Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι πυρήνες του αλλά οι 8120-8150 έχουν 8 και δεν διαθέτω τα λεφτά για να τον πάρω...και 2ον είμαι με core 2 duo 6600 και p5kc θέλω ένα update στα πράγματα

Δημοσ.

Μην μπερδεύεσαι από τους πυρηνες σε αυτό τον επεξεργαστή... δεν έχει καλυτερες επιδόσεις απο ε΄ναν τετραπύρηνο Intel η ΑΜD της σειρας PhenomII

Δημοσ.

ραμ έχω και ddr3 και ddr2 ναι μονο επεέργαστη και μητρική και amd να φίγουμε λιγο απο ιντελ και δεν χρειαζετε ναχει και ονμποαρντ καρτα γραφικων

αα και κατι ακομα να εχει 2 σλοτ pci-e

Δημοσ.

+10 στην πρόταση του cabdik η καλύτερη επιλογή κατά την άποψη μου και υπάρχει περιπτωση με ένα κλικ στο bios να ξεκλειδώσει ο 960Τ σε εξαπυρηνο!!

Δημοσ.

Προτίμησε καποια μητρική της σειράς 9ΧΧ!!

Δεν υπάρχει λόγος να πας στον ακριβό 1075 όταν υπάρχει μεγάλη περιπτωση να μπορεις να ξεκλειδώσεις σε εξαπύρηνο τον πολυ καλο και φθηνό 960Τ

Οποτε συνεχίζω να επιμενω στον 960Τ με μια καλη μητρικη 990FX ή 990Χ

Δημοσ.

To ξεκλειδωμα δεν έχει καμια σχέση με το οc ... μια επιλογή θα αλλάξεις στο bios απο disable σε enable... μην σε αγχώνει εδώ ειμαστε για αυτά!!

Ετσι και αλλιως στο bios θα χρειαστει να μπεις σε καποια φάση είτε για να ρυθμίσεις το boot priority ειται για να σεταρεις τις μνήμες να τρέχουν στην σωστή τους συχνοτητα και timmings!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...