Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον έφτασε η ώρα μετά από 15+ χρόνια να πάρω 1 ups.

Τόσα χρόνια μάλλον στάθηκα τυχερός μιας και μονό 1 Psu βγήκε εκτός και αυτό λόγω του ότι ήταν ένα φτηνιάρικο.

Ο λόγος που το θέλω είναι όταν που και που βρέχει και κάνει και γρήγορο ανεβοκατέβασμα το ρεύμα όχι να μην μου κάψει το pc αλλά να το κρατήσει αυτά τα 2-3 sec αναμμένο καθώς και το modem.

Δηλαδή θέλω ένα ups που να κρατεί το σύστημα μου 2-3λεπτα αναμμένο όταν δεν θα έχω ρεύμα!

Αυτά που θα του βάλω πάνω είναι ένα Pc με 550watt 82+ τροφοδοτικό, αλλά δεν ξερπερνάει τα 350watt , ένα μόνιτορ 30watt και το modem/router!

Επίσης αν παρω ένα ups που είναι για 400watt και να αντέχει 5λεπτα σε αυτό το φορτίο και του βαλω 600watt τι θα κανει;;

α) Θα σβήσει γιατι πέρασαν τα ορια β) Θα μινει αναμμένο όταν του κόψω το ρεύμα απλα αντι για 5 λεπτα 1 λεπτο ;;;;

Το πόσο που θα διαθέσω είναι από 50-80€ μιας και βλέπω πολλούς να προτιμούν τα κινέζικα, και σε πολλούς τους έχουν βγει σκυλιά για πάνω από 2-3χρονια!

Λοιπόν θα εκτιμούσα πολύ τις προτάσεις που θα μου κάνετε!

Και επειδή δεν βλέπω φως.. και οσο ψάχνω μπερδεύομαι περισσότερο.. μιας και εχω δει πάνω απο 30 μοντέλα και κατάφερα να αποκλείσω μερικά και να φτάσω τον αριθμό σε 12.

1 GUARDIAN INFORM LCD 800VA

2 GTEC 1O5GTC-PC615N/0850VA

3 Cyberpower Value SOHO 800VA

4 ACCUPOWER EYEON 800VA

5 MUSTEK UPS 800 USB RETAIL

6 ACCUPOWER ISY 850VA

7 UPS LAMTECH K950 VA

8 Nilox 1160 VA

9 KEBO UPS-1000CL

10 Cyberpower Value SOHO 1000VA

11 LAMTECH K 1200 VA

12 1000VA Powertron TRUST 16484

Στο καθένα βρίσκω και απο κατι... αλλα εχω και το ερώτημα απο το πρώτο μήνυμα που δεν ξέρω την απάντηση ώστε να αποκλείσω ας πούμε τα 800-850VA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...