Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας! Θα ηθελα να ρωτησω.... εφτιαξα paypal και συνδεσα και προπληρωμενη απο τραπεζα Κυπρου, εγινα verified, ολα ενταξει! Τωρα θελω να συνδεσω και τον λογαριασμο ταμιευτηριου που εχω επισης στην Κυπρου και θελω να μου πειτε αρχικα επειδη λεει να γραψουμε το ονομα οπως ακριβως εμφνιζεται στον λογαριασμο "Enter your name exactly as it appears on your bank account statement. If the names do not match exactly, the transfer will fail and a return fee will be charged."

και εγω στην αρχη που γραφτηκα τα εβαλα με greeklish ... θα υπαρξει προβλημα? χρειαζετε να ξαναφτιαξω παλι λογαριασμο με ελληνικα γραμματα? Πειτε μου σας παρακαλω αν ξερετε για να μην εχω προβλημα μετα.

Εκτος αυτων θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να βαλω στο:

1)Bank Name ???

2)Bank Location ???

3)Account Type (εδω νομιζω πρεπει να βαλω savings διοτι εχω ταμιευτηριου)

Λοιπον στο 1) θα βαλω Bank of Cyprus ? Η χρειαζετε και τιποτε αλλο?

Στο 2) ειναι που δεν ξερω.. εχω ακουσει μερικους που λενε να βαλεις την πολη στην οποια βρισκεται η τραπεζα...αλλοι λενε την ακριβη τοποθεσια. Εγω χρησιμοποιησα την τραπεζα Κυπρου στον νομο Αργολιδας Πολη Αργος.. Τι πρεπει να βαλω? :wacko:

Και αφου θα συνδεσω τον λογαριασμο πως θα ξερω οτι ειναι ενταξει? Θα μου χρεωσει τιποτα? Για καλο και για κακο εχω βαλει μεσα 50 Ευρω. Αυτα!! Το μονο που με απασχολει πιο πολυ ειναι αν θελει ελληνικα γραμματα μιας και οταν παω να βαλω τα στοιχεια εχω την δυνατοτητα να αλλαξω μονο το Ονομα που το εχω βαλει Dimitrios και όχι το επιθετο.. Θελω να ειναι επιτυχης η συνδεση χωρις προβληματα γι αυτο βοηθηστε με αν ξερετε.... :rolleyes: Ευχαριστωωωωωω!!!!

Επεξ/σία από Rebmemo
Δημοσ.

Κατ' αρχήν για να κάνεις αγορές δεν χρειάζεται να συνδέσεις τον λογαριασμό, εφόσον εισήγαγες την κάρτα το paypal θα τραβάει κανονικά τα λεφτά μεσώ αυτής κάθε φορά που θα κάνεις κάποια αγορά. Η εισαγωγή λογαριασμού χρειάζεται μόνο αν θες να μεταφέρεις λεφτά από το paypal στον λογαριασμό σου. Τα στοιχεία του λογαριασμού θα τα γράψεις με λατινικούς χαρακτήρες.

Για το όνομα της τράπεζας δες μήπως το αναφέρει πουθενά στα αγγλικά στο βιβλιάριο αλλιώς καλού κακού ρώτα στην εξυπηρέτηση πελατών. Για την την τοποθεσία πιστεύω "Argos, Greece" θα είναι εντάξει αλλά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις και γι'αυτό. Στο account type βάζεις "savings" και το IBAN και γενικά όλους τους κωδικούς πάντα χωρίς κενά.

Όταν συνδέσεις τον λογαριασμό δεν θα υπάρξει χρέωση.

Δημοσ.

Βασικα θελω να μεταφερω λεφτα απο το paypal στο τραπεζικο λογαριασμο. Ευχαριστω για την βοηθεια!! Δηλαδη δεν θα υπαρχει προβλημα αν το αφησω το ονομα με λατινικους χαρακτηρες ετσι?

Και κατι τελευταιο.. Εγω σπουδαζω πατρα, πρεπει να αλλαξω το bank location η οχι? :rolleyes:

Δημοσ.

Πρόβλημα όχι δεν θα υπάρξει.

Το bank location προφανώς σχετίζεται με το κατάστημα που άνοιξες τον λογαριασμό, οπότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να το αλλάξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...