Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια θα ήθελα πολύ την βοήθειά σας,

Έχω ένα λάπτοπ lenovo και όταν πάω να το ανοίξω μου ζητάει cd των windows (εχω 7) μέσα σε αυτά που μου λέει αναφέρει και 0xc000000f.

Έψαξα για λύση αλλά να πω την μαύρη μου αλήθεια δεν κατάλαβα τίποτα, το cd των windows δεν το βρήσκω για να το βάλω και να δοκιμάσω μήπως ανοίξει. Τι μπορώ να κάνω??

Ελπίζω να λύνεται γιατί δεν θα έχω πισι παιδιά αν γίνεται με ανέξοδη λύση...ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Μπορείς να μπεις σε safe mode;(f8)

Υποθετω πως δεν θα μπορει, καθως το συγκεκριμενο προβλημα εαν οντως ειναι αυτο, εχει να κανει με τον bootsector. Οποτε οπως λενε και τα ιδια τα Windows, χρειαζεται τη Recovery Console για να κανει ενα bootrec /fixboot και ενα bootrec /fixmbr.

Ολα αυτα με την προυποθεσω πως ο σκληρος δεν εχει εμφανισει καποιο προβλημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις προσπάθησα να κάνω boot τα windows αλλά τίποτα... :fear: και εγώ πολύ φοβάμαι ότι μάλλον κάηκε ο σκληρός, θα το ψάξω λίγο ακόμα μπας και τα καταφέρω μόνη μου γιατί ζήτω που καήκαμε αν το πάμε σε τεχνικό...

• Moderators
Δημοσ.

Πριν το πας σε καποιον, προσπαθησε να βρεις το dvd των winows για να δοκιμασεις αυτα που σου ειπα. Θα ειναι κριμα να χρειαζεσαι ολες κ ολες 2 εντολες και τελικα να σκασεις τα 30-40-50 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...