foukaz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα...την αλλη εβδομα μιας και γινομαι 18 θα βγαλω προπληρωμενη καρτα απο την τραπεζα κυπρου μαλλον..τωρα εκανα paypal και στο τελος μου εβγαλε Send a domestic bank transfer to this account και απο κατω στοιχεια τι ακριβως πρεπει να κανω? Μην τα πειράζεις αυτά, βγάλε την prepaid σου και θα είσαι κομπλε για αγορές στο ιντερνετ. Το παυπαλ δεχεται και πρεπαιντ οποτε θα μπορεσεις να κάνεις verify. καλησπερα παιδια .. ξερει κανεισ το εξης?: απαξ και κανω μια καρτα verified στο paypal,(ειναι καρτα,απο λογαριασμο τραπεζης ,που τραβας//καταθετεις λεφτα), μετα για να στελνω χρηματα σε λογαριασμους payp.,χρεωνεται απευθειας η καρτα μου? (δλδ ο λογαριασμος τραπεζης)????? η χρειαζεται να κανω και κατι αλλο επιπλεον??μεσα στο papypal παντως δν εχω λεφτα.. δειχνει 1.5 ευρω Απο τραπεζικό λογαριασμό / κάρτα το παυπαλ δεν τραβάει ποτε εκτώς και αν εσύ κάνεις την αίτηση. Πρέπει να βάλεις χρήματα στο παυπαλ για να κάνεις μεταφορες χρημάτων σε αλλους λογαριασμους παυπαλ. Δυστηχώς δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του. Αλλα νομίζω οτι το winbank της Πειραιώς θα κάνει την δουλειά, μιας και μπορώ να ανοίγω και να καταργώ πρεπαιντ κάρτες άμεσα μέσω ιντερνετ. Τώρα έχω αλλη ερώτηση. Την πειραιώς πώς να την γράψω στα λατινικα για να την δεχτεί το PayPal? Επίσης, άμα ανοιξα λογαριασμό πχ στην Καλαμάτα, μπορώ να βάλω τοποθεσία τράπεζας στην Αθήνα, στο PayPal? Κοσμά πήρα περίπου 255 δολλάρια και η εμπορική λογικα με χρέωσε και για την ντεμπιτ καρτα.. οπότε νομιζω σηνολικά οι φοροι (15 ευρώ) είναι οκ, αν και πάλι εσθάνομαι οτι με κλέβουνε.
PARASwrite Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 καλύτερα να τα κρατάς στο paypal να ανοίξεις λογαριασμό στην HSBC και να τους πεις να στα δώσουν σε δολάρια (και φυσικά να ενημερώσεις το paypal για την αλλαγή της τράπεζας)
Pinball1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Τώρα έχω αλλη ερώτηση. Την πειραιώς πώς να την γράψω στα λατινικα για να την δεχτεί το PayPal? Λογικά "Piraeus Bank". Επίσης, άμα ανοιξα λογαριασμό πχ στην Καλαμάτα, μπορώ να βάλω τοποθεσία τράπεζας στην Αθήνα, στο PayPal? Την προηγούμενη φορά που έκανες επιτυχημένα την μεταφορά τί είχες βάλει; Κοσμά πήρα περίπου 255 δολλάρια και η εμπορική λογικα με χρέωσε και για την ντεμπιτ καρτα.. οπότε νομιζω σηνολικά οι φοροι (15 ευρώ) είναι οκ, αν και πάλι εσθάνομαι οτι με κλέβουνε. Όταν λες ότι σε χρέωσαν και για την χρεωστική τι εννοείς; Κανονικά χρεώνεσαι την προμήθεια εισερχομένου εμβάσματος. Η εμπορική σύμφωνα με τον παραπάνω κατάλογο χρεώνει 3€, από που προκύπτει η χρέωση 15€; Για πάρε καλού κακού ένα τηλέφωνο και ρώτα γιατί σε χρέωσαν τόσα. -------------------------------- καλύτερα να τα κρατάς στο paypal να ανοίξεις λογαριασμό στην HSBC Η HSBC όμως είναι επενδυτική τράπεζα, πρέπει να καταθέτεις κάθε μήνα ένα συγκεκριμένο ποσό, δεν μπορείς να ανοίξεις απλά έναν λογαριασμό για να κάνεις αγορές όποτε θες. και να τους πεις να στα δώσουν σε δολάρια Αυτό πως το κάνεις; Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Απ' όσο ξέρω αν τα χρήματα είναι σε ευρώ στο balance στο ίδιο νόμισμα θα έρθουν στον λογαριασμό σου.
foukaz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Για σας και παλι, Επιτελους η κάρτα ενεργοποιήθηκε και τώρα κατάφερα να την χρεώσω στο παυπαλ. Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τί πρέπει να κανω για να την ενεργοποιήσω. Λέει αυτό We charged €1.50 EUR or equivalent to your **** card to make sure it's yours. The charge creates a unique 4-digit code that will show up on your summary of financial activity provided by your card issuer within a few days. Αυτός ο κωδικός πότε και που θα έρθει ρε παιδία? Που μπορώ να τον βρώ?
PARASwrite Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό πως το κάνεις; Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Απ' όσο ξέρω αν τα χρήματα είναι σε ευρώ στο balance στο ίδιο νόμισμα θα έρθουν στον λογαριασμό σου. ναι αυτο εννοω, απο οτι καταλαβα σε δολλαρια σε πληρωνουν αρα στο balance τα δειχνει σε δολλαρια, ασχετα που κανει και την τυπικη ισοτιμια το paypal οποτε αν ο λογαριασμο σου (επενδυτικος) ειναι σε δολλαρια, θα σου τα δωσουν σε δολλαρια.
Pinball1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Για σας και παλι, Επιτελους η κάρτα ενεργοποιήθηκε και τώρα κατάφερα να την χρεώσω στο παυπαλ. Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τί πρέπει να κανω για να την ενεργοποιήσω. Λέει αυτό Αυτός ο κωδικός πότε και που θα έρθει ρε παιδία? Που μπορώ να τον βρώ? Μέσω ebanking ή phone banking. Τελικά foukaz δεν μας είπες από που κι ως που σου κράτησαν 15ε όταν μετέφερες τα χρήματα.
foukaz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Ναι αλλά ο κωδικός ο τετραψηφιος πού βρίσκεται? Δεν μπορώ να κοιταξω τώρα για τα $15, ας κάνω ενεργοποίηση το παυπαλ με το καλό και μετά θα ρωτήσω.
PARASwrite Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 ερχεται στον αναλυτικο λογαριασμο της καρτας σου, αλλα για να μην περιμενεις οπως λεει και ο φιλαρακος απο πανω μέσω ebanking ή phone banking, διαφορετικα πας αυτοπροσωπος στην τραπεζα
Pinball1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 ναι αυτο εννοω, απο οτι καταλαβα σε δολλαρια σε πληρωνουν αρα στο balance τα δειχνει σε δολλαρια, ασχετα που κανει και την τυπικη ισοτιμια το paypal οποτε αν ο λογαριασμο σου (επενδυτικος) ειναι σε δολλαρια, θα σου τα δωσουν σε δολλαρια. Καλή ιδέα αυτό, συμφέρει όμως να ανοίξεις στην Ελλάδα έναν λογαριασμό σε δολάρια; Εφόσον δηλαδή κάθε κατάθεση που θα κάνεις θα μετατρέπεται αυτόματα σε δολάρια, δεν θα έχεις κάποια απώλεια (έστω και μικρή) κάθε φορά που γίνεται αυτή η μετατροπή;
foukaz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Ρε φίλε, έχω winbank (e-banking) αλλά δεν φαίνεται ακόμη η πληρωμή στο παυπαλ, την έκανα χτες το πρωί. Φαινεται η αγορά winbank 5 ευρο αλλα το παυπαλ πουθενά!
Aspidas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Παιδιά έχω την προπληρωμένη κάρτα Prepaid της ΑΤΕ και έκανα εγγραφή στο Paypal. Καταχώρησα την κάρτα κανονικά και τώρα μου ζητούν έναν κωδικό για να γίνει verify. Που θα τον βρω?
offline Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα στο φορουμ, ξανανοιγω το θεμα γιατι εχω το εξης προβλημα αν μπορει να βοηθησει καποιος. εκανα συναλλαγες μεσω paypal χωρις να εχω κανει verify το λογαριασμο και μου ειχε δωσει ενα οριο μεταφορας χρηματων στον τραπεζικο λογαριασμο και αγορων. το ξεπερασα λοιπον αυτο το οριο και μια στιγμη μου μπλοκαρουν τον λογαριασμο και ενω εχω λεφτα μεσα, δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω/να κανω καποια αγορα/να τα μεταφερω σε αλλο λογαριασμο paypal η να τα μεταφερω στον τραπεζικο λογαριασμο. μου ζητησανε καποια δημοσια εγγραφα για ταυτοποιηση, τα οποια εστειλα και να συνδεσω μια καρτα. εβγαλα λοιπον μια καρτα στην εμπορικη οπου ειχα συνδεσει και τον τραπεζικο λογαριασμο μου στο paypal και οταν πηγα να την περασω μου εβγαλε το μηνυμα 'this card has been denied by the bank' ρωτησα λοιπον και εμαθα οτι ενω ειναι χρεωστικη, δεν μπορω να κανω συναλλαγες στο ιντερνετ και πρεπει να βγαλω αλλη καρτα. γενικα ειδα πληρη μεσανυχτα πανω στο θεμα οχι μονο απο την εμπορικη, αλλα και απο τις αλλες τραπεζες. το θεμα ομως τωρα ειναι τι κανω? να επιχειρησω να βγαλω πιστωτικη απο την εμπορικη μιας και εχω ηδη συνδεσει τον λογαριασμο με το paypal, μπας και γινει δουλεια τελικα και μπορεσω να τραβηξω τα χρηματα? υπαρχει τετοια περιπτωση? η να βγαλω καρτα απο αλλη τραπεζα και να συνδεσω τον νεο τραπεζικο λογαριασμο στο paypal και την καρτα επισης ωστε να μπορεσω να τραβηξω τα χρηματα που εχουν μεινει μεσα στο paypal? αν ξερει καποιος εναν σιγουρο τροπο ας βοηθησει γιατι εχει γινει μεγαλο μπαχαλο και δεν βγαζω ακρη με τους τραπεζιτες γιατι δεν εχουν γνωση απο paypal, ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα