matyat Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα σε ολους. εχω την εξης απορια: ενας φιλος που ανελαβε το μηχανημα μου καταφερε να ανεβασει τον celeron e1200 που εχω απο τα 1.6ghz στα 2.6ghz με την μανησια ψυκτρα(δεν θυμαμαι τον λογο μεταξυ τους απλα εχω εντυπωση οτι εχει περιπου 8*325). εχω εναν αλλο επεξεργαστη τον core2duo e6300 που τρεχει στα 1.86mhz(6*266) και θεωρητικα ειναι καλυτερος απο τον ανωτερω.... η απορια μου ειναι αν κανω "τραμπα" τους 2 επεξεργστες και αφησω τις ρυθμισεις τους σε fsb/multiplier θα υπαρξει θεμα??? δλδ αν εφαρμοσω τα παραπανω ε1200->6*266(ελαφρα ανοδο σε σχεση με το αρχικο του) και ε6300->8*325 θα χρειαστω παλι ελεγχους και τα λοιπα??? το θεμα ειναι οτι δεν εχω γνωσεις overclocking,οχι καποιον αμεσα να με βοηθησει αλλα και ειμαι σε φαση που χρειαζομαι καλυτερο επεξεργαστη και πιστευω αξιζει η αλλαγη ενδεικτικα το ενα μηχανημα εχει: celeron e1200 asus p5e chip/x38 ocz platinum 1000ares 4giga chiftec 550w το αλλο: e6300 msi ms-7258 chip/p4m890 teamgroup 533 2giga noname 400w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δεν γινεται αυτο που λες.πρεπει να πειραματιστεις με το hardware που εχεις επανω. Επισης οι μνημες που εχεις με τον 6300 εαν βλεπω καλα ειναι στα 533mhz.οποτε θα σε κοψουν αυτες πολυ πριν καταφερεις αν ανεβασεις πολυ τον επεξεργαστη σου λογο αυξημενου fsb που εχει.1066 δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 θανο θελει να παρει απο το ενα στυτημα τον επεξεργαστη (6300) και να το βαλει στο αλλο...αρα εχει 1000αρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matyat Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 αυτο θελω οντως. αλλαγη θελω να κανω απο το ενα συστημα στο αλλο τους επεξεργαστες... απλα λεω αφου αντεχει ο ε1200 δεν θα αντεχει ο ε6300? αυτο ειναι το σκεπτικο μου... εκτος και αν καθε επεξεργαστης εχει ιδιαιτεροτητες στην λειτουργια του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ok,my bad .αρα με τις 1000αρες μνημες θα παει αρκετα καλα ο επεξεργαστης. Να ξερεις ομως οτι δεν θα κρατηθουν οι ρυθμισεις.ενταξει,δεν ειανι τιποτα να τις κανεις μονος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matyat Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 οποτε το μονο που εχω να κανω ειναι να κρατησω καπου σημειωμενες τις ρυθμισεις που εχω σε καθε μηχανημα και αφου αλλαξω τους επξεργαστες απο τον ενα στο αλλο απλα ξαναεφαρμοζω fsb και multiplier ως αυτα εχουν... αν καταλαβα καλα... ? ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Οχι παλι δεν καταλαβες καλα.το καθε τσιπακι ειναι διαφορετικο το ενα απο το αλλο.αλλο fsb εχουν μεταξυ τους και αλλο πολλαπλασιαστη. Βεβαια δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις που θα φτασει ο 6300 με τις 1000αρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 κοιτα μπορει ομως ο επεξεργαστης να μην σε αφησει να το πας τοσο. ανεβαζε σιγα σιγα και κανε τεστσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matyat Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
106kostas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, οπως προαναφερθηκε ανεβαζε σταδιακα και με μικρα βηματα μεγαλη προσοχη στα ρευματα σου. και μην ξεχνας προτιμουμε πιο χαμηλη ταχητητα και σταθεροτητα παρα το turbo και κολληματα Καλη επιτυχια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα