Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την Καλησπερα μου σε ολους του αναγνωστες αυτου του μηνηματος.

Το προβλημα εχει ως εξεις:

1. Αγόρασα τον WD το 2009 (Η εγγύηση έχει λήξει φυσικά) Link

2. Το Κουτί περιέχει αυτό τον σκληρό Link

3. Η Είσοδός του USB χάλασε και όταν άνοιξα το κουτί για να δω τι γίνεται το USB είχε ξεκολλήσει από την πλακέτα !!!

4. Αγόρασα άλλο κουτί Link

5. Εγκατέστησα ακολουθώντας πιστά της οδηγίες προσαρμογής του δίσκου με το κουτί...

6. Ο δίσκος αναγνωρίστηκε κανονικά και λειτουργεί κανονικά, αλλά δείχνει άδειος !!!!

7. Να πανικοβληθω η όχι ακόμα ? :mad:

Ευχαριστώ σας...

Δημοσ.

Μην αποθηκεύσεις τίποτα μέσα και δοκίμασε να κάνεις recover τα αρχεία. Υπάρχουν άπειρα προγράμματα για recover. Ψάξτο στο google.

Δημοσ.

Στη Διαχείριση Δίσκων τον έχει ως...; "Βασικό"; Ή "δυναμικό";

Τεσπα, δοκίμασε να τον συνδέσεις εσωτερικά σε σταθερό υπολογιστή. Κι αν κι εκεί δείχνει "άδειος", χρησιμοποίησε κατ' αρχάς το Recuva που είναι freeware, μπας και βλέπει τ' αρχεία, κι αν τα βλέπει, να ξέρεις ότι θα χρειαστείς ισόποσο χώρο όπου θα τ' ανακτήσεις... (μετά τα ξαναπερνάς στον δίσκο αυτόν).

Αν ΔΕΝ τα βλέπει, βλέπουμε.

* αν δεν έχεις σταθερό, στη θήκη που πήρες τότε, και Recuva από 'κει.

** (...πες μου ότι έχεις Mac...)

Δημοσ.

halvas0000 > thanks για την ενημέρωση....

washcloud > Ως βασικό τον βλέπει, δεν τα βλέπει το Recuva !!!

δεν έχω mac ! windows 7 Home premium - SP1 - i3 - ram 2gb - 64bit

ευχαριστώ...

Ntinaras > την να την κάνω ετσι και αλλιώς την εγγύηση, ο δίσκος δουλεύει, δεν θέλω καινούριο σκληρό αλλά αυτά που εχω μέσα :rolleyes:

σε ευχαριστώ πάντως.

mchls > έχω ιρλανδέζικες ρίζες για αυτό και το μακαντριου :-D :-D

Δημοσ.

(..άσε που και να υπήρχε, ακυρώθηκε όταν έβγαλες τον σκληρό απ' το κουτί του...)

Για δοκίμασε τότε το Active File Recovery. Αν ούτε αυτό τα βλέπει (τρέξε το "Super Scan" του), τότε δυστυχώς γάμα τα με μεγάλα γράμματα, paddie...

Δημοσ.

(..άσε που και να υπήρχε, ακυρώθηκε όταν έβγαλες τον σκληρό απ' το κουτί του...)

Για δοκίμασε τότε το Active File Recovery. Αν ούτε αυτό τα βλέπει (τρέξε το "Super Scan" του), τότε δυστυχώς γάμα τα με μεγάλα γράμματα, paddie...

Έχω αφήσει να κάνει το recuva scan....θα δείξει πως θα πάει.

Θα δοκιμάσω και το Active File Recovery που προτείνεις μετά.

έχουμε καμιά ιδέα γιατί έγινε αυτό ?

Δημοσ.

...βρε δεν είπες "δεν τα βλέπει το Ρεκούβα";

Άσε να τελειώσει πρώτα... :ρ

Περί ιδέας : το πιθανότερο είναι (θα βοηθούσε αν το θυμόσουν) ο δίσκος να ήταν "δυναμικός" και να μετετράπη σε "βασικό", λόγω του σούρτα-φέρτα μεταξύ κουτιών (και συνεπώς διαφορετικών disk controllers). Shit ενίοτε happens (...αλλά τουλάχιστον τα αρχεία, κανονικά, ΕΙΝΑΙ ανακτήσιμα).

Επίσης, δεν διευκρίνησες : εσωτερικά, τον δοκίμασες...;

Δημοσ.

...βρε δεν είπες "δεν τα βλέπει το Ρεκούβα";

Άσε να τελειώσει πρώτα... :ρ

Περί ιδέας : το πιθανότερο είναι (θα βοηθούσε αν το θυμόσουν) ο δίσκος να ήταν "δυναμικός" και να μετετράπη σε "βασικό", λόγω του σούρτα-φέρτα μεταξύ κουτιών (και συνεπώς διαφορετικών disk controllers). Shit ενίοτε happens (...αλλά τουλάχιστον τα αρχεία, κανονικά, ΕΙΝΑΙ ανακτήσιμα).

Επίσης, δεν διευκρίνησες : εσωτερικά, τον δοκίμασες...;

Ναι το βλεπει εκανα λάθος, σορρυ για την παραπληροφόρηση :fear:

Οχι δεν θυμάμαι δυστυχώς για το τι ήταν...!

Ναι το δοκίμασα εσωτερικά σε desktopω και πάλι άδειο το βλέπει!!!

Όλοι οι τύποι στην διαχείριση δίσκων είναι βασικοί, και στο desktop που έχω και στο laptop. !!!

*Αν αλλάξω γραμμα αλλάζει κάτι ?

Δημοσ.
Όλοι οι τύποι στην διαχείριση δίσκων είναι βασικοί, και στο desktop που έχω και στο laptop. !!!

...υπάρχει πιθανότητα όπως είπα, να ήταν δυναμικός. Αλλιώς, δεν εξηγείται τόσο εύκολα η "αδειοσύνη" του. Και υπό κανονικές συνθήκες, τα προγράμματα ανάκτησης θα βλέπουν τα "εξαφανισμένα" αρχεία. Αν όχι το Ρεκούβα, το AFR πιθανότατα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...