Προς το περιεχόμενο

MIUI vs CM7 (LG optimus 2x)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ τον CM7 στο LG optimus 2x μου εδώ και κανα τετράμηνο χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά μετά απο κάτι βιντεο που είδα, ψήθηκα να δοκιμάσω και τον MIUI. Έχει δοκιμάσει κανείς και τα 2 για να μου πει 5 πράγματα για αυτονομία/λειτουργικότητα/καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με το MIUI? Γιατί πχ στον CM7 βλέπω συχνά κάτι κολληματάκια στο touch. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για μενα οι MIUI εχουν τον καλυτερο file explorer και music player. Επισης ειναι πολυ γρηγορες και απειρως παραμετροποιησιμες με θεματα, lockscreens, icons κτλ. Το μονο θεματακι τους ειναι οτι οι οριτζιναλ εκδοσεις υποστηριζουν μονο αγγλικα και κινεζικα. Δεν ξερω αν εχει βγει καποια ρομ για το οπτιμους 2χ με multilanguage support, ριξε μια ματια στο xda. Στην τελικη κανε ενα nandroid backup της cm7 που φορας τωρα και δοκιμασε τη MIUI, αν δε σαρεσει επιστρεφεις στην Cyanogen

Δημοσ.

H miui δεν πρέπει να έχει καλύτερες επιδόσεις από την CM7, αλλά προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακετάκι εφαρμογών με αρκετά ελκυστική εμφάνιση. Έχω καιρό να βάλω CM7 και θα ήθελα να ακούσω τα καλά της, αλλά τόσο καιρό με την MIUI δεν έχω κανένα πρόβλημα. Για συγκριτικά δεν μπορώ να σου πω αλλά εάν θες κάτι συγκεκριμένα για την MIUI μπορώ να σου πω. Τέλος ένα θέμα που σκέφτομαι είναι με το ICS που η google Προσφέρει μία ολοκληρωμένη λογική δεν ξέρω εάν θα ταιριάζει με την MIUI.

Δημοσ.

,Μπηκα στο ROM MANAGER και ειδα οτι η εκδοση 2.2.3 εχει περισσοτερα downloads απο την 2.2.10, αλλα καμια εκδοση απ τις 2 δεν εχει επαρκη σχολια για να καταλαβω ποια απ τις 2 μου κανει...Εχει κανεις να προτινει καποια εκδοση miui αρκετα stable με λιγα bugs η εστω καποια γνωστα bugs, η καποιο site για να ελεγξω τις εκδοσεις κ τα προβληματα τους?

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα να δοκιμασεις μια απο τις τελευταιες cm kangs και να φτιαξεις το ui σου οπως το θες εσυ. To μιγιουαι ειναι ενα themed cm, δεν πιστευω να δεις κατι καλυτερο απο θεμα επιδωσεων. Μαλλον το αντιθετο μιας και ειναι βασισμενο σε πιο παλιες εκδοσεις.

Για optimus 2x λοιπον σου προτινω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1421425

για ρομ και

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1427646

δες το πρωιν μου optimus 2x http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21558783&postcount=619

Δημοσ.

@orlox δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες, χωρίς βέβαια να ξέρω και πολλά πράγματα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι συνήθως τα themes, αλλάζουν, εικονίδια, χρώματα, backgrounds η MIUI κάνει πολύ περισσότερα από αυτά. Πέραν από τις εφαρμογές που που έχει για συγκεκριμένα tasks, έχει αλλάξει τελείως διαφορετικό notification bar/lockscreen και φυσικά online repository που για να αλλάξεις themes όπως με την cm7. Ενώ πολλά πράγματα λειτουργικά που αλλάζει θυμίζουν περισσότερο προσθήκες όπως αυτές που κάνει η cm πάνω στο vanilha andrοid παρά αλλαγές που κάνει ένα theme πάνω σε μία rom.

@Dionpetrucci Βγάζει ανά καιρούς stable versions η Μiui πήγαινε και κατέβασε μία από αυτές. Νομίζω η τελευταία είναι η 2.3.7c Γενικά όμως δεν νομίζω να συναντήσεις και κανέναν πρόβλημα με beta.

Δημοσ.

Επειδή είμαι λίγο μηδενικός απο αυτά, πρώτα κανω τα backup κλπ με το rom manager, μετα κανω wipe τα dalvic kai cache, μετα install τo 1o link και μετα το 2ο?? Γιατι δεν έχω ξανακάνει flasharisma σε kernel και μην κάνω καμια βλακεία και brickarei...

Δημοσ.

το optimus 2x ΔΕΝ brickarei! To miui του o2x ειναι βασισμενο στο cm κατα 90%+. Εχουν αλλαξει το framework οχι και την βαση ομως. + Extra εφαρμογες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...