Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα μου ειναι το εξης. Αγορασα ενα pioneer ηχοσυστημα για το αμαξι. Το συνδεσα μονος μου και ολα καλα. Το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να το κανω να εποικινωνησει με το ενσωματομενο χειριστηριο που εχει το αμαξι μου πισω απο το τιμονι. Πισω στα καλωδια του pioneer υπηρχε ενα μονο καλωδιακι απομονωμενο απο τα αλλα το οποιο αναφερεται σαν remote control αλλα δεν ξερω που ακριβως να το συνδεσω.

Δημοσ.

Το προβλημα μου ειναι το εξης. Αγορασα ενα pioneer ηχοσυστημα για το αμαξι. Το συνδεσα μονος μου και ολα καλα. Το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να το κανω να εποικινωνησει με το ενσωματομενο χειριστηριο που εχει το αμαξι μου πισω απο το τιμονι. Πισω στα καλωδια του pioneer υπηρχε ενα μονο καλωδιακι απομονωμενο απο τα αλλα το οποιο αναφερεται σαν remote control αλλα δεν ξερω που ακριβως να το συνδεσω.

Αυτό το remote που αναφέρεις ουδεμία σχέση έχει με τηλεχειρισμό. Από αυτό το καλωδιάκι δίνεις "εντολή" στους ενισχυτές ή σε όποια άλλη συσκευή ηχοσυστήματος έχεις στο αυτοκίνητο έτσι ώστε να ανοίξει ταυτόχρονα με την πηγή σου.

Αυτό που χρειάζεσαι εσύ είναι προφανώς ειδικοί αντάπτορες σαν αυτούς που λίνκαρε ο φίλςο ο Starletας παραπάνω. Πάνω ανά εταιρία και μοντέλο/μάρκα αυτοκινήτου. Αν έχεις διάθεση να ψάξεις στο νετ, καλώς. Υπάρχει και η λύση του εξειδικευμένου επαγγελματία/καταστήματος βέβαια. Πάντως, να ξέρεις ότι είτε από το νετ είτε από κατάστημα, αυτά τα μαραφέτια δεν είναι και φτηνή υπόθεση... :-(

Δημοσ.

Δυστηχως ο ανταπτορας ειναι η μονη λυση και δυστηχως αυτα τα βρισκεις σε εξωπραγματικες τιμες οποτε δεν συμφερει....Θα δωσω 35 ευρω και θα παρω το remote της pionner.

Παντως σημερα προσεξα οτι στο manual γραφει: "οτι το ενσύρματο τηλεχειριστήριο εισόδου σας επιτρέπει να συνδέσετε τον δέκτη απευθείας με το τηλεχειριστήριο τιμονιού του αυτοκινήτου σας.

Μπορείτε να ελέγξετε στη συνέχεια το δέκτη σας με το τηλεχειριστήριο τιμονιού".

Σημαινει κατι αυτο, η απλα δεν σου αναφερει οτι θες και ανταπτορα? :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...