fotisly Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα! οπως λεει κ ο τιτλος ξαφνικα μετα απο 2 χρονια λειτουργιας δεν επαιζε τιποτα στην οθονη του lap top moy sony vaio! μετα απο μηνες αναμονης καταληξανε οτι καηκε η καρτα γραφικων,αρχικα μου ειπανε θελει η μητρικη ολη αλλαγη και δεν συμφαιρει οικονομικα,μετα με 160 ευρω εγινε κ μου ειπανε ειχε καμενη καρτα γραφικων και αντικατασταθηκε!! δουλεψε 3 μερες κ ξανα δεν εδειχνε τιποτα η οθονη,ενω διαβαζε σκληρο και εδειχνε οτι τα υπολοιπα δουλευανε!! ξανα απευθυνθηκα σε αλλο τεχνικο πλεον κ μου ειπε ξανα καμενη καρτα γραφικων και λυσεις: ή αντικατασταση και 3 μηνες εγγυηση με κοστος 150 ευρω ή επιστευη της ιδιας με κοστος 55 ευρω και δεν πιστευε να ξαναεχω προβλημα!! επελεξα την δευτερη λυση με 55 ευρω!! αποτελεσμα.... δουλεψε 13 μερες αυτην την φορα και ξανα τα παντα μαυρα στην οθονη!! δεν ξαναπηγα σε κανεναν για φτιαξιμο γιατι εφτασε τα 220 ευρω κοστος μεχρι τωρα! το ερωτημα μου ειναι,αν μπορει να καταλαβει καποιος,γιατι να καιει συνεχεια την καρτα γραφικων. δεν παιζω παιχνιδια στο λαπ τοπ!!
haris013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 πολυ πιθανον λογο υψηλης θερμοκρασιας να τα παιζει η καρτα γραφικων.ειχες δει ποτε θερμοκρασιες?γενικα ζεστενοταν ευκολα?
fotisly Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 πολυ πιθανον λογο υψηλης θερμοκρασιας να τα παιζει η καρτα γραφικων.ειχες δει ποτε θερμοκρασιες?γενικα ζεστενοταν ευκολα? μα σε τοσο μικρο διαστημα??3 μερες την πρωτη φορα και 13 την δευτερη? οχι δεν εχω δει θερμοκρασιες,αλλα χειμωνιατικα?
Thanos1972 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μηπως η καρτα που εχει το Laptop ειναι καμια 8400gs-8600?
WOLFMAN Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 εγώ πάντως δεν θα άλλαζα κάρτα γραφικών σε οποιοδήποτε λαπτοπ, συνήθως την ακούνε απο θερμοκρασίες όχι μόνο η ίδια η κάρτα αλλά και τα "γύρω γύρω " απο την κάρτα που με το μάτι δεν φαίνονται.
sattack Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 σου τη βαζανε στο φουρνο, τσεπωνανε τα κατοσταρικα και τα πενηνταρικα, δουλευε 5 μερες και μετα παλι καπουτ. 3 μερες και δεν πηγες παλι στον ιδιο να ζητησεις τα ρεστα? εισαι πολυ καλος πελατης.
fotisly Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μηπως η καρτα που εχει το Laptop ειναι καμια 8400gs-8600? νομιζω η 8400!! σου τη βαζανε στο φουρνο, τσεπωνανε τα κατοσταρικα και τα πενηνταρικα, δουλευε 5 μερες και μετα παλι καπουτ. 3 μερες και δεν πηγες παλι στον ιδιο να ζητησεις τα ρεστα? εισαι πολυ καλος πελατης. 5μηνες περιμενα να το παρω πισω και δεν απαντουσαν τηλεφωνα κ.λ κ.λ. οποτε ηξερα οτι αν το ξαναεστελνα θα ειχα το ιδιο διαστημα χωρις λαπ τοπ.ετσι κ επελεξα να δωσω αλλα 55 σε αλλον,μιας που ο πρωτος ειχε αποτυχια, και να το παρω σε 3 μερες πισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα