Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το WordPress 3.0.4 εαν εγκαταστησω την τελευταια εκδοση 3.3.1 υπαρχει περιπτωση να δημιουργησω προβλημα στο site ?

εννοω μηπως κατι δεν ειναι συμβατο με την νεα εκδοση και να εχω μετα προβλημα.

Δημοσ.

αυτο το ειδα και απο το control panel της σελιδας μου. αυτο που ρωταω ειναι, εαν το κανω υπαρχει περιπτωση να μην παιζει μετα κατι ?

Δημοσ.

1ο βήμα παίρνεις ένα backup.

2ο βήμα Βεβαιώνεσαι πως πήρες το backup

3o βημα Κοιτάς αν υπάρχουν νεώτερες εκδόσεις για το theme & τα plugins σου

4ο βήμα κάνεις την αναβάθμιση.

Δημοσ.

εχω το WordPress 3.0.4 εαν εγκαταστησω την τελευταια εκδοση 3.3.1 υπαρχει περιπτωση να δημιουργησω προβλημα στο site ?

εννοω μηπως κατι δεν ειναι συμβατο με την νεα εκδοση και να εχω μετα προβλημα.

Υπάρχει περιπτωση να έχεις plugins τα οποια παίζουν μόνο με την 3.0.4 και δεν έχουν βγει Updates για την 3.3.1. Αλλα επειδη ποτέ δεν μπορεις να είσαι σίγουρος, την περνάς και αρχίζεις και βλέπεις τι σκάει...

Δημοσ.

Να καταστρέψει όλο το site δεν υπάρχει περίπτωση. Μικροπροβλήματα σίγουρα θα υπάρξουν τα οποία όμως πιθανότατα να λύνονται εύκολα.

Δημοσ.
Να καταστρέψει όλο το site δεν υπάρχει περίπτωση. Μικροπροβλήματα σίγουρα θα υπάρξουν τα οποία όμως πιθανότατα να λύνονται εύκολα.

Καλα ναι, δεν πέφτουν όλα, εννοείται. Αλλα πολλα plugins σκάνε οταν έχει βγει νέα release. Και κάποια από αυτά δεν λύνονται μέχρι να βγάλει νέο update το plugin :(

Δημοσ.

Καλα ναι, δεν πέφτουν όλα, εννοείται. Αλλα πολλα plugins σκάνε οταν έχει βγει νέα release. Και κάποια από αυτά δεν λύνονται μέχρι να βγάλει νέο update το plugin :(

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό. Ειδικά αν τα plugins είναι free, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σου λειτουργούν στη νέα έκδοση, γιατί δεν ασχολούνται και πολύ και τα updates στα πιο "low" plugins...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...