Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλος μου αγόρασε το DELL Q15R n5110 από τα public. Περιχαρής τον πάει σπίτι του με καλεί και ξεκινάμε να φτιάχνουμε τα δισκάκια ανάκτησης. Ξαφνικά το "εργαλείο" άρχισε να κλείνει από μόνο του. ΝΑ μη μακρυγορώ το πάμε πίσω μας το αλλάζουν με σφραγισμένο και πάλι τα ίδια... Κατά τη δημιουργία των recovery discs άρχισε να κλείνει και γενικά κλείνει όποτε του καβ@#!ει ακόμα και όταν δεν κάνει απολύτως τίποτα.

Αντιμετώπισε κανείς παρόμοιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο; Καμία ιδέα;

• Moderators
Δημοσ.

Κρύο είναι το δωμάτιο δεν νομίζω να ανέβασε θερμοκρασία απλά στο standby

Εαν κατι μπλοκαρει τις διοδους εξαερισμου, ναι μπορει να ανεβασει θερμοκρασια.

Μπορει να ακουγεται προφανες, αλλα μια και δεν το αναφερεις καλο ειναι να υπαρχει η πληροφορια στο thread.

Δημοσ.

Εαν κατι μπλοκαρει τις διοδους εξαερισμου, ναι μπορει να ανεβασει θερμοκρασια.

Μπορει να ακουγεται προφανες, αλλα μια και δεν το αναφερεις καλο ειναι να υπαρχει η πληροφορια στο thread.

Τίποτα δεν μπλοκάρει τις διόδους εξαερισμού :)

Δημοσ.

σου κανει τερματισμο η σαν να το τραβας απο το ρευμα;

ειχα το ιδιο προβλημα ακριβως οταν λειτουργουσε ΜΟΝΟ με το ρευμα,το εστειλα στη dell και μου στειλανε νεο τροφοδοτικο γιατι το αρχικο ειχε προβλημα.

τι σκ@τ@ ρε γμτ ολα τα 8173 εχουν προβλημα;;;;

τωρα οπου να'ναι θα παει παλι στο σερβις για αλλαγη ηχειων,σε ψιλες συχνοτητες παραμορφωνουν και τριζουν(μετανιωσα την καθε στιγμη που το πηρα,ευτυχως dell ειναι αυτη,εστειλα το δικο μου προπαραμονη πρωτοχρονιας και παραμονη το ειχα)

Δημοσ.

LOL! και τα δύο με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα;;; (Δεν το διευκρυνίζεις αλλα θεωρώ οτι κλείνει καρφωτά) Για να σβήνει έτσι καρφωτά και μάλιστα με την μπαταρία επάνω (και αυτό το υποθέτω), τότε μάλλον έχει πρόβλημα η σειρά στο motherboard..

Εγώ θα δοκίμαζα κανένα live linux να δώ αν πάλι σβήνει καρφωτά και θα κοιτουσα και θερμοκρασίες (με το lmsensors) πριν το στείλω πίσω έτσι για την ιστορία..

χμμ..

Έχεις σκεφτεί οτι μπορεί να μην πατάνε καλά οι μνήμες απο κανένα ταρακούνημα κατά τη μεταφορά;..

Δημοσ.

οχι στο δικο μου οσο ειχε την μπαταρια πανω δεν εσβησε,μολις την αφαιρουσα εκανε τα κουλα του

κλεινει σαν να το τραβας απο το ρευμα(οχι τερματισμος κλπ)την επομενη μερα ειχα νεο τροφοδοτικο και ολα κομπλε.

Δημοσ.

Το έχω δουλέψει χωρίς μπαταρία και το μηχάνημα κλείνει σαν να το τραβάς από την μπρίζα. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο, να το ξαναπάω στο public ή να πάρω την DELL τηλέφωνο να ασχοληθούν αυτοί με το πρόβλημα...

Δημοσ.

παρε την dell απ ευθειας οσο το δουλευα με μπαταρια δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα,με το τροφοδοτικο μονο εσβηνε σε τυχαιες στιγμες.Δεν εσβησε σε stress test και εσβηνε σε idle η κατα το σερφαρισμα πχ.

εγω ημουν εντος των 7 πρωτων ημερων,το πηγα στο καταστημα και μετα απο 20 λεπτα με πηραν τηλ οτι εγινε παραγγελια νεου τροφοδοτικου και θα το ειχα την επομενη μερα

ετσι κ εγινε την επομενη κατα το απογευμα με πηραν τηλ να παω να το παραλαβω(στο χαρτι ελεγε αντικατασταση τροφοδοτικου)ο τεχνικος μου ειπε απο κει οτι ειχε θεμα το καλωδιο και οχι το ιδιο το τροφοδοτικο!

κατι αλλο απο ηχο πως παει;εμενα οσο παει και χαλαει στα ηχεια περιμενω να τελειωσει η εξεταστικη μου για να το στειλω για αλλαγη.

http://www.youtube.c...h?v=O0i6YFrSs6c βαλε αυτο να παιξει σε μετρια προς δυνατη ενταση κ αν ακουσεις τριξιμο πας για αλλαγη κ εσυ

σε μια φιλη που εχει το ιδιο με GT525 πανω παιζει απροβληματιστα χωρις το παραμικρη παραφωνια αρα συμπερανα οτι τα δικα μου ηχεια εχουν θεμα.

Δημοσ.

για να δω και εγω το δικο μου γιατι δεν το εχω λειτουργησει ποτε μονο με το τροφοδοτικο. μην μου βαζετε

ψυλους στα αυτια...

Δημοσ.

Λοιπόν, παραλάβαμε το 3ο(!) μηχανάκι. Μόνο με την τροφοδοσία του ρεύματος κάνει πάλι τα ίδια δηλαδή κόβει απότομα το ρεύμα. Το δούλεψα μόνο με την μπαταρία και δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα.

Άρα φταίει το τροφοδοτικό;

Δημοσ.

οκ εχει βγει ολη η παρτιδα ελλατωματικη τοτε.

Σου ξαναλεω χρειαζεσαι νεο τροφοδοτικο,μιλα με τη dell να σου στειλουν.Καλως η κακως πεσαμε σε μουφα παρτιδα.

παντως κριμα ρε γμτ,ειναι αρκετα δυνατο μηχανακι παρ ολη την πλαστικουρα και το θορυβωδες πληκτρολογιο...

επισης τσεκαρε τα ηχεια να μου πεις!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...