some regions. 2. Disabled Annex M for some regions where it causes problems when enabled. Θα το βάλω να δω αν αλλάζει τίποτα και θα σε ενημερώσω...
andreopoylosmix Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Το πρόβλημα με το uTorrent λύνεται αν κλείσεις το DHT (βέβαια και πάλι βγάζει UDP FLOOD), ή αν κλείσεις τελείως το firewall. Τώρα με τα disconnects δεν ξέρω τι παίζει και αυτό είναι που μου έχει σπάσει τα νεύρα... Αν μπορεί να μας βοηθήσει ο poulinos Μόλις είδα ότι υπάρχει διαθέσιμο firmware update για το router που κάνει αυτά: Changes since version 1.00.38: 1. Changed ADSL data pump to fix interoperability issues found in some regions. 2. Disabled Annex M for some regions where it causes problems when enabled. Θα το βάλω να δω αν αλλάζει τίποτα και θα σε ενημερώσω... περιμενω απαντηση αν και εβαλα την αναβαθμιση δεν αλαξε τιποτα
loukas77 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Σήμερα πήρα τη forthnet και μιλούσα μία ώρα με έναν τεχνικό, δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλά, μιας και δεν έχει εδώ δίκτυο και έτσι το τηλέφωνό μου είναι ακόμα στον οτέ... Πάντως ανακάλυψα ότι μία συσκευή προκαλούσε θόρυβο στη γραμμή, και την αποσυνέδεσα. Τώρα θα δω αν συνεχίζουν τα D/C, θα δω και τον παλιό router, και αν έχει όντως πρόβλημα ο Blekin θα τον πάω πίσω...
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση. Λες αν κλείσω το firewall να σταματήσουν οι αποσυνδέσεις? Το DHT το είχα ανοιχτό μπας και βρεί κανέναν peer παραπάνω, αλλά τώρα το έχω κλείσει. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι σε άκυρες χρονικές στιγμές το internet σταματάει να δουλεύει και ας λέει ο router ότι όλα είναι ΟΚ (αν και έχω παρατηρήσει ότι εκεί που λέει Output power(dBm) από 12 που είναι συνήθως, είναι 0). Άλλες φορές δεν μπορώ να συνδεθώ καν στις ρυθμίσεις του router όταν έχει π[έσει το internet... Μήπως έχει το router πρόβλημα, να το πάω πίσω? Τι μπορεί να φταίει, γιατί αρχίζει να μου σπάει τα νεύρα (και όχι μόνο σε μένα), ειδηκά όταν πρέπει να είσαι συνδεδεμένος για 40 λεπτά χωρίς διακοπή και με χαμηλό ping (ναι για Online gaming μιλάω )... Και αν δεν πέσει η σύνδεση, απλά σταματάει για λίγο (τινάζοντας το ping σε 5000ms)... α.κλειστο το firewall δεν εχει κατι να σου προσφερει. το Output power ενταξει μην το πολυυπολογιζεις οπως και τα στατιστικα πολλες φορες.εχω δει στατιστικα και output power να ειναι μηδεν απο την αρχη επειδη πολυ απλα το ρουτερ ηθελε firmware update για να παιξει σωστα με το dslam ενω με αλλο dslam ολα οκ. αν οταν εχει πεσει το ιντερνετ δεν μπορεις να μπεις στο ρουτερ τοτε πολυ απλα η κολλαει το wireless οποτε δοκιμασε με καλωδιο η πολυ απλα το ρουτερ κολλαει ολο για αυτο δνε βλεπεις να σβηνει κανα λαμπακι πανω. αδελφε εχω το ιδιο ρουτερ και εχω τα ιδια προβληματα αν βρικες λυση θελω βοηθεια βλεπω να τα γυρνατε και οι 2 πισω.μονο παραπονα ακουω για belkin adsl routers Το πρόβλημα με το uTorrent λύνεται αν κλείσεις το DHT (βέβαια και πάλι βγάζει UDP FLOOD), ή αν κλείσεις τελείως το firewall. Τώρα με τα disconnects δεν ξέρω τι παίζει και αυτό είναι που μου έχει σπάσει τα νεύρα... Αν μπορεί να μας βοηθήσει ο poulinos Μόλις είδα ότι υπάρχει διαθέσιμο firmware update για το router που κάνει αυτά: Changes since version 1.00.38: 1. Changed ADSL data pump to fix interoperability issues found in some regions. 2. Disabled Annex M for some regions where it causes problems when enabled. Θα το βάλω να δω αν αλλάζει τίποτα και θα σε ενημερώσω... το firmware δεν αλλαζει και πολλα σε αυτο που θες εσυ,ουτε annex m εχεις ουτε καποιο θεμα συγχρονισμου αφου με το παλιο το ρουτερ ολα ηταν stable σημαινει οτι απο γραμμη εισαι οκ Σήμερα πήρα τη forthnet και μιλούσα μία ώρα με έναν τεχνικό, δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλά, μιας και δεν έχει εδώ δίκτυο και έτσι το τηλέφωνό μου είναι ακόμα στον οτέ... Πάντως ανακάλυψα ότι μία συσκευή προκαλούσε θόρυβο στη γραμμή, και την αποσυνέδεσα. Τώρα θα δω αν συνεχίζουν τα D/C, θα δω και τον παλιό router, και αν έχει όντως πρόβλημα ο Blekin θα τον πάω πίσω... και το τηλ και το ιντερνετ ειναι σε οτε??δεν υπαρχει ιδιοκτητο?δηλαδη εχεις username forthnet αλλα γραμμη οτε σε dslam οτε λογικα.πολλες σταθερες κανουν προβληματα αλλα πριν με το Thomson ειπες οτι ολα οκ.γενικα ναι σε ολα τα τηλεφωνα θελει φιλτρα.επισης αν εχειςπριζακι οτε με πυκνωτη βγαλτο τελειως.απεφευγες τις πολλες σταθερες συσκευες.για μενα γυρισε το πισω.αφου ολα αυτα επαιζαν μια χαρα με το Thomson ενω τωρα οχι με το belkin δεν εχει νοημα.τα δοκιμασες ολα. αλλο ενα disconnect καθε μερα που ελεγες και αλλο συνεχεια.επισης για το Thomson μπορεις να του κανεις firmware update και αμα εισαι σε ιδιοκτητο να σου αλλαξουν και ενα profie για λιγο πιο stable.επισης αν δεν θες να πας πισω το belkin τοτε βαλε το Thomson πανω στην γραμμη σαν adsl router και κανε το belkin access point αφου το ασυρματο του παιζει δυνατα(παντα τα belkin ειχαν δυνατο ασυρματο)
loukas77 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ ωραία ιδέα σου poulinos! Τελικά όντως θα το πάω πίσω, αλλά επειδή τους ξέρω στο πλαίσιο τι μ...κες είναι, θα το βάλουν να παίξει για 5 λεπτά και θα μου πουν ότι όλα είναι οκ και δεν μπορούν να κάνουν κάτι ή να μου το αλλάξουν... Αν γίνει αυτό, θα βάλω ένα Siemens που μου είχε στείλει η forthnet όταν έβαλα 2play, και θα συνδέσω πάνω του το belkin σαν AP (πρέπει να ψάξω λίγο για το πως γίνεται αυτό ). Το ότι κολλάει το ροθτερ τελείως (όταν δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις του πχ, είναι φυσιολογικό??? Υ.Γ.: Πριν είχα ένα Linksys WAG354G το οποίο πήρε πόδι τώρα... Αν και δεν θα έπρεπε, έτσι που είναι το Belkin...
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ ωραία ιδέα σου poulinos! Τελικά όντως θα το πάω πίσω, αλλά επειδή τους ξέρω στο πλαίσιο τι μ...κες είναι, θα το βάλουν να παίξει για 5 λεπτά και θα μου πουν ότι όλα είναι οκ και δεν μπορούν να κάνουν κάτι ή να μου το αλλάξουν... Αν γίνει αυτό, θα βάλω ένα Siemens που μου είχε στείλει η forthnet όταν έβαλα 2play, και θα συνδέσω πάνω του το belkin σαν AP (πρέπει να ψάξω λίγο για το πως γίνεται αυτό Το ότι κολλάει το ροθτερ τελείως (όταν δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις του πχ, είναι φυσιολογικό??? Υ.Γ.: Πριν είχα ένα Linksys WAG354G το οποίο πήρε πόδι τώρα... Αν και δεν θα έπρεπε, έτσι που είναι το Belkin... α.δοκιμασε με καλωδιο. β.μαλλον εννοεις το siemens cl 110.ωραιο σταθερο ρουτερ αλλα βαλτου κανα ανεμιστηρακι απο πανω γιατι ζεματαει.το πως θα το συνδεσεις στο λεμε εμεις ειναι 1 λεπτο δουλεια.στο siemens αμα το βαλεις κανε το firmware update που εχει στο site της η forthnet.διορθωνει μερικα πραγματα ως προς το να παρει Ip ευκολα. οχι δεν ειναι φυσιολογικο να μην μπαινει στις ρυθμισεις ανα πασα στιγμη.αλλα επειδη μπορει να ειναι θεμα wireless και καποια παραξενια με την καρτα δικτυου σου για αυτο σου ειπα δοκιμασε με καλωδιο.καλυτερο το wag354>με ενα firmware πεταει.γιατι πηρε ποδι το wag??μπορεις να βαλεις και αυτο σαν ρουτερ και το belking σαν access point αμα το πλαισιο δεν στο αλλαξει.αν και αμα εχεις ολα τα κουτια και εισαι λιγοτερο απο 15 μερες μπορεις να το δωσεις πισω και να παρεις τιποτε αλλο.απλα δοκιμασε με καλωδιο να δεις αν αλλαζει κατι.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΤΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ PC ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥΤΕΡ οποτε εκει δεν φταιει η καρτα αλλα το ρουτερ σκαλωνει.δεν ειδα αν εγραψες αν με αλλο pc εχεις το ιδιο θεμα.αν κολλανε ολα μαζι και δεν μπαινει κανενα στο ρουτερ τοτε ειναι θεμα ρουτερ.αν μπαινουν ολα εκτος απο το δικο σου τοτε παραξενια με την ασυρματη καρτα οποτε δοκιμασε καλωδιο.
loukas77 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 α.δοκιμασε με καλωδιο. β.μαλλον εννοεις το siemens cl 110.ωραιο σταθερο ρουτερ αλλα βαλτου κανα ανεμιστηρακι απο πανω γιατι ζεματαει.το πως θα το συνδεσεις στο λεμε εμεις ειναι 1 λεπτο δουλεια.στο siemens αμα το βαλεις κανε το firmware update που εχει στο site της η forthnet.διορθωνει μερικα πραγματα ως προς το να παρει Ip ευκολα. οχι δεν ειναι φυσιολογικο να μην μπαινει στις ρυθμισεις ανα πασα στιγμη.αλλα επειδη μπορει να ειναι θεμα wireless και καποια παραξενια με την καρτα δικτυου σου για αυτο σου ειπα δοκιμασε με καλωδιο.καλυτερο το wag354>με ενα firmware πεταει.γιατι πηρε ποδι το wag??μπορεις να βαλεις και αυτο σαν ρουτερ και το belking σαν access point αμα το πλαισιο δεν στο αλλαξει.αν και αμα εχεις ολα τα κουτια και εισαι λιγοτερο απο 15 μερες μπορεις να το δωσεις πισω και να παρεις τιποτε αλλο.απλα δοκιμασε με καλωδιο να δεις αν αλλαζει κατι.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΤΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ PC ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥΤΕΡ οποτε εκει δεν φταιει η καρτα αλλα το ρουτερ σκαλωνει.δεν ειδα αν εγραψες αν με αλλο pc εχεις το ιδιο θεμα.αν κολλανε ολα μαζι και δεν μπαινει κανενα στο ρουτερ τοτε ειναι θεμα ρουτερ.αν μπαινουν ολα εκτος απο το δικο σου τοτε παραξενια με την ασυρματη καρτα οποτε δοκιμασε καλωδιο. Βασικά είχε χαλάσει το καλώδιο του μετασχηματιστή του linksys και γιαυτό... Σχετικά με τις 15 μέρες και τα κουτιά, είχα πάρει ένα ποντίκι, δεν μου άρεσε το middle click, το πήγα πίσω την *επόμενη* μέρα με κουτιά αποδείξεις, όλα χωρίς καμία ζημιά, το είχα χρησιμοποιήσει 1-2 ώρες το πολύ, και δεν το πήραν πίσω. Τώρα σχετικά με το Wireless, όταν κολλάει συνδέομαι και από τι κινητό μου, και από το laptop (το laptop με καλώδιο) και τις περισσότερες φορές δεν μπαίνουν ούτε αυτά. Καποιες άλλες φορές αν δεν μπαίνει μόνο το pc μου, αν βγάλω την κάρτα δικτύου (είναι usb) και την ξαναβάλω τότε φτιάχνει (αλλά αυτό γίνεται πιο σπάνια). Επίσης η κάρτα δικτύου που έχω στο pc είναι και αυτή Belkin... Τυχαίο??? Λοιπόν, θα το πάω πίσω στο πλαίσιο μέσα στην εβδομάδα, και θα σας ενημερώσω. Thanks για όλη τη βοήθεια!
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Βασικά είχε χαλάσει το καλώδιο του μετασχηματιστή του linksys και γιαυτό... Σχετικά με τις 15 μέρες και τα κουτιά, είχα πάρει ένα ποντίκι, δεν μου άρεσε το middle click, το πήγα πίσω την *επόμενη* μέρα με κουτιά αποδείξεις, όλα χωρίς καμία ζημιά, το είχα χρησιμοποιήσει 1-2 ώρες το πολύ, και δεν το πήραν πίσω. Τώρα σχετικά με το Wireless, όταν κολλάει συνδέομαι και από τι κινητό μου, και από το laptop (το laptop με καλώδιο) και τις περισσότερες φορές δεν μπαίνουν ούτε αυτά. Καποιες άλλες φορές αν δεν μπαίνει μόνο το pc μου, αν βγάλω την κάρτα δικτύου (είναι usb) και την ξαναβάλω τότε φτιάχνει (αλλά αυτό γίνεται πιο σπάνια). Επίσης η κάρτα δικτύου που έχω στο pc είναι και αυτή Belkin... Τυχαίο??? Λοιπόν, θα το πάω πίσω στο πλαίσιο μέσα στην εβδομάδα, και θα σας ενημερώσω. Thanks για όλη τη βοήθεια! δεν εβρισκες καναν ιδιο μετασχηματιστη??παιζει να εχω και καναν περισσιο. κανονικα για το ποντικι επρεπε να το δεχτουν.υποτιθεται οτι πλεον με τα νεα συστηματα οτι παρεις μπορειςνα το γυρισεις στο κουτι σου σε 15 μερες αμα δεν σου εκανε και να παρεις κατι αλλο η να παρεις τα λεφτα σου πισω.το καλο ειναι αυτο.το κακο ειναι οτι στο τελος ολοι οταν αγοραζουμε κατι θα ειναι μεταχειρισμενο και απλα δνε θα το ξερουμε.ο αδερφος μου επομενη μερα ειχε γυρισει κινητο. πηγαινε το πλαισιο πεστους οτι κολλαει.εφοσον οταν δεν μπαινεις ασυρματα κολλαει και το laptop που ειναι με καλωδιο τοτε δεν ειναι θεμα ασυρματου αλλα θεμα ρουτερ,χαλια εταιρεια σε adsl routers.τωρα η θα το παρουν και θα σου δωσουν ιδιο και θα ελεγ3ουν αυτο που πηρες η θα το πακεταρουν θα το βαλουν στο ραφι και θα το παρει το δικο σου καποιος αλλος και εσενα θα σου πουν παρε οτι θες. θα δειξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα