Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστής βγάζει Μπλέ οθόνη μετράει κάτι και κάνει επανεκκίνηση:

Απο το αρχείο συμβάντων είδα το εξής μήνυμα:

Έγινε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά από έλεγχο σφαλμάτων. Ο έλεγχος σφαλμάτων ήταν: 0x0000003b (0x00000000c0000005, 0xfffff960000d0c2b, 0xfffff88008a0c1e0, 0x0000000000000000). Αποθηκεύτηκε αρχείο αποτύπωσης στο: C:\Windows\MEMORY.DMP. Αναγνωριστικό αναφοράς

Αναγνώριση συμβάντος: 1001

Τι λέτε να φταίει ;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ,

Μια απορία για το Hard Disk Sentinel Store. Το ανοίγω και μου λέει ότι όλα είναι ΟΚ και δεν χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ενέργεια. Δηλαδή δεν χρειάζεται να κάνω κάποια απο τα test που έχει ; είναι οκ δηλαδη οι δίσκοι ;

• Moderators
Δημοσ.

Kανε ενα κοπο να δωσεις μερικες πληροφοριες.

Λειτουργικο, απο ποτε το κανει, αλλαξες κατι (software-hardware), δεν μπορεις να μπεις καν στα Windows, ποτε εμφανιζεται η μπλε οθονη, ειναι επαναλαμβανομενο φαινομενο,κλπ, κλπ ,κλπ.

Βοηθα να σε βοηθησουμε.

Δημοσ.

Kανε ενα κοπο να δωσεις μερικες πληροφοριες.

Λειτουργικο, απο ποτε το κανει, αλλαξες κατι (software-hardware), δεν μπορεις να μπεις καν στα Windows, ποτε εμφανιζεται η μπλε οθονη, ειναι επαναλαμβανομενο φαινομενο,κλπ, κλπ ,κλπ.

Βοηθα να σε βοηθησουμε.

Με συγχωρείς Gi0 έχεις δίκιο.

Λειτουργικό σύστημα Windows 7 Ultimate 64bit EL. Το μηχάνημα είναι του φίλου μου το κάνει εδώ και αρκετό καιρό περίπου 1 χρόνο. Με φορμάτ που έγινε δεν άλλαξε τίποτα. Μπαίνει κανόνικά στα Windows απλώς κάποιες άσχετες στιγμές βγάζει μπλέ οθόνη μετράει κάτι της % και σβήνει. Το περίεργο είναι πως είδα αυτά τα μηνύματα στο Viewer αλλα όταν χτες το έφερα σπίτι μου δεν μου έκανε τίποτα. Λέτε να το επειρεάζει κάποια περιφεριακή συσκευή ;. Να σημειώσω πως όταν πήγα να κάνω Ghost στο μηχάνημα έκανε πολύ ώρα διάβασμα και στο τέλος δεν έβλεπε τους σκληρούς(μου τυχαίνει πρώτη φορά αυτό).

• Moderators
Δημοσ.

Με συγχωρείς Gi0 έχεις δίκιο.

Λειτουργικό σύστημα Windows 7 Ultimate 64bit EL. Το μηχάνημα είναι του φίλου μου το κάνει εδώ και αρκετό καιρό περίπου 1 χρόνο. Με φορμάτ που έγινε δεν άλλαξε τίποτα. Μπαίνει κανόνικά στα Windows απλώς κάποιες άσχετες στιγμές βγάζει μπλέ οθόνη μετράει κάτι της % και σβήνει. Το περίεργο είναι πως είδα αυτά τα μηνύματα στο Viewer αλλα όταν χτες το έφερα σπίτι μου δεν μου έκανε τίποτα. Λέτε να το επειρεάζει κάποια περιφεριακή συσκευή ;. Να σημειώσω πως όταν πήγα να κάνω Ghost στο μηχάνημα έκανε πολύ ώρα διάβασμα και στο τέλος δεν έβλεπε τους σκληρούς(μου τυχαίνει πρώτη φορά αυτό).

Δεν υπαρχει λογος να ζητας συγχωρεση,δεν σε κατηγορησα για κατι, ουτε προσπαθω να στην "πω"smilie.png

Στο θεμα μας,εκ πρωτης οψεως μοιαζει με hardware απο τη στιγμη που οπως λες ακομα και με φορματ δεν καταλαβαινει κατι. Απο την αλλη φανταζομαι πως καποιους drivers θα περασες μετα το φορματ για να λειτουργησουν καποιες συσκευες του.

Οπως και να χει, καλο ειναι να ξεκινησεις απο το hardware και εδω ειμαστε για τη συνεχεια εαν χρειαστει. Κανε ενα κοπο να διαβασεις αυτο το thread για τα περαιτερω, οπως λεει και ο άδικος

Δημοσ.

Προς το παρών πέρασα ξερή εγκατάσταση τα windows 7 ultimate 64 και τα έβαλα σε άλλον δίσκο. Μέχρι στιγμής τίποτα επόμενη φάση είναι να φορτώσω τους drivers αλλά θέλω πρώτα να το δοκιμάσω έτσι να αποκλείσω προβλήματα σε αυτό το mode εγκατάστασης.

Δημοσ.

Ναι temeteron όπως είναι τώρα η εγκατάσταση είναι μια καλή ευκαιρία να ελέγξεις όλο το hardware. Τέσταρέ τον, παρακολούθησε τον & μια ακόμα μέρα δουλεύοντας τον. Αν δε βγάλει πρόβλημα προχώρα στους drivers. Good luck...cool.gif

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά φαίνεται πως έφταιγε ο δίσκος επειδή είμαι εδώ και 2 εβδομάδες με τον άλλον δίσκο και όλα πάνε καλά χωρίς μπλέ οθόνες.

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο. Τον δίσκο που έβγαλα και υποτίθεται πως είναι προβληματικός είναι ένας WD3200AAKX-001CA0 WESTERN DIGITAL CAVIAL BLUE. Κατέβασα το πρόγραμμα διάγνωσης της WD έβαλα τον σκληρό σε ένα docki station και σύνδεση usb και όταν έτρεξα το winDlg.exe μου έβγαλε τους δίσκους που είχα το περίεργο είναι πως στον δίσκο της WD έλεγε ότι δεν είναι διαθέσιμο το smart test(Not Available) ενώ σε έναν hitachi σκληρό που είχα στο σύστημα το βρήκε και έγραφε PASS. Του WD του έκανα όλα τα Test και δεν βρήκε πρόβλημα αλλα στο smart test γιατί δεν το υποστηρίζει ;

Τελικά ειναι προβληματικός ο δίσκος ; τι να υποθέσω πάντως με τον άλλον δίσκο όλα είναι μια χαρά πλέον!

Δημοσ.

Α ρε γμτ όταν αρχίζουν τα χαζά τους μπορεί να σε τρελάνουν. Σε έναν σκληρό που έκανε παρόμοια με τα δικά σου, αναγκάστικα να τον έχω για να "παίζω" μέχρι να παραδώσει το πνεύμα και να τον στείλω για αντικατάσταση.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έκανα όλα τα τεστ hardware για τον δίσκο τίποτα φαίνεται καθαρός και όμως όταν βάζω πάνω του windows αρχίζουν οι μπλέ οθόνες ενώ με άλλο δίσκο όλα μια χαρά. Οπότε μιλάμε για πρόβλημα δίσκου χωρίς να βγάζει τίποτα στα test. Τι θα γίνοταν αν αυτός ο δίσκος ήταν στην εγγύηση πως θα έβγαζα άκρη ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...