Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το Νοέμβριο έχω κάνει μια παραγγελία από ebay (ΗΠΑ). Πρόκειται για αυτοκόλλητα για το case δηλ. αντικείμενο πολύ μικρής αξίας συγκεκριμένα $15. Σχεδόν 3 μήνες ακόμα περιμένω και ο πωλητής ισχυρίζεται ότι μου το έχει στείλει 3 φορές!!! πληρώνοντας κάθε φορά $3,8 έξοδα αποστολής ως US Postal 1st class mail.

Δεν ξέρω τί να κάνω. Να έχει κολλήσει σε τελωνείο ? Ταχυδρομείο μπορούν να βρούν κάτι αν ρωτήσω ? Το θέμα είναι ότι το θέλω το sticker και ο πωλητής μετά από 3 αποστολές αρνείται να συνεχίσει να το στέλνει (αν λέει αλήθεια βέββαια).

Δημοσ.

Δηλ. αυτό το US Postal 1st class mail δεν έχει κάποια απόδειξη μπάς και βρώ κάποια άκρη ? Μου κάνει εντύπωση πάντως πως ποτέ δεν είχα πρόβλημα από αγορές από ΗΠΑ πολύ μεγαλύτερης αξίας και τώρα συμβαίνει αυτό.

Δημοσ.

Δηλ. αυτό το US Postal 1st class mail δεν έχει κάποια απόδειξη μπάς και βρώ κάποια άκρη ? Μου κάνει εντύπωση πάντως πως ποτέ δεν είχα πρόβλημα από αγορές από ΗΠΑ πολύ μεγαλύτερης αξίας και τώρα συμβαίνει αυτό.

Γιατί δεν ανοίγεις case στο ebay; Εάν στο έχει στείλει θα πρέπει να μπορεί να το αποδείξη. Θα πρέπει να έχει απόδειξη αποστολής από τη USPS.

Τα μεταφορικά εσύ τα πλήρωσες όλες τις φορές; Αν ναι, κακώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...