gnu Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Την τρίτη 7/2/12 είδα μια χρέωση από το εν λόγω κατάστημα στον τραπεζικό μου λογαριασμό 287 ευρώ. Σημειωτέον ότι δεν είχα κάνει καμία παραγγελία. Μετά από επικοινωνία με την τράπεζα μου, και αμφισβήτηση της συναλλαγής, απευθυνθηκα στο συγκεκριμένο κατάστημα,να μάθω τον λόγο της χρέωσης. Μου ζήτησαν αντίγραφο της χρέωσης γιατί κάνεις δεν γνωριζε τίποτα. Αφού τους έστειλα το αντίγραφο, εξαφανιστηκαν. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε δεν έχουμε δυνατότητα να σας συνδέσουμε με την συγκεκριμένη κυρία που έχει αναλάβει την υπόθεση σας. Το λιγότερο που μπορώ να πω... οι άνθρωποι είναι άθλιοι. Τους έχω εξηγήσει ότι όπως μου πήραν τα χρήματα έτσι αμέσως τα θέλω πίσω. Θα το τραβήξω νομικά το θέμα από εδώ και πέρα.
gnu Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ήμουν γραμμένος και η τελευταία μου παραγγελία ήταν το 2009.
pOLoS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 τσέκαρες στο ιστορικό αν υπάρχει κάποια παραγγελία ; μήπως σου έκλεψαν τους κωδικούς ;
newtech Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 τσέκαρες στο ιστορικό αν υπάρχει κάποια παραγγελία ; μήπως σου έκλεψαν τους κωδικούς ; Ναι.. δες το αυτο! Και δες που σταλθηκε αν υπαρχει
gnu Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Το κοίταξα, και η τελευταία παραγγελία ήταν 14/12/2009.
SpirtouLisS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 ειναι να τρελενεσαι μερικες φορες. αν και πιστευω θα βρεις το δικιο σου αληθεια. κρατα μας ενημερους αν θες
gnu Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Θα σας ενημερωσω για οποιαδηποτε εξελιξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα