Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει πανω το 5.0.1 ios

1. Mπορω να κανω jailbreak ? και πως γινεται ?

2. Θελω να βλεπω αρχεία βιντεο στο ipad 2 μου, ποιο προγραμμα χρησιμοποιω για νατα προβαλω στο ipad2

3. Πειτε μου ενα καλο συμπιεστικο για βιντεο σε αρχεια IPAD 2

4. Δεν εχω καταλαβει πως τα περναω με το itunes μετα...

Αναλυτικά οσο γινεται παιδια...

Δημοσ.

Εάν δεν το κάνεις jailbreak, τότε:

2) Επεξεργάζεσαι το αρχείο βίντεο με ένα πρόγραμμα όπως το Handbrake στον Η/Υ σου, έτσι ώστε το video να είναι κατάλληλο για iPad. Επίσης, από το iTunes έχει Create iPad version.

3) Δεν ξέρω

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου και καλός όρισες

1)Ναι γίνεται να κανείς jailbreak και το όνομα του εργαλείου είναι Absinthe

2)ΒΙΝΤΕΟ η ταινίες;ΒΙΝΤΕΟ περνάς και απο το iTunes.και ταινίες μπορείς απο εκεί αλλα θα υπάρχει πρόβλημα με τους υπό τίτλους.σε αυτήν την περίπτωση η τους ενσωματωνεις στην ταινία η κατεβαζεις εναν player απο το iTunes που μπορει πολυ εύκολο να περάσεις και υπό τίτλους.βιντεο απλά παίζει και το iPad απο την default εφαρμογή του.αλλα κάποιους τύπους αρχείων.για όλους τους τύπους μπορείς να κοιτάξεις την εφαρμογή avplayerhd (είναι για iPad η εφαρμογή έχει διαφορετική έκδοση για iPhone.)κανει και για ταινίες με υπό τίτλους πολυ πολυ εύκολα

3)δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς

4)ποια απο όλα να περάσεις ΒΙΝΤΕΟ η τραγούδια η άλλα;οποία και να θέλεις μπορείς να τα περάσεις απο το iTunes απο τις καρτέλες μπορείς να το κανείς και είναι πολυ εύκολο.μολις συνδέσεις το iPad ανοίγεις το itunes πατάς επάνω στην συσκευή σου και μετα επάνω έχει διάφορες καρτέλες.πχ. Summary, music, photo.εκεί τσεκαρεις το να συγχρονιζονται και επιλέγεις οποίο θέλεις να περάσεις.για μουσικη κανείς απο το iTunes τις playlists που θελεις και συγχρονίζεις το iPad με αυτές τις playlists

Δημοσ.

Για ταινίες απλα αγοράζεις εφαρμογή όπως το oplayer η cinexplayer, και παίζεις divx/xvid αρχεία με υπό τίτλους σε ξεχωριστό αρχείο πχ srt.

Δεν μπόρεσα παίξεις mkv αρχεία, η για την ακρίβεια δεν παοζουν smith.

Δημοσ.

πως κανω drag & drop τον φακελο μιας ταινιας με τον υποτιτλο και την ταινια μεσα ?

Eχω κατεβασει μερικα παιχνιδια, πως τα περναω μεσα ? Aφου περναω με itunes σε ενα σημειο βαραει error!

Δημοσ.

Καλημέρα

Θα κατεβασεις το προγράμματα κι που ανέφερα επανω στο ipad.συνδεσε το iPad με τον υπολογιστη.μετα θα πας στην καρτέλα apps.εχει 3 παραθυράκια.θα πας έκει που λέει sharing file(δεν θυμάμαι πως ακριβώς ειναι το όνομα.συγνωμη άμα στο είπα λάθος).εκει θα βρεις μια λίστα απο τα applications.θα επιλεξεις την εφαρμογή που ανέφερα και θα πέταξε θα την ταινία με τους υπό τίτλους στο διπλανό κουτάκι.συνγχρονισε τα και είσαι οκ.απλα φρόντισε να έχει το ίδιο όνομα η ταινία με τους υπό τίτλους.

Τώρα για δεύτερο που αναφέρεις η εφαρμογη που πας να περάσεις ειναι crack.εδω μέσα απαγορεύονται οι συζητήσεις για πειρατική υλικό οπότε δεν μπορω να σε βοηθήσω σε αυτο.καποια στιγμή το μεσημέρι ρίξε μια ματιά στα πμ σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...