Nick_Iommi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα, οι γονεις μου θελουν να αγορασουν καινουρια Tv ,για τηλεοπτικο σημα και ταινιες αλλα κ 3d(τους αρεσε). Προσπαθησα να τους πεισω για την 42st30 αλλα μαλλον στο καταστημα δεν την ειχαν ρυθισει σωστα,τους φανηκε λενε σκοτεινη,και αλλα τετοια...Θελουν να αγορασουν την Lg που εγραψα παραπανω..Ειναι καλη αγορα?Tι να τους πω για να τους πεισω για την panasonic? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Η πανασονικ φίλε μου είναι πλάσμα και σαφώς καλύτερη από την LG αλλά δεν είναι για καθημερινή χρήση... Λογικά θα δουλεύει όλη μέρα η τηλεόραση και πιο πολύ τηλεοπτικά κανάλια,άρα μην κοιτάς τις "πλάσμα" (ασε που καίνε και πολλή ρεύμα)Δεύτερων όταν λες θα βλέπουν 3D ??? Έχετε blue ray dvd ώστε να νοικιάζεται και να βλέπετε? διαφορετικά θα χρειαστείς τηλεόραση με "καλό" player που να βλέπεις παντός τύπου αρχεία π.χ. .MKV και τους υπότιτλους! Άποψή μου: οι πάρτε πανασόνικ με κλειστά τα μάτια εφ όσων κατα 50+% θα παίζουν ταινίες στην τηλεόραση και δεν θα δουλεύει όλη μερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ados Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 H LG lw5400 παιζει ,mkv αρχεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ναι αλλα δεν παιζει dts ηχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα